• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar idrarimda yaparken diil de sonrasinda yanmam var ne yapabilirim? Yerlere ciplak cok bastim ondan mi acaba. Bata 1haftam var

Kizlar tavsiyeleriniz ise yaramaya basladi ayagimi sicak tutup bol su ictim biraz rahatladim sagolun. Benim adetten bir hafta once beyaz krem gibi akintim baslar bugun o basladi hadi bakalim belki yaniltir beni

Kizlar idrarimda yaparken diil de sonrasinda yanmam var ne yapabilirim? Yerlere ciplak cok bastim ondan mi acaba. Bata 1haftam var
Canım sistite benziyor. Sonrasında olur zaten yanma. Adaçayını soğutup içmeni öneririm. Doğadaki en güçlü antiseptik. Yanından suyu ayırma, bol bol su iç

Canim aynen benimde bir haftam var ve bir haftadir sistitim idrar tutamama ve yanma oldu mahvoldummm ben kac gundurr hamilelik testini bile yapmak icin gun saymiorum o kadar umutsuzum

Canim aynen benimde bir haftam var ve bir haftadir sistitim idrar tutamama ve yanma oldu mahvoldummm ben kac gundurr hamilelik testini bile yapmak icin gun saymiorum o kadar umutsuzum
Canım bir an önce doktora git. Ben sistit oldum, oruca devam ettim, kanamalı hâle geldi.Doktor nerdeyse böbreklerine çıkacakmış enfeksiyon dedi. Nöbetçi eczaneye gidebilirsen bir toz var,hamileler de kullanıyor. Bir bardak suya katıp gece yatarken içiyorsun, beş saat tuvalete gitmemen lazım. Çok iyi geliyor. Antibiyotik kullanmak istemiyorsan eczaneden onu al. Adını bilmiyorum ama eczacı bilir

Canım bir an önce doktora git. Ben sistit oldum, oruca devam ettim, kanamalı hâle geldi.Doktor nerdeyse böbreklerine çıkacakmış enfeksiyon dedi. Nöbetçi eczaneye gidebilirsen bir toz var,hamileler de kullanıyor. Bir bardak suya katıp gece yatarken içiyorsun, beş saat tuvalete gitmemen lazım. Çok iyi geliyor. Antibiyotik kullanmak istemiyorsan eczaneden onu al. Adını bilmiyorum ama eczacı bilir
Yarin ilk isim o ilactan almak olacak zten doktorumda al dediofff offff

Hayır canım 0 belirti ama umudum yok,çok çalışma olmadı bu ay.

bide reglin 3.günü hormon testi yaptırcam,ona hazırladım kendimi nedense:işsiz:
Bende de hiç belirti yok bu ay da olmadi galiba gerci geçtiğimiz 3 ay belirti yasamistim o zaman da olmadi. Rabbim hayirlu zamanda versin bebislerimizi inşallah. Ben hormon testlerini 3 ay once yaptirdim degerlerim normal çıktı. İnşallah seninkiler de normal cikar.

Bende de hiç belirti yok bu ay da olmadi galiba gerci geçtiğimiz 3 ay belirti yasamistim o zaman da olmadi. Rabbim hayirlu zamanda versin bebislerimizi inşallah. Ben hormon testlerini 3 ay once yaptirdim degerlerim normal çıktı. İnşallah seninkiler de normal cikar.
Bende 4 ay belirti yaşadım mide ekşimesi, kasık ağrısı özellikle ama psikolojikti biraz da demek ki herşeyi hamileliğe yordum :oops: Bu ay hiç birini hissetmiyorum.

*
Normal çıkmasına sevindim en azından aklında soru işareti olmayacak. Bende yaptırayım da bi en azında şu varmış yada temizmiş derim:KK51: Beklemek çok zor.

Bende 4 ay belirti yaşadım mide ekşimesi, kasık ağrısı özellikle ama psikolojikti biraz da demek ki herşeyi hamileliğe yordum :oops: Bu ay hiç birini hissetmiyorum.

*
Normal çıkmasına sevindim en azından aklında soru işareti olmayacak. Bende yaptırayım da bi en azında şu varmış yada temizmiş derim:KK51: Beklemek çok zor.
4 aydır mı deniyordunuz canım? Adetin düzenli midir bana da iki aydır öyle oluyor normalde hiç farketmediğim şeyleri farkediyorum onları da hamileliğe yoruyorum maalesef yumurtalarımız stresten kapatıyormuş kendini :( benim mesela adetim düzenlidir yum.günlerini de kaçırmadan değerlendiriyoruz neden olmuyor acaba diye düşünmeden edemiyor insan..

4 aydır mı deniyordunuz canım? Adetin düzenli midir bana da iki aydır öyle oluyor normalde hiç farketmediğim şeyleri farkediyorum onları da hamileliğe yoruyorum maalesef yumurtalarımız stresten kapatıyormuş kendini :KK43: benim mesela adetim düzenlidir yum.günlerini de kaçırmadan değerlendiriyoruz neden olmuyor acaba diye düşünmeden edemiyor insan..
Benim adetim de duzenlidir canim hatta bi ara ovulasyon testi kullandim bu ay kullanmadim ama fark edebiliyorum artık ve hep degerlendirdik. Zamani var demek ki rabbim bilir en iyisini ama insan her ay umut ediyor işte.

Benim adetim de duzenlidir canim hatta bi ara ovulasyon testi kullandim bu ay kullanmadim ama fark edebiliyorum artık ve hep degerlendirdik. Zamani var demek ki rabbim bilir en iyisini ama insan her ay umut ediyor işte.
Nasıl anlıyorsun canım yum.olduğunu akıntıdan mı? Adet döngüsünün kaçıncı günü oluyor ben bu ay da tutmazsa ovu.testi kullanayım diyorum

Bugun bat gecikeli 4 gün oldu yumurtlamam geç oldugu için normalde dün adet olmam gerekiyordu yani yumurtlamadan sonra yaklaşık 14-15 gün geçti gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla değildi ama bakamadım çift çizgi çıkmamıştı 2-3 dakika sonra yarın kan versem belli olur mu sizce?

Back