kızlar adetime 7 gün var ovulasyon testimi yorumlar mısınız ?Eki Görüntüle 1849126
Rabbim hepize nasip eder insallah. Ben 7 aylik evliyim 2 aydir bebek istiyoruz. Bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Yumurtlama gunlerimi yakaladim gerisi allaha havale
Yaptım ama hergün yapmadım. Bişey çıkmamıştı o zaman. Kasığım ağrıdı dün yapayım dedim bugün böyle çıktıCanım daha önce yumurtlama olmadı mı sende
Tek testi yorumlamak zor
Bazı insanlar iki kere yumurtluyormus
Yaptım ama hergün yapmadım. Bişey çıkmamıştı o zaman. Kasığım ağrıdı dün yapayım dedim bugün böyle çıktı
Yok canım daha önce bu kadar koyu çıkmamıştı bi de yarın yapayım bakalım :)Daha once çift çizgi görmedin mi hiç canım
Belki de yumurtlama yakındır :)
Yok canım daha önce bu kadar koyu çıkmamıştı bi de yarın yapayım bakalım :)
Senin inş vardır canımIsallah oyledir canim saliya kadar bekleyecegim sali sabah test yapicam sonrada kan testi yaptiricam icimde azda olsa umut var
Evet ozele giderim. Medilife ya da medicana yakin bizeUuuu ben oralara cok uzagim canim ya urfadayim es durumundan.ozel hastane mi istiyorsun sen
Benim deee:) hadi beraber bekleyelim cnm. Insallah haziranin son mutlu haberini biz veririzKızlar merhaba, ilk bebek istediğim andan beri internette araştıra araştıra buldum sizleri. Garip ama insan kendini yalnız hissetmiyor ilk başlarda çekindim ama hep takip ettim hatta ovulasyon testlerini varlığını bile sizler sayesinde öğrendim. Çoğunuzun hamilelik haberleri şimdiden mutlu ediyor beni. Benim BAT 30 Haziran. . .
Amerikan var orda arkadasim calisiyo.bide live hospital var.dogumda nasillar bilmiyorum da cocuk dogduktan sonra yogin bakimlari ve bebekle ilgilenmeleri cok iyi bi sikinti ciktiginda guvenebilirsin yani bebek dostu hastaneler zaten buralar.amerikan pahalidir baya bence unluler falan hep orda doguruyo.Evet ozele giderim. Medilife ya da medicana yakin bize
Evet amerikan cok pahali cnm. Medicanaada dogum 3000 civari sigortalilara. Anca o kadar limitim var bir de ilgileniyorlar. Obur hastaneyi ise hic duymadim cnm. Ayy bir olsa da hastane kolayy:)Amerikan var orda arkadasim calisiyo.bide live hospital var.dogumda nasillar bilmiyorum da cocuk dogduktan sonra yogin bakimlari ve bebekle ilgilenmeleri cok iyi bi sikinti ciktiginda guvenebilirsin yani bebek dostu hastaneler zaten buralar.amerikan pahalidir baya bence unluler falan hep orda doguruyo.
Aynen canim insallah ya cumlemize hadi bakalim takip etcem temmuzda görüşürüz herkesten hayirli haberler aliriz insallahEvet amerikan cok pahali cnm. Medicanaada dogum 3000 civari sigortalilara. Anca o kadar limitim var bir de ilgileniyorlar. Obur hastaneyi ise hic duymadim cnm. Ayy bir olsa da hastane kolayy:)
Benim bat en gec 30 haziran canim insallah gelmez de o sekilde konusuruz:)Aynen canim insallah ya cumlemize hadi bakalim takip etcem temmuzda görüşürüz herkesten hayirli haberler aliriz insallah
Kızlar yarın aşılamanın 8. günü. Test için çok erken biliyorum ama içim içime sığmıyor. 10.gün kan tahlili yaptırıp öğrenen olmuş.yesa canım sen bilirsin. 12. günü mü beklesem?
Insallah canim : ) Bu beklemek çok heyecanlıBenim deee:) hadi beraber bekleyelim cnm. Insallah haziranin son mutlu haberini biz veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?