2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar ben fire verdim bu ay.insaallah bir dahaki aya gebelik rabbimden.ovulasyon testi istettim bugun.kullanan arkadaslar biraz bilgi verebilir mi?

yaa sağ göğsüme iğne saplayıp çıkarıyorlar sanki çok sızlıyor hayır olsun inşallah kolumu oynatamıyorum

doktorda bugün hcg ye bakmadı ısrarla hormon için kan verirken erken miş daha sinir etti beni

Peki yumurtan catlamis mi canim? Yani bugun olan iliskinin hamilelige etkisi var mi? Ben calismalari bitirdim de acaba bitirmesem mi?
yumurtlamışım ve çatlamış canım çok şükür ama bana dediği iki yumurtalığımda çalışıyormuş ayda iki kere yumurtluyormuşum o yüzden çalışmalara devam bat a kadar gün aşırı dedi aynı benim tespit ettiğim gibi :) ebelik yapsam yaparım yaa içimden ben biliyorum ki zaten dedim

Adete bu kadar yakin bir daha yumurtlama olabilir yani. Ay ben biraktim yanmam da var istemiyom

Adete bu kadar yakin bir daha yumurtlama olabilir yani. Ay ben biraktim yanmam da var istemiyom
yanma varken olmuyo zaten canım zararlı eşinde geçer hem bişi varsa ama tuttuysa zarar vermez dimi bebişine

ben bi adet bittikten sonra yumurtluyormuşum bide 12 ile 14. gün arası bat a yakın değil canım

yanma varken olmuyo zaten canım zararlı eşinde geçer hem bişi varsa ama tuttuysa zarar vermez dimi bebişine

ben bi adet bittikten sonra yumurtluyormuşum bide 12 ile 14. gün arası bat a yakın değil canım
Hadi ya onu bile saptayabiliyorlar he ilginc. Insallah olmustir canim hayirlisi olsun bende yine hicbir belirti yok galiba olmadi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…