• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

4 aydır mı deniyordunuz canım? Adetin düzenli midir bana da iki aydır öyle oluyor normalde hiç farketmediğim şeyleri farkediyorum onları da hamileliğe yoruyorum maalesef yumurtalarımız stresten kapatıyormuş kendini :KK43: benim mesela adetim düzenlidir yum.günlerini de kaçırmadan değerlendiriyoruz neden olmuyor acaba diye düşünmeden edemiyor insan..
Evet canım. 4-5 aydır deniyoruz. Adetimde düzenlidir. 28 günde bir oluyorum. Yani her ay 3 er gün öne geliyor.

Ben yumurtalıklarda mı var ki sorun diye kadın doğuma gittim reglken muayene etti, gayet normal dedi ,içim rahatladı biraz . nedense kafam rahat bu ay. hayırlısı olsun herşeyin. sen gittin mi hiç kadın doğuma?

Nasıl anlıyorsun canım yum.olduğunu akıntıdan mı? Adet döngüsünün kaçıncı günü oluyor ben bu ay da tutmazsa ovu.testi kullanayım diyorum
Bende ovu.testi düşünüyorum önümüzde ki ay. Anlayamıyorum çünkü akıntım her zaman olduğu için.

Nasıl anlıyorsun canım yum.olduğunu akıntıdan mı? Adet döngüsünün kaçıncı günü oluyor ben bu ay da tutmazsa ovu.testi kullanayım diyorum
Ovulasyon testi kullandigim zamanlarda cok dikkat ettim yumurtlamadan 2 ya da 3 gün önce şeffaf ve saydam akinti başlıyor ordan anliyorum. Bunun yaninda kasik agrim da oluyor. Adetim de duzenli oldugu icin 13-15. gunlerde oluyor yumurtlama.

Canim aynen benimde bir haftam var ve bir haftadir sistitim idrar tutamama ve yanma oldu mahvoldummm ben kac gundurr hamilelik testini bile yapmak icin gun saymiorum o kadar umutsuzum
Her seyin basi saglik diyorlar ya. Benim o kadar degil. Kavun yedim dun aksam bolca tavsiye ederim. Maydonozu kaynatip iciyorlar ama maydonoz dusuk yaptirabiliyor ya ben ne olur ne olmaz diye cesaret edemedim kiraz sapi kaynatcam okuldan doneyim. Kizlar birde vajinal enfeksiyon da olabilir. Gerci akintim yok kotu kokulu ama. Neyse bol suya devam olmadi ben de o tozdan alayim

Evet canım. 4-5 aydır deniyoruz. Adetimde düzenlidir. 28 günde bir oluyorum. Yani her ay 3 er gün öne geliyor.

Ben yumurtalıklarda mı var ki sorun diye kadın doğuma gittim reglken muayene etti, gayet normal dedi ,içim rahatladı biraz . nedense kafam rahat bu ay. hayırlısı olsun herşeyin. sen gittin mi hiç kadın doğuma?
Hadi ya maşAllah canım düzenli olması ne kadar büyük bir nimet :) ben daha hiç gitmedim şuan yaşadığım ilçede kadın doğum doktoru yok bu ay da olmazsa şehir merkezine gideceğiz artık napalım :( gerçi daha 3.denememiz olacak ama kontrolden zarar çıkmaz herhalde :)

Ovulasyon testi kullandigim zamanlarda cok dikkat ettim yumurtlamadan 2 ya da 3 gün önce şeffaf ve saydam akinti başlıyor ordan anliyorum. Bunun yaninda kasik agrim da oluyor. Adetim de duzenli oldugu icin 13-15. gunlerde oluyor yumurtlama.
Anladım canım biz o günleri değerlendirerek üstümüze düşeni yapalım da gerisi Allah'ın takdiri artık :) Rabbim kimseye aratmasın çok zormuş gerçekten.

Bugun bat gecikeli 4 gün oldu yumurtlamam geç oldugu için normalde dün adet olmam gerekiyordu yani yumurtlamadan sonra yaklaşık 14-15 gün geçti gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla değildi ama bakamadım çift çizgi çıkmamıştı 2-3 dakika sonra yarın kan versem belli olur mu sizce?
Eger hamilelik varsa cikar canim 15 gun gectiyse

Canım bir an önce doktora git. Ben sistit oldum, oruca devam ettim, kanamalı hâle geldi.Doktor nerdeyse böbreklerine çıkacakmış enfeksiyon dedi. Nöbetçi eczaneye gidebilirsen bir toz var,hamileler de kullanıyor. Bir bardak suya katıp gece yatarken içiyorsun, beş saat tuvalete gitmemen lazım. Çok iyi geliyor. Antibiyotik kullanmak istemiyorsan eczaneden onu al. Adını bilmiyorum ama eczacı bilir
Bu dedigin toz sadece idrardaki enfeksiyonu mu gideriyor canim yani vajonal enfeksiyon varsa ona da iyi gelir mi? Ben de kac sabahtir tuvalete zor atiyorum kendimi seviniyordum belki hamileyimdir diye demekki bundan kaynakli oluyormus:(

Hadi ya maşAllah canım düzenli olması ne kadar büyük bir nimet :) ben daha hiç gitmedim şuan yaşadığım ilçede kadın doğum doktoru yok bu ay da olmazsa şehir merkezine gideceğiz artık napalım :KK43: gerçi daha 3.denememiz olacak ama kontrolden zarar çıkmaz herhalde :)

Kontrolden zarar gelmez :) ben doktora 1 yıldır korunmuyorum dedim ilgilenmez yoksa 4 aydır deniyoruz deyince :D muayene edince direkt daha zamanı varmış bebeğin demekki dedi o da :)

İnşallah çok beklemeden kavuşuruz minnoşlara :)

:KK43:
Bugun bat gecikeli 4 gün oldu yumurtlamam geç oldugu için normalde dün adet olmam gerekiyordu yani yumurtlamadan sonra yaklaşık 14-15 gün geçti gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla değildi ama bakamadım çift çizgi çıkmamıştı 2-3 dakika sonra yarın kan versem belli olur mu sizce?
Kanda hemen belli oluyor. Yumurtlamadan 2 gun sonra bile hatta. Adet zamaniniz gelmiş kesij cika.Rabbim hayirli sonuçlar ajibetler versin ins

yagmur0790 yagmur0790 bende dun kan verdim yarin cikacak sonucum dun doktorda idrar yaptilar negatif cikmisri yarin kesineşecek hamile olup olmadigim...

Şu seminer döneminden o kadar sıkılıyorum ki Kadınlar Kulübü'nü hatim edeceğim yakında :) Tüm işler bitti oturuyoruz öyle.

Bat gelecek hafta. İki gündür göğüs ve kasık ağrım var. Muhtemelen regl gelecek. ama inşallah bebek gelir :) Hayırlısı :)

Şu seminer döneminden o kadar sıkılıyorum ki Kadınlar Kulübü'nü hatim edeceğim yakında :) Tüm işler bitti oturuyoruz öyle.

Bat gelecek hafta. İki gündür göğüs ve kasık ağrım var. Muhtemelen regl gelecek. ama inşallah bebek gelir :) Hayırlısı :)
Ay evet canim ya ben de cok sikiliyorum. Neyse haftaya bitecek;)

Canım sistite benziyor. Sonrasında olur zaten yanma. Adaçayını soğutup içmeni öneririm. Doğadaki en güçlü antiseptik. Yanından suyu ayırma, bol bol su iç
Adacayi da dusuge sebep oluyor ya ne olur ne olmaz diye su donemde icmek istemedim. Haftaya adet olursam icerim ama;)

Hayirlisi neyse o olcak insallah canim. Calisiyorum, doktorum ayakta dolanma eve gidip hemen yat dinlen dedi. Yok canim, bi agrim sizim yok yaparken ama 3-4 gun once hafif yanma olmustu yaparken. Niye ki ?
Hmm bende o dönemde aşırı yanma olmustuda o yüzden sordum canım geçtiyse sorun yok benim geçmemişti hic. Bide kafana takma başka şeyler dusun ben okadar korkuttumki kendimi allahım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebisini canım

Şeffaf uzayan akıntı tam yumurta çatlayınca olur. Spermler yapışıp içeride kalırlar bu sayede. Ben önceki cumartesi akşamı çatlatma iğnesi vurum,36 saat sonra yuurtayı çatlatıyor bu iğne. pazartesi sabahı akıntı başladı. Yani tam çatladığında.

Back