• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hanimlar selam.
Ben bu hafta pek ugrayamayacagim buralara. Konferans sebebiyle sehir disindayim. Siz durumlarinizi yazmaya devam edin beni etiketleyerek döndüğümde toptan duzenlerim kim hamile kalmis kim temmuza kalmis :KK66: zaten yarin da temmuz topigi de acilacak yanlis bilmiyorsam :)

Halı hazirda bi Temmuz topigi açılmış bence oradan da devam Edebiliriz :)

Tamamdir canım ben de bugun katılacağım hayırlısıyla :)
Sen deyince merak edip baktim da gordum tee nisanda acilmis meger :)

BAT'i yazdirdik bakalim hayirlisi olsun :) sen de keske gormesen kirmizilari ama negatif kesin di mi :( neyse temmuza birlikte hamile kaliriz insallah :KK200:

Kizlar test yapmistim negatifti 5 dakka sonra yarim saat sonra cope atmak icin baktim ikinci cizgi silik olarak vardi acaba yaniliyomuyum resim yukleyemedim birazdan yukleyecegim

Canım yarım. Saat sonraki sonuç pek geçerli değil ama inşallah hamilesindir ;)

Kizlar test yapmistim negatifti 5 dakka sonra yarim saat sonra cope atmak icin baktim ikinci cizgi silik olarak vardi acaba yaniliyomuyum resim yukleyemedim birazdan yukleyecegim

Bebek yoksa hiç çizgi çıkmıyor ben 1 gün sAklamıstım geçen ay ama hiçbirşey çıkmamıştı.. İnşalalh Bebegin seninledir

Bebek yoksa hiç çizgi çıkmıyor ben 1 gün sAklamıstım geçen ay ama hiçbirşey çıkmamıştı.. İnşalalh Bebegin seninledir

Canım her iki örnekte mevcut.

1.. bir grup yarım saat sonra çıktı çok yeniymis hamileymisim diyor

2. Diğer bir grup yarım saat sonra çıktı ama hamile değilmisim sonuç geçersizmis adet oldum diyor

Arkadaş inşallah ilk gruptadir:)

Yaa kızlar bat 27 si ama adet olcakmışım gibi Kasıklarım ağrıyor moralim bozuldu daha çok erken :(

fotografı yukledim kızlar acaba yanlışmı gördüm varmı bişeyler sizce.?
20160619_1126241.jpg
geç yumurtlama oldu bu ay normalde 20 sinde yani yarın bat günüm.

var canım ben gördüm çizgiyi hayırlısı olsun inşallah :))
Isallah vardir canim bikac gun daha beklicem en azinda saliya kadar testi bi daha yapicam cizgi cikarsa kan testi yaptiracagim esim kiziyo simdi heveslenme cok diyo sonra olmaz uzulursun bende uzulurum diyo

Kızlar sizden etkilendim ben de rüyamda gelinlik girdiğimi gördüm :KK70: Daha doğrusu 6. yıl dönümümüzde nikah tazeleyecekmişiz, ben de gelinliğimi ütülüyordum. Çok heyecanlıydı :KK200: İnternette rüya tabiri şöyle : Evli bir kadın kendisini gelinlik giymiş olarak görse bu rüya o kişinin yakın zamanda sahip olacağı hayırlı bir evlattır.:nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlar bata 10 gun var su an icin hicbir belirtim yok. Gectigimiz 3 ay birçok belirti yasadim ve malesef adet oldum. Bakalim bu ay ne olacak.

kızlar adet olcakmışım gibi ağrım var gecede oldu uykudan uyandım ama bat a çok var daha erkenmi olcam acaba moralim bozuluyor ağrıdıkça olcaksa vaktinde olsun düzenim bozulmasın ya :(

Canım her iki örnekte mevcut.

1.. bir grup yarım saat sonra çıktı çok yeniymis hamileymisim diyor

2. Diğer bir grup yarım saat sonra çıktı ama hamile değilmisim sonuç geçersizmis adet oldum diyor

Arkadaş inşallah ilk gruptadir:)
Güzel tespit canım benim genelde bekleyince 2. Çizgi çıkar ilk beş dakika çıktıysa tamamdır hamileyim derim yoksa yanıltıcı oluyor testler

Back