Canim ben ovulasyon testiyle takip ederken akinti zamani negatifti 2-3 gun sonra pozitifi gördüğüm icin oyle söylüyorum.Şeffaf uzayan akıntı tam yumurta çatlayınca olur. Spermler yapışıp içeride kalırlar bu sayede. Ben önceki cumartesi akşamı çatlatma iğnesi vurum,36 saat sonra yuurtayı çatlatıyor bu iğne. pazartesi sabahı akıntı başladı. Yani tam çatladığında.
ÇOK İYİ CANIM DARISI BİZLERİN BAŞINA İŞALLAH :)kızlar bende kan tetsi yaptırdım
geçen salı 14 haziran yani ilk ögrendiğimde 35,34
2 gün sonra 16 haziran perşembe 139,19
bugün 21 haziran 1340,34
sizce nasıl sonuçlar
Bence cok güzel degerin canım saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbimkızlar bende kan tetsi yaptırdım
bugün 21 haziran 1340,34
sizce nasıl sonuçlar
Muhteşemm
ÇOK İYİ CANIM DARISI BİZLERİN BAŞINA İŞALLAH :)
Bence cok güzel degerin canım saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Canım çünkü yumurta çatlayıp hormon salıgılanınca ancak teste yansıyor.Canim ben ovulasyon testiyle takip ederken akinti zamani negatifti 2-3 gun sonra pozitifi gördüğüm icin oyle söylüyorum.
Amin canim inşallahayy sagolun kızlar darısı en kısa zamanda hepinize inşallahhhhhhh
Maşallah canımmmkızlar bende kan tetsi yaptırdım
bugün 21 haziran 1340,34
sizce nasıl sonuçlar
Ben oyle bilmiyorum canim lh ust seviyedeyken ovulasyon testi cift çizgiyi gosteriyor. Bu hormon artışı sağlandığında ise 24-36 saat arasinda çatlama yani yumurtlama gerçekleşeceğini belirtiyor. Internetten cok araştırdım.Canım çün7kü yumurta çatlayıp hormon salıgılanınca ancak teste yansıyor.
darısı sana inşallaaaaah :)Maşallah canımmm
Ayy inşallah ya cuma bat gelmez de test pozitif olur inşallah amiinndarısı sana inşallaaaaah :)
10 ve üstü olunca hamilesin mi olcak yani anlamadım şindi :))Kızlar hastanedeyim sabah kan verdim progesteron için muayene oldum hiç bir sorunum yokmuş çok şükür rahminyumurtalıkların çok sağlıklı tertemiz dediağrılarım var dedim normal sürekli bir hazırlık faaliyet var orda çok takılma dinleme kendini bebek düşünmesen belki farkında bileolmayacaksın ağrının dedi rahim duvarım çok kalınlaşmış adet belirtisi de olabilir gebelikte şu an bunu anlamak için çok erken dedi şimditahlil sonucumu bekliyorum inşaAllah yüksek çıkar 10 ve üstü olması gerekiyormuş :) çokheyecanlıyım :))ruzigarr :)
Aynen canım. Cumartesi akşamı çatlatma iğnesini yaptım, tam 36 saat sonra akıntım vardı. Yani akıntı 2-3 gün önceden başlamıyorBen oyle bilmiyorum canim lh ust seviyedeyken ovulasyon testi cift çizgiyi gosteriyor. Bu hormon artışı sağlandığında ise 24-36 saat arasinda çatlama yani yumurtlama gerçekleşeceğini belirtiyor. Internetten cok araştırdım.
Yok canım progesteron açısından hamileliğe engel yok demek olacak :)) keşke öyle olsa :) progesteron hormonu düşük olunca bebek tutunamıyor doktorlar bu yüzden ilk 3 ay düşük tehlikesi olana progestan ilacı veriyor tutunsun bebiş diye10 ve üstü olunca hamilesin mi olcak yani anlamadım şindi :))
Bunyelerimiz farkli farkli benim durumum bu canim allah hayirlisini versinAynen canım. Cumartesi akşamı çatlatma iğnesini yaptım, tam 36 saat sonra akıntım vardı. Yani akıntı 2-3 gün önceden başlamıyor
Ayy hadi hayırlısı :)Yok canım progesteron açısından hamileliğe engel yok demek olacak :)) keşke öyle olsa :) progesteron hormonu düşük olunca bebek tutunamıyor doktorlar bu yüzden ilk 3 ay düşük tehlikesi olana progestan ilacı veriyor tutunsun bebiş diye
Normal çıktı değerim bi sorun yok çok şükür artık yapmamız gereken tek şey gün aşırı ilişki ve beklemek :))Ayy hadi hayırlısı :)
İnşallah en kısa zamanda mutlu haber alırsınız ya bende çok heycanlıyım ya pozitif çıksın nolurrNormal çıktı değerim bi sorun yok çok şükür artık yapmamız gereken tek şey gün aşırı ilişki ve beklemek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?