- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
tabi üzülürüm... inşallah olur..
bilmiyorum ben hissediyorum. yani
İnşallah canım hayırlısı
Gecen aylarda da böyle olmusmuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi üzülürüm... inşallah olur..
bilmiyorum ben hissediyorum. yani
bilmiyorum geçen aylari unutmuşum..İnşallah canım hayırlısı
Gecen aylarda da böyle olmusmuydu
Cizgi henuz cok silikse 2 kere yapmaya gerek yok. Belirginlrsmeye baslayinca ya da yumurtlama akintisini farkedince 2. Kere yapiyoruz. 9. Gun erken henuz. Simdilik bir kere yapmak yeterli. yesa de benzer seyler soyleyecektir diye yazmak istedim canimKizlaaaaar ovulasyon testlerim geldi.. bugün hemen denedim. 9. Günüm bugün ve çok çok silik 2. Çizgi var.. yesa üstat her gün 2 kez mi test yapayım yoksa yarın aynı saati mi beklemeliyim??
2 güne 2 kat artması gerek galiba canım, tabi ben cok emin degilim ama :)Bugün normalde bat günü. Eşimin zoruyla 3. Hcg testini yaptırdım. 36-108-206 diye gidiyor. Nasıldır sizce? Doktora cuma gideceğim kısmetse.
Kizlaaaaar ovulasyon testlerim geldi.. bugün hemen denedim. 9. Günüm bugün ve çok çok silik 2. Çizgi var.. yesa üstat her gün 2 kez mi test yapayım yoksa yarın aynı saati mi beklemeliyim??
Bugün normalde bat günü. Eşimin zoruyla 3. Hcg testini yaptırdım. 36-108-206 diye gidiyor. Nasıldır sizce? Doktora cuma gideceğim kısmetse.
Cizgi henuz cok silikse 2 kere yapmaya gerek yok. Belirginlrsmeye baslayinca ya da yumurtlama akintisini farkedince 2. Kere yapiyoruz. 9. Gun erken henuz. Simdilik bir kere yapmak yeterli. yesa de benzer seyler soyleyecektir diye yazmak istedim canim
2 güne 2 kat artması gerek galiba canım, tabi ben cok emin degilim ama :)
Seninki de gayet güzel artmıs bence :)
1. gün 36
3. gün 36 çarpı 2 = 72
5. gün 72 çarpı 2 = 144
olmalıyken
senin daha da cok artmış hıc sıkıntı yok canım :)
bilmiyorum geçen aylari unutmuşum..
her aya umutla bakiyorum..
bu ay kesin olacak dedim inşallah olur.
olmazsa çok üzülürüm..
selam bayanlar bize dua edin. Sabah doktora geldin 5+6 günlüğüz daha. Kesenin etrafında ciddi kanama varmış. Beni yatırdı. Kan uyumazlığı var eşimle iğne yapılacak dedi. Düşükle sonuçlanabilir dedi. Üstten alttan ultrasyona baktı. Ultrasyon sonucunda fetus aktivite saptanmadı yazıyor ! iui mi iyi olacak mı bilmiyorm nolur çok dua edin
Canım insallah bi sorun cıkmazselam bayanlar bize dua edin. Sabah doktora geldin 5+6 günlüğüz daha. Kesenin etrafında ciddi kanama varmış. Beni yatırdı. Kan uyumazlığı var eşimle iğne yapılacak dedi. Düşükle sonuçlanabilir dedi. Üstten alttan ultrasyona baktı. Ultrasyon sonucunda fetus aktivite saptanmadı yazıyor ! iui mi iyi olacak mı bilmiyorm nolur çok dua edin
Kızlar ben de temmuz grubuna geçtim. Yarın 2. kez aşılama için tedaviye başlanacak. Hayırlısı bakalım. Sizleri seviyorum