2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canim ben ovulasyon testiyle takip ederken akinti zamani negatifti 2-3 gun sonra pozitifi gördüğüm icin oyle söylüyorum.

kızlar bende kan tetsi yaptırdım

geçen salı 14 haziran yani ilk ögrendiğimde 35,34
2 gün sonra 16 haziran perşembe 139,19
bugün 21 haziran 1340,34

sizce nasıl sonuçlar
Bence cok güzel degerin canım saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Canım çün7kü yumurta çatlayıp hormon salıgılanınca ancak teste yansıyor.
Ben oyle bilmiyorum canim lh ust seviyedeyken ovulasyon testi cift çizgiyi gosteriyor. Bu hormon artışı sağlandığında ise 24-36 saat arasinda çatlama yani yumurtlama gerçekleşeceğini belirtiyor. Internetten cok araştırdım.

Kızlar hastanedeyim sabah kan verdim progesteron için muayene oldum hiç bir sorunum yokmuş çok şükür rahminyumurtalıkların çok sağlıklı tertemiz dediağrılarım var dedim normal sürekli bir hazırlık faaliyet var orda çok takılma dinleme kendini bebek düşünmesen belki farkında bileolmayacaksın ağrının dedi rahim duvarım çok kalınlaşmış adet belirtisi de olabilir gebelikte şu an bunu anlamak için çok erken dedi şimditahlil sonucumu bekliyorum inşaAllah yüksek çıkar 10 ve üstü olması gerekiyormuş :) çokheyecanlıyım :)) ruzigarr :)

10 ve üstü olunca hamilesin mi olcak yani anlamadım şindi :))

Aynen canım. Cumartesi akşamı çatlatma iğnesini yaptım, tam 36 saat sonra akıntım vardı. Yani akıntı 2-3 gün önceden başlamıyor

10 ve üstü olunca hamilesin mi olcak yani anlamadım şindi :))
Yok canım progesteron açısından hamileliğe engel yok demek olacak :)) keşke öyle olsa :) progesteron hormonu düşük olunca bebek tutunamıyor doktorlar bu yüzden ilk 3 ay düşük tehlikesi olana progestan ilacı veriyor tutunsun bebiş diye

Yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:
- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.

Yumurtlama Akıntısı Kaç Gün Sürer

Bu belirtilerden en önemlisi servikal akıntıdır. Yumurtalıktaki farklılıkları anlamanın en kolay yolu akıntıyı takip etmektir. Yumurtlama döneminde oluşan akıntı gayet normaldir. Akıntının yapısı parlak, renksiz ve sümüksü olur. Tıpkı yumurta beyazı yapısındadır. Akıntı ele alındığında kaygan bir yapıda olduğu fark edilir ve iki parmak arasında uzayan bir yapıdadır. Bu şekilde bir akıntı oluştuktan 1-2 gün sonra yumurtlama gerçekleşir ve adet kanaması kesilene kadar devam eder. Yumurtlama döneminde oluşan akıntının yapısı cinsel birliktelik anında erkekten gelen spermi korur ve yumurta ile kolayca buluşmasını sağlar. Bu akıntı sayesinde sperm kadın vajinasında daha uzun süre canlılığını korur. Erkekten gelen sperm bu akıntı sayesinde süzülerek kaliteli olanları vajinada kalır.

Yumurtlama akıntısının tipi ve miktarı her zaman aynı olmayabilir. Akıntı yumurtlama gününe yaklaşıldığı günlerde başar ve yumurtlama gününe kadar akıntının miktarı artar. Kıvam olarak incelir ve normal gündeki akıntıdan daha berrak bir hal alır. Yumurtlama gerçekleştikten sonra akıntı azalmaya başlar. Yapı olarak pütürlü bir hal alır ve daha yapışkan olur. Bu dönemde vajinada kuruluk hissedilebilir. Bu ortamda erkekten gelen sperm rahat hareket edemez ve rahim ağzına ulaşamaz. Bu dönem kuru günler olarak tanımlanır.
@nisandeniz bunlar internetten sldigim bilgiler csnim ki öyle olmasa bile herkesin vücudu farkli

Ayy hadi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…