• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Allah razı olsun :) Bakalım bir şeyler hazırladım akşama haber vermek için ama resmen vakit geçmiyor ya. 19:00 gibi evde oluyor eşim daha 4 saat var :) çok garip bir hismiş Yeşim ya. İnanamıyorum hala :)

Eveet, o zaman hic gecmiyo gelene kadar, insan ne dese ne yapsa bilemiyo. Ayyy cok guzel yaa Allah bozmasin agzinizin tadini. Vallahi ben sevindirik oldum :D

Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ayyy ne sevindimm:)) hadi gozun aydin canim yaa tebrik ederimm. Belirti falan yasadin mi ki?

Ayyy ne sevindimm:)) hadi gozun aydin canim yaa tebrik ederimm. Belirti falan yasadin mi ki?

Canım pazartesi gününden bu yana göğüslerim aşırı hassas ve regl ağrısı gibi sızım vardı. Regl olduğum zamanlardan farklı hisler olduğu için bu sabah test yaptırdım. Regl Zaman'ımdan daha yüksekti

Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
normalde bu başlığa yazmıyordum Haziran'da beklemediğim için ama bunu okuyunca dayanamadım yazmak istedim. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Mutluluğunuza mutluluk katsın.

Bu arada eşim kan testi değil de idrar testini bildiği için ona süpriz yapmak için erken gebelik testi aldım. İncecik çıktı çizgi. Ben hep gebelik testi ile öğreneceğimi hayal etmiştim kan ile oldu :)

normalde bu başlığa yazmıyordum Haziran'da beklemediğim için ama bunu okuyunca dayanamadım yazmak istedim. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Mutluluğunuza mutluluk katsın.

Âmin çok teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese yaşatsın inşallah.

Bu arada eşim kan testi değil de idrar testini bildiği için ona süpriz yapmak için erken gebelik testi aldım. İncecik çıktı çizgi. Ben hep gebelik testi ile öğreneceğimi hayal etmiştim kan ile oldu :)
Aynen benimki de kan testi sonucuna bakip kac olmasi gerekiyo ki demisti o saskinlikla. Dedim bosver sen onu bak iki cizgi :KK70:

Evet canım ya. Bir bayana sormak hiç hoş değil. Bana da sordu müdür. özel bir durum dedim." ne?" diye sordu bir daha. Öküz diyecektim suratına. Kadın hastalığı hocam, tedavi oluyorum dedim. Hanımefendilik bende kalsın diye ters cevap vermedim :KK70:
töv be yarabbim ya regli oldun mu diye de sorar heralde adam kadın doğuma merak salmış.bu iş yerinde hep sapları çalıştıracaksa bayan neden almış yaf.

Ayy kızlar ben tam kafayı yedim :halay:
Her wc gittiğimde gelmeyen bat a şükürler ediyorum :KK76: yarın bat günü yarın gelmezse sabah test yapsam çıkar mı sizce idrar testi:KK68:[/QUOTE

canım bende aynı durumdayım ( wc deki şükür kısmı hariç :) yarın gelmezse bende test yapsam mı ki diye düşünüyorum. :ruh:

Ayy kızlar ben tam kafayı yedim :halay:
Her wc gittiğimde gelmeyen bat a şükürler ediyorum :KK76: yarın bat günü yarın gelmezse sabah test yapsam çıkar mı sizce idrar testi:KK68:
canım bende aynı durumdayım ( wc deki şükür kısmı hariç :) yarın gelmezse bende test yapsam mı ki diye düşünüyorum:ruh:

canım çok sewindim Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler versin inşallah

Back