inşallah canım heğpimiz inşallah :))İnşallah en kısa zamanda mutlu haber alırsınız ya bende çok heycanlıyım ya pozitif çıksın nolurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım heğpimiz inşallah :))İnşallah en kısa zamanda mutlu haber alırsınız ya bende çok heycanlıyım ya pozitif çıksın nolurr
Aminnnnnn insallah canimayy sagolun kızlar darısı en kısa zamanda hepinize inşallahhhhhhh
ne tozu canım kaçırmışım benKizlar eczaneden o tozu aldim icicem bu gece insallah vajinal enfeksiyon diildir ona fayda etmez cunku
Peki yumurtan catlamis mi canim? Yani bugun olan iliskinin hamilelige etkisi var mi? Ben calismalari bitirdim de acaba bitirmesem mi?Normal çıktı değerim bi sorun yok çok şükür artık yapmamız gereken tek şey gün aşırı ilişki ve beklemek :))
Alt tarafta yanmam var belki sistittir diye toz aldim icicem canimne tozu canım kaçırmışım ben
yumurtlamışım ve çatlamış canım çok şükür ama bana dediği iki yumurtalığımda çalışıyormuş ayda iki kere yumurtluyormuşum o yüzden çalışmalara devam bat a kadar gün aşırı dedi aynı benim tespit ettiğim gibi :) ebelik yapsam yaparım yaa içimden ben biliyorum ki zaten dedimPeki yumurtan catlamis mi canim? Yani bugun olan iliskinin hamilelige etkisi var mi? Ben calismalari bitirdim de acaba bitirmesem mi?
Sen ozel baktirsaydinnnn:)) olsun canim az bekle rahat olmaya calisdoktorda bugün hcg ye bakmadı ısrarla hormon için kan verirken erken miş daha sinir etti beni
ama bebiş varsa zararı olmazmış dimi canımAlt tarafta yanmam var belki sistittir diye toz aldim icicem canim
6 gün kaldı sabretcem azcık daha hayırlısı artık adet olsamda üzülmemek için bahane buldum kendime yumurtlayana kadar denize girebilcem diyeSen ozel baktirsaydinnnn:)) olsun canim az bekle rahat olmaya calis
Adete bu kadar yakin bir daha yumurtlama olabilir yani. Ay ben biraktim yanmam da var istemiyomyumurtlamışım ve çatlamış canım çok şükür ama bana dediği iki yumurtalığımda çalışıyormuş ayda iki kere yumurtluyormuşum o yüzden çalışmalara devam bat a kadar gün aşırı dedi aynı benim tespit ettiğim gibi :) ebelik yapsam yaparım yaa içimden ben biliyorum ki zaten dedim
Hamilelere de veriyormus doktorlar bunu. Iyi gelmezse doktora gidicem varsa bisi temizlensinama bebiş varsa zararı olmazmış dimi canım
yanma varken olmuyo zaten canım zararlı eşinde geçer hem bişi varsa ama tuttuysa zarar vermez dimi bebişineAdete bu kadar yakin bir daha yumurtlama olabilir yani. Ay ben biraktim yanmam da var istemiyom
iyi o zaman iyi gelir inşallahHamilelere de veriyormus doktorlar bunu. Iyi gelmezse doktora gidicem varsa bisi temizlensin
Hadi ya onu bile saptayabiliyorlar he ilginc. Insallah olmustir canim hayirlisi olsun bende yine hicbir belirti yok galiba olmadi yineyanma varken olmuyo zaten canım zararlı eşinde geçer hem bişi varsa ama tuttuysa zarar vermez dimi bebişine
ben bi adet bittikten sonra yumurtluyormuşum bide 12 ile 14. gün arası bat a yakın değil canım