• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhabalar.bu sayfayi tamamen tesaduf ile buldum.birlikte heycanlanmak guzel bir seymis.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun kizlar.bende haziran icin rabbimden gebelik diliyorum.benim tarih 23 haziran.gogus siskinligi haric hic bir belirtimde yok.allahtan hayirlisi
Az kalmış inşallah güzel haberler duyarız :)

Kizlarr gunaydin:) okullar bitti 2 haftalik seminer donemini de bitirirsek benim tatil basliyorr:) Allahim insallah bu tatil hep beklemekle gecmezz:anne:

Kizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...
Geçmiş olsun kuzu. Bazen kanamalar oluyor ama hepsinin düşükle sonuçlanacağı diye bir şey yok. Hayırlısıyla geçicek kanamaların inş.

Kizlarr gunaydin:) okullar bitti 2 haftalik seminer donemini de bitirirsek benim tatil basliyorr:) Allahim insallah bu tatil hep beklemekle gecmezz:anne:
Canımm sen de mi öğretmensin ne güzel :)
Bu arada Bat'a son 10 :) bitti mi çalışmalar devam mı:KK37:

Kızlar ben seminer dönemine de katılmadım tatili erken başlattım:) yumurta takıbı yapılıyor bakalım bu ay size müjdeyi verebilecekmiyim çok heyecanlıyım ve umut doluyum..okuyamadiğim çok sayfa var eve gıdınce halledicem inş.dualarım hepimiz için.

Kizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...

geçmiş olsuın canım. rapor aldınmı bilmiyorum ama ben ilk ayları sık sık rapor alıp dinlenerek atlattım
bence hamileliğin en sıkıcı bölümü ilk 3 ayı, riski fazla biliyosun, dikkat etmek gerekiyor
bol bol dinlen kendini yorma ağır iş yapma, 1 saatten fazla ayakta kalma. bunlar bana kendi doktorumun dedikleri
çok şükür bi sıkıntı yaşamadan atlattım, darısı başına

Geçmiş olsun kuzu. Bazen kanamalar oluyor ama hepsinin düşükle sonuçlanacağı diye bir şey yok. Hayırlısıyla geçicek kanamaların inş.
Insallah canim benim, dua etmekten dinlenmekten baska bisey gelmiyor elimden. Cok sukur kanama sadece o sildigimde gordugumle kaldi, cumartesi kahve akintim vardi su an o da yok. Tek dilegim 1 Temmuzda kalp atisini duymak minnagin.

geçmiş olsuın canım. rapor aldınmı bilmiyorum ama ben ilk ayları sık sık rapor alıp dinlenerek atlattım
bence hamileliğin en sıkıcı bölümü ilk 3 ayı, riski fazla biliyosun, dikkat etmek gerekiyor
bol bol dinlen kendini yorma ağır iş yapma, 1 saatten fazla ayakta kalma. bunlar bana kendi doktorumun dedikleri
çok şükür bi sıkıntı yaşamadan atlattım, darısı başına

Masa basi calistigin icin rapor vermiyorum kanaman su anda yok ama isten direkt eve gidip ayaklarini uzatip dinlenmek sartiyla dedi. haftasonum yatarak gecti,afedersin tuvalet ve banyo disinda kalkmadim bile. Simdide ayagimin altinda tabureyle calisiyorum. Eve gidip hemen yaticam. Iyi olcaz bizde insallah, sana da gelmis gecmis olsun canim benim. Tesekkurler destegin icin:KK200:

Kızlar ben seminer dönemine de katılmadım tatili erken başlattım:) yumurta takıbı yapılıyor bakalım bu ay size müjdeyi verebilecekmiyim çok heyecanlıyım ve umut doluyum..okuyamadiğim çok sayfa var eve gıdınce halledicem inş.dualarım hepimiz için.
Sikici geciyor zaten. Ben de bu ay olmazsa bir dahaki ay testle kendim takip edicem yumurtlamayi

24ünü bekliyorum sabırsızlıkla..

6 aydır ilk defa bu ay olmasa da olur diye düşündüm temmuz başı tatile çıkcam nasılsa dönüşte devam ederiz çalışmalara rahat bi tatil geçireyim dedim içimden ama yine tarih yaklaştıkça içim kıpır kıpır acaba oralarda bi yerde bir kalp var mı diye içim içimi yiyor...

vardır inşallah :anne::KK200:

Insallah canim benim, dua etmekten dinlenmekten baska bisey gelmiyor elimden. Cok sukur kanama sadece o sildigimde gordugumle kaldi, cumartesi kahve akintim vardi su an o da yok. Tek dilegim 1 Temmuzda kalp atisini duymak minnagin.
Bebek yerini degisincede az da olsa kan gelirmiş. Öyle duymuştum. Mesela Sagdaysa sola dogru gecerse

Evet canim ya ogretmenim. Evet 10 gun benim bitti calismalar. Zaten 12 de yumurtladim ben o yuzden su an beklemeye gectim:) sen ne durumdasin
Biz gün aşırı devam ediyoruz canım ya burdaki arkadaşlardan gördüm 21.gün bile yumurtlama olabiliyormuş ben de risk almak istemedim. Bu ay olsun hayırlısıyla inşAllah:dua::dua: çoooooookk istiyorum :KK16:

bugünki ovulasyon testim.
IMG_20160620_132840.JPG
dünki ovulasyon testim.
IMG_20160619_145444.jpg

Back