Az kalmış inşallah güzel haberler duyarız :)Merhabalar.bu sayfayi tamamen tesaduf ile buldum.birlikte heycanlanmak guzel bir seymis.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun kizlar.bende haziran icin rabbimden gebelik diliyorum.benim tarih 23 haziran.gogus siskinligi haric hic bir belirtimde yok.allahtan hayirlisi
Geçmiş olsun kuzu. Bazen kanamalar oluyor ama hepsinin düşükle sonuçlanacağı diye bir şey yok. Hayırlısıyla geçicek kanamaların inş.Kizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...
Canımm sen de mi öğretmensin ne güzel :)Kizlarr gunaydin:) okullar bitti 2 haftalik seminer donemini de bitirirsek benim tatil basliyorr:) Allahim insallah bu tatil hep beklemekle gecmezz
Kizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...
Insallah canim benim, dua etmekten dinlenmekten baska bisey gelmiyor elimden. Cok sukur kanama sadece o sildigimde gordugumle kaldi, cumartesi kahve akintim vardi su an o da yok. Tek dilegim 1 Temmuzda kalp atisini duymak minnagin.Geçmiş olsun kuzu. Bazen kanamalar oluyor ama hepsinin düşükle sonuçlanacağı diye bir şey yok. Hayırlısıyla geçicek kanamaların inş.
geçmiş olsuın canım. rapor aldınmı bilmiyorum ama ben ilk ayları sık sık rapor alıp dinlenerek atlattım
bence hamileliğin en sıkıcı bölümü ilk 3 ayı, riski fazla biliyosun, dikkat etmek gerekiyor
bol bol dinlen kendini yorma ağır iş yapma, 1 saatten fazla ayakta kalma. bunlar bana kendi doktorumun dedikleri
çok şükür bi sıkıntı yaşamadan atlattım, darısı başına
Evet canim ya ogretmenim. Evet 10 gun benim bitti calismalar. Zaten 12 de yumurtladim ben o yuzden su an beklemeye gectim:) sen ne durumdasinCanımm sen de mi öğretmensin ne güzel :)
Bu arada Bat'a son 10 :) bitti mi çalışmalar devam mı
Sikici geciyor zaten. Ben de bu ay olmazsa bir dahaki ay testle kendim takip edicem yumurtlamayiKızlar ben seminer dönemine de katılmadım tatili erken başlattım:) yumurta takıbı yapılıyor bakalım bu ay size müjdeyi verebilecekmiyim çok heyecanlıyım ve umut doluyum..okuyamadiğim çok sayfa var eve gıdınce halledicem inş.dualarım hepimiz için.
Bebek yerini degisincede az da olsa kan gelirmiş. Öyle duymuştum. Mesela Sagdaysa sola dogru gecerseInsallah canim benim, dua etmekten dinlenmekten baska bisey gelmiyor elimden. Cok sukur kanama sadece o sildigimde gordugumle kaldi, cumartesi kahve akintim vardi su an o da yok. Tek dilegim 1 Temmuzda kalp atisini duymak minnagin.
Biz gün aşırı devam ediyoruz canım ya burdaki arkadaşlardan gördüm 21.gün bile yumurtlama olabiliyormuş ben de risk almak istemedim. Bu ay olsun hayırlısıyla inşAllahEvet canim ya ogretmenim. Evet 10 gun benim bitti calismalar. Zaten 12 de yumurtladim ben o yuzden su an beklemeye gectim:) sen ne durumdasin
Biz gün aşırı devam ediyoruz canım ya burdaki arkadaşlardan gördüm 21.gün bile yumurtlama olabiliyormuş ben de risk almak istemedim. Bu ay olsun hayırlısıyla inşAllahçoooooookk istiyorum
Dün daha koyu. Dün yumurtladin sanırım. Bugünleri değerlendirinbugünki ovulasyon testim. Eki Görüntüle 1849362 dünki ovulasyon testim.Eki Görüntüle 1849353
Dün değerlendirdim. Adet olacakmışım gibi karnım da ağro var.Dün daha koyu. Dün yumurtladin sanırım. Bugünleri değerlendirin
Bugünde devam. Catliyo yumurta. Bu yüzden ağrıyorDün değerlendirdim. Adet olacakmışım gibi karnım da ağro var.
Tmm devam edeyim o zaman :))Bugünde devam. Catliyo yumurta. Bu yüzden ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?