Pazar günü test yapcam inşallah. Ne olur Allahım hayırlısıyla sağlıklısıyla bu ay tutmuştur inşallah
Bizim 12 ay olduHakkımızda hayırlısı olsun.
Ben de pazartesi veya salı yaparım test.
Belirti aramak istemiyorum ama göğüslerim hassas, regl başlangıcı gibi ince ince ağrı var bugün. Bat pazartesi veya salı. Normalde regl olmadan 3 gün önce göğüs Ağrısı çekerdim sadece.
Bizim 12 ay oldu
İnşallah canım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim inşallah bu mübarek ayda.benim de 1 hafta öncesinde göğüslerim dokunamayacak kadar çok acırdı ama şimdi 2 gün var hiç ağrı acı yok arada uc kısımlarda kaşınma hissi oluyor. inşallah bu ay mutlu sonolur.
Evet demekki daha zamanı değil.Bizim de 4. Ama üzülmeyin. Vardır hayırlı Zaman'ını bekliyordur.
çok heyecan yaptım şuanbende öyle hamile kaldım desem sana :)
Tek seferlikti canim da simdi doktordan geliyorum enfeksiyon varmis 3 gunluk fitil verdisen ilaç almıştın noldu kullanıyormusun
Enfeksiyon bende de olmuştu hemde kokulu çok berbat bi şeyTek seferlikti canim da simdi doktordan geliyorum enfeksiyon varmis 3 gunluk fitil verdi
Canım bende de yanma olmuştu ilk başta. Sonra kokmaya başladıNasil duzeldi canim ne kullandin? Benim kokulu degil sadece yanmam var
Canım birde benim eşim de içti antibiyotik o zamandır olmuyorum eşli tedavi olmak en garantili
Evet bende krem kullandım içine sıkıyorsun aparatı var.Ottomania
evet bizde eşli tedavi görmüştük, bana fitil vermişti birde eşimle birlikte içtiğimiz bir antibiyotik vardı.bir tane de krem vermişti ikimzde sürüyorduk.
Hadi yaa geçmiş olsun canım Allah şifa versinTek seferlikti canim da simdi doktordan geliyorum enfeksiyon varmis 3 gunluk fitil verdi
Doktora gitmedin mi ki? Bana sadece fitil verdi ya neden esime de vermedi ki acaba?Canım birde benim eşim de içti antibiyotik o zamandır olmuyorum eşli tedavi olmak en garantili
Sagol canim. Dedim hamile olsam su an cikar miydi yok dedi adet gecikmeden anlayamayiz. Bikac ay daha dene olmazsa gelirsin dedi bide.Hadi yaa geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Eşim doktor canım o yüzden gitmedim :) öncesinde gitmiştim ama :) gebelik için genel kontrole giderkenDoktora gitmedin mi ki? Bana sadece fitil verdi ya neden esime de vermedi ki acaba?
Aaa supermis:) peki 12. Ayina kadar herhangi bir hotrmon testi yaptirdin mi yani engel teskil edecek bir sey var miymis canimEşim doktor canım o yüzden gitmedim :) öncesinde gitmiştim ama :) gebelik için genel kontrole giderken
Benim eşimede vermemişti doktor sonra tekrarlayınca eşim de ben de kullandık ondan sonra olmadı çok şükür. Tekrarlarsa doktora tekrar git canım.Doktora gitmedin mi ki? Bana sadece fitil verdi ya neden esime de vermedi ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?