2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım daha önce yumurtlama olmadı mı sende

Tek testi yorumlamak zor

Bazı insanlar iki kere yumurtluyormus
Yaptım ama hergün yapmadım. Bişey çıkmamıştı o zaman. Kasığım ağrıdı dün yapayım dedim bugün böyle çıktı

Benim deee:) hadi beraber bekleyelim cnm. Insallah haziranin son mutlu haberini biz veririz

Evet ozele giderim. Medilife ya da medicana yakin bize
Amerikan var orda arkadasim calisiyo.bide live hospital var.dogumda nasillar bilmiyorum da cocuk dogduktan sonra yogin bakimlari ve bebekle ilgilenmeleri cok iyi bi sikinti ciktiginda guvenebilirsin yani bebek dostu hastaneler zaten buralar.amerikan pahalidir baya bence unluler falan hep orda doguruyo.

Evet amerikan cok pahali cnm. Medicanaada dogum 3000 civari sigortalilara. Anca o kadar limitim var bir de ilgileniyorlar. Obur hastaneyi ise hic duymadim cnm. Ayy bir olsa da hastane kolayy:)

Evet amerikan cok pahali cnm. Medicanaada dogum 3000 civari sigortalilara. Anca o kadar limitim var bir de ilgileniyorlar. Obur hastaneyi ise hic duymadim cnm. Ayy bir olsa da hastane kolayy:)
Aynen canim insallah ya cumlemize hadi bakalim takip etcem temmuzda görüşürüz herkesten hayirli haberler aliriz insallah

Kızlar yarın aşılamanın 8. günü. Test için çok erken biliyorum ama içim içime sığmıyor. 10.gün kan tahlili yaptırıp öğrenen olmuş. yesa canım sen bilirsin. 12. günü mü beklesem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…