• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ama faydalı bence çünkü geçen ay 36. Gün regl oldum bu ay ovulasyon testi kullandım 12. Gün iftar çizgi gordum ama bu ay değerlendiremedim o ayrı ama bir daha ki aya yine kullanırım sanırım az da olsa
Bnde baslicaktimda snradan vazgectim Allahim isterse olur dedim baslamadim sagol bilgilendirdigin icin :KK66:

Hormon tahlilini doktor mu onerdi canim? Ben doktora zorla yaptirttim 1 yil korunmasiz iliskide olmazsa yapiyoruz dedi. Ozel hastaneydi ayrica ama cok nazlandi. Yumurta takibi de hic onermedi bahsetmedi yani
Canim ben hastanede calisiyorum zaten hemsireyim:halay:sıkıntı olmuyor oyle şeyler :KK76:yalniz ozel hastane mantigina uymuyo senin gittigin doktorun soyledikleri sen demeden yapmasi gerekirdi.heralde o gun cani hasta bakmak istemiyordu doktorun:duduk:

Canım eşimde varikosel ameliyatı oldu. 15 dakikalık bir operasyon.Olması gerekiyorsa zaman kaybetmeyin. Eşimde sadece anesteziden kaynaklı baş ağrısı oldu. Yatınca geçiyordu, bir hafta sürekli yattı
Anladım canım geçmiş olsun peki sonra düzelme oldumu Bebeğiniz varmı yoksa ameliyat yenimi

Benim de oluyor ama isyr dedigin gibi kadinlarda agri bitmiyor ki az usutsek ayakta cok dursak zorlasak hemen kasiklarimiz agriyor. Bide gaz sancisi da cok olur bende. O yuzden bilemiyorum yani nedenini

Ay evet haklısın çok fazla heveslenmek de istemiyorum en iyisi düşünmeden bu haftayı bitirmek :)

Anladım canım geçmiş olsun peki sonra düzelme oldumu Bebeğiniz varmı yoksa ameliyat yenimi
Ağustosta ameliyat oldu. Üç ay sonra test yaptırdık, değerleri tamamen düzelmiş canım. Ameliyattan önce ileri hareketli hiç spermi yoktu, sonra normale çıktı. Sonra bebek olmadı maalesef, benim tedavi olmam gerekti. Pazartesi günü aşılama yapıldı. Aşılamadan önce de sperm testi istiyorlar. Geçen ay yine yaptırdık. Çok şükür normal değerlerde

Sag kasigimda batmalar var ince ince. Bugun cok is yaptim terledim ustumde sogudu fln usutmus de olabilirim gerci
Benim de yattığım yerden hızlı kalkarsam sağ kasığım sızlıyor ilk defa bu ay oldu neden bilmiyorum şu an da kasıklarım ağrıyor uykumdan uyandırdı bugün çok iş yaptım evde ondandır belki bilemiyorum

Ama faydalı bence çünkü geçen ay 36. Gün regl oldum bu ay ovulasyon testi kullandım 12. Gün iftar çizgi gordum ama bu ay değerlendiremedim o ayrı ama bir daha ki aya yine kullanırım sanırım az da olsa
Faydalı olduguna eminim hatta kullanan çokk kişi var.sadece her bünye aynı olmuyor ,iyi birşey yapayım derken başka skntilar çıkmasın diyorum az az kullanmak yada ara ara daha iyi.

Benim de yattığım yerden hızlı kalkarsam sağ kasığım sızlıyor ilk defa bu ay oldu neden bilmiyorum şu an da kasıklarım ağrıyor uykumdan uyandırdı bugün çok iş yaptım evde ondandır belki bilemiyorum
Ben bide bikac sabahtir tuvalete kendimi zor atiyorum oyle sikisik uyaniyorum ki. Ayaklar ciplak moda gecti belkide usutuyorum sizlamalar da ondan

Canim ben hastanede calisiyorum zaten hemsireyim:halay:sıkıntı olmuyor oyle şeyler :KK76:yalniz ozel hastane mantigina uymuyo senin gittigin doktorun soyledikleri sen demeden yapmasi gerekirdi.heralde o gun cani hasta bakmak istemiyordu doktorun:duduk:
Hangi hastanedesin canim. Ben istanbuldayim da hastane aradtirmasi yapiyorum simdiden:))

Hanimlar selam.
Ben bu hafta pek ugrayamayacagim buralara. Konferans sebebiyle sehir disindayim. Siz durumlarinizi yazmaya devam edin beni etiketleyerek döndüğümde toptan duzenlerim kim hamile kalmis kim temmuza kalmis :KK66: zaten yarin da temmuz topigi acilacak yanlis bilmiyorsam :)

Son düzenleme:
Back