• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlarr gunaydin:) okullar bitti 2 haftalik seminer donemini de bitirirsek benim tatil basliyorr:) Allahim insallah bu tatil hep beklemekle gecmezz:anne:
Ah canım karneleri verdik ama rahatlayamadım. Benim üç yıldır yazlarım hep beklemekle geçiyor. Cumartesi test yapacağım. Beklemek zor, bir de progestan kullandığım için oruç tutamıyorum onun huzursuzluğu var. İnşallah en kısa sürede pozitifi görürsün de bebiş hazırlığıyla geçer bu yaz :)

i006 tebrik ediyorum inş hamilesindir:)
bata kaç gün vardir senin?
benim bata 12 gün var. :olamaz: kasıklarimda şiddetli agri var.. bende affedersin kabizlıktan dedim..
belirti aramiyorum.
hep rabbime dua ediyorum Allahim bana uzun ömürlü evlat nasip et diye.. :dua:
hayırlısı iinş.

i006 tebrik ediyorum inş hamilesindir:)
bata kaç gün vardir senin?
benim bata 12 gün var. :olamaz: kasıklarimda şiddetli agri var.. bende affedersin kabizlıktan dedim..
belirti aramiyorum.
hep rabbime dua ediyorum Allahim bana uzun ömürlü evlat nasip et diye.. :dua:
hayırlısı iinş.
Yok canım gebelik testi değil o ovulasyon testi. Sen öyle deyince kendimi hamile gibi hissettim :) en kısa zamanda hayırlısıyla hepimizin de olur inşallah. :)

yazmıştım canım ben negatif kırmızıları da gördüm :)

gelecek aya inşallah :)
sen hamilesin diye düşünmüşüm ben:(
diğerlerden çok senin hamilelik haberi bekliyordum. canin saolsun.
inş temmuzda hamile kalirsin ya..
ovulasyon testini düşündüm ama şimdi kasiklarim batmaya başladi sanki ignenin üstüne oturmuşum gibi.. ayy valla çok kötü oldum.. :KK43::mad:
soğan kürü denedim ya işe yaradi galiba dedim.. adetim bitince hemen birakmişim devam edemedim.

sen hamilesin diye düşünmüşüm ben:KK43:
diğerlerden çok senin hamilelik haberi bekliyordum. canin saolsun.
inş temmuzda hamile kalirsin ya..
ovulasyon testini düşündüm ama şimdi kasiklarim batmaya başladi sanki ignenin üstüne oturmuşum gibi.. ayy valla çok kötü oldum.. :KK43::mad:
soğan kürü denedim ya işe yaradi galiba dedim.. adetim bitince hemen birakmişim devam edemedim.

yok canım geçen carsamba yazmıştım erken gebelik testi yaptım negatif olsa o zaman çıkardı :)

Tatlim hepsinize ayri ayri cok tesekkur ederim. Dinlenmeye ugrasiyorum. Progestan cok agir,icmemle 10dkya kafami kaldiramiyorum resmen aptal gibiyim mecalim yok. Babalar gunu diye annemlere geldik sagolsun normaldede biseye dokundurmaz sen dinlen dedi. Henuz hamile oldugumu bilmediklerinden esimde "yesim cok yoruldun sporda uzat ayaklarini"dedi sagolsun :) dunden beri mecbur olmadikca kalkmiyorum. Doktorumda ise git masa basi calisiyosan ama eve gelince yatip dinlenmek kaydiyla. Kanamam cok Allaha sukur. Su an gunde 2kere kahve akinti oluyo silince. Insallah duzelecek insallah 2 hafta sonra bebegimin kalp atisini duycam :KK43:
Canım korkutma kendini bende ilkinde dusuk yaptım Allah büyük. hiç kalkma ayakta fazla durma bide bise sorcam wc ye gittiğinde cisini yaparken oranda yanma falan oluyomu ?

Bebek yerini degisincede az da olsa kan gelirmiş. Öyle duymuştum. Mesela Sagdaysa sola dogru gecerse
Insallah bizim sipanin hareketindendir canim. Icerde kanama bolgesi de gormedi doktor,su anda kahverengi akintim dahi yok Allaha bin sukur. Ilaca aynen devam, insallah kalp atisini gorebiliriz.

Canım korkutma kendini bende ilkinde dusuk yaptım Allah büyük. hiç kalkma ayakta fazla durma bide bise sorcam wc ye gittiğinde cisini yaparken oranda yanma falan oluyomu ?
Hayirlisi neyse o olcak insallah canim. Calisiyorum, doktorum ayakta dolanma eve gidip hemen yat dinlen dedi. Yok canim, bi agrim sizim yok yaparken ama 3-4 gun once hafif yanma olmustu yaparken. Niye ki ?

Back