Hatta hiç unutmam testte 2. Çizgiyi birkaç saat sonra gördüm bi heyecanla doktora gittim sonuç negatif doktor biz adet gecikmesi olmazsa o testlerin sonucuna güvenmiyoruz dedi boşu boşuna heyecan yapmıştımBen de senin gibi düşünüyorum canım :)
Hakli olabilirsin canim ben bi test daha yapayim normalde 17 hazirandi bat gunu gec yumurtladigim icin yarina sarkti aslinda yarindan sonra adet olmazsam umutlanmam lazim simdi umutlanmamaya calisiyorumHatta hiç unutmam testte 2. Çizgiyi birkaç saat sonra gördüm bi heyecanla doktora gittim sonuç negatif doktor biz adet gecikmesi olmazsa o testlerin sonucuna güvenmiyoruz dedi boşu boşuna heyecan yapmıştım)
Yaptim bi test daha malesef haklisin canim yanilmisim cikmadi ikinci cizgiHakli olabilirsin canim ben bi test daha yapayim normalde 17 hazirandi bat gunu gec yumurtladigim icin yarina sarkti aslinda yarindan sonra adet olmazsam umutlanmam lazim simdi umutlanmamaya calisiyorum
Canım ilk idrarla yapmak lazımYaptim bi test daha malesef haklisin canim yanilmisim cikmadi ikinci cizgi
Canim sende kasik agrisi hep oluyor ya merak etme bi sorun da yokmus zaten aylik normal agrilarindirYaa kızlar bat 27 si ama adet olcakmışım gibi Kasıklarım ağrıyor moralim bozuldu daha çok erken
yok canım bi yumurtlarken oluyor bide adet olcağım gün ama bu ay çok fazla oldu yumurtlama ağrım 5 gün sürdü çatladıktan sonrada ağrı kesilmedi şimdi de dün gece uykumdan uyandırdı beni ağrı şu an da ara ara oluyor otururken hızlı kalkınca sağ kasığıma bıçak saplamışlar gibi acıyor ve kasıklarım elleyince acıyor içinde yara vermiş gibi endişeliyim bunların gebelik belirtisi olduğundan emin değilim çünkü neyse ki salı günü doktor randevum var neyse çıkar meydana hayırlısı inşallahCanim sende kasik agrisi hep oluyor ya merak etme bi sorun da yokmus zaten aylik normal agrilarindir
Sali gunu sabah ilk idrarla yapicamCanım ilk idrarla yapmak lazım
fotografı yukledim kızlar acaba yanlışmı gördüm varmı bişeyler sizce.? Eki Görüntüle 1849038 geç yumurtlama oldu bu ay normalde 20 sinde yani yarın bat günüm.
Bende ilk denemede bütün belirtileri hissettim. Bu sefer belirti yoktu olmadı bu ay dedim çünki sadece 1 kere denk geldi yumurtlamayâ. Birde emin de değildim çünkü tel ile takip ediyordum çok şükür tutmuş darısı Size inşallahMerhaba kızlar bata 10 gun var su an icin hicbir belirtim yok. Gectigimiz 3 ay birçok belirti yasadim ve malesef adet oldum. Bakalim bu ay ne olacak.
Isallah oyledir canim saliya kadar bekleyecegim sali sabah test yapicam sonrada kan testi yaptiricam icimde azda olsa umut varCanım benim test de böyle oldu. Seni umutlandirmayayim am ilk test yaptım varya ancak mercek görünur ikinci cizgı. Işıkta sağa sıla çevirici hafif belli oluyordu. Sonra başka marka yaptım onda çıkmadı. Sonra iftardan sonra yaptım yine hayalet ama çok çok çok az görünüyor foto çektim belli değil. Sonra bekledim aynı seninki gibi koyulastiriyor tabi yarım saat sonra. O gece uyuyamadim Sabah yaptın yine görünmüyor bile. Gittim erken gebelik testi aldım onda da silik çıktı ama belki yani . Dedim oldu gittin aksam kan verdim 35 çıktı çok yeni diye o kadar silik yanj. Şimdi adetten 4 gün geçti yine yaptım yine tam kırmızı çıkmadı ama belli. İnşallah senin de böyle olur. Erken gebelik al yap daha net anlarsın inşallah vardır
Bende ilk denemede bütün belirtileri hissettim. Bu sefer belirti yoktu olmadı bu ay dedim çünki sadece 1 kere denk geldi yumurtlamayâ. Birde emin de değildim çünkü tel ile takip ediyordum çok şükür tutmuş darısı Size inşallah
Tek belirtim normalde adet olacağım zaman göğüslerim ağrırdı ama ilk defa meme uçlarım çok ağrıdı ilk defa yaşadım bunu. Hakkımıza hayirlisi insallah
Sagol canım cevap verdigin icin ben de senin gibi belirti yaşamadan öğrenirim hamileligimi. Yumurtlamayi ovulasyon testiyle takip ediyordum bu ay hiçbir sey yapmadim hayirlisi olsun inşallah. Senin de bebişin hayirli olsun dua et bizlere[/QUOTE]Bende ilk denemede bütün belirtileri hissettim. Bu sefer belirti yoktu olmadı bu ay dedim çünki sadece 1 kere denk geldi yumurtlamayâ. Birde emin de değildim çünkü tel ile takip ediyordum çok şükür tutmuş darısı Size inşallah
Tek belirtim normalde adet olacağım zaman göğüslerim ağrırdı ama ilk defa meme uçlarım çok ağrıdı ilk defa yaşadım bunu. Hakkımıza hayirlisi insallah
Tatlim hepsinize ayri ayri cok tesekkur ederim. Dinlenmeye ugrasiyorum. Progestan cok agir,icmemle 10dkya kafami kaldiramiyorum resmen aptal gibiyim mecalim yok. Babalar gunu diye annemlere geldik sagolsun normaldede biseye dokundurmaz sen dinlen dedi. Henuz hamile oldugumu bilmediklerinden esimde "yesim cok yoruldun sporda uzat ayaklarini"dedi sagolsun :) dunden beri mecbur olmadikca kalkmiyorum. Doktorumda ise git masa basi calisiyosan ama eve gelince yatip dinlenmek kaydiyla. Kanamam cok Allaha sukur. Su an gunde 2kere kahve akinti oluyo silince. Insallah duzelecek insallah 2 hafta sonra bebegimin kalp atisini duycam
Tatlim hepsinize ayri ayri cok tesekkur ederim. Dinlenmeye ugrasiyorum. Progestan cok agir,icmemle 10dkya kafami kaldiramiyorum resmen aptal gibiyim mecalim yok. Babalar gunu diye annemlere geldik sagolsun normaldede biseye dokundurmaz sen dinlen dedi. Henuz hamile oldugumu bilmediklerinden esimde "yesim cok yoruldun sporda uzat ayaklarini"dedi sagolsun :) dunden beri mecbur olmadikca kalkmiyorum. Doktorumda ise git masa basi calisiyosan ama eve gelince yatip dinlenmek kaydiyla. Kanamam cok Allaha sukur. Su an gunde 2kere kahve akinti oluyo silince. Insallah duzelecek insallah 2 hafta sonra bebegimin kalp atisini duycam
Yani evet boyle hamilelik belirtisi duymadim ama belli olmaz canim belki de bu ay oldu ve sende bu sekilde belirti veriyor:) sali gunu dr soyler zaten varsayok canım bi yumurtlarken oluyor bide adet olcağım gün ama bu ay çok fazla oldu yumurtlama ağrım 5 gün sürdü çatladıktan sonrada ağrı kesilmedi şimdi de dün gece uykumdan uyandırdı beni ağrı şu an da ara ara oluyor otururken hızlı kalkınca sağ kasığıma bıçak saplamışlar gibi acıyor ve kasıklarım elleyince acıyor içinde yara vermiş gibi endişeliyim bunların gebelik belirtisi olduğundan emin değilim çünkü neyse ki salı günü doktor randevum var neyse çıkar meydana hayırlısı inşallah
Uuuu ben oralara cok uzagim canim ya urfadayim es durumundan.ozel hastane mi istiyorsun senHangi hastanedesin canim. Ben istanbuldayim da hastane aradtirmasi yapiyorum simdiden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?