Hanimlar selam.
Ben bu hafta pek ugrayamayacagim buralara. Konferans sebebiyle sehir disindayim. Siz durumlarinizi yazmaya devam edin beni etiketleyerek döndüğümde toptan duzenlerim kim hamile kalmis kim temmuza kalmiszaten yarin da temmuz topigi de acilacak yanlis bilmiyorsam :)
Aaa hadi ya :) e olur valla ben de döndüğümde katılırımHalı hazirda bi Temmuz topigi açılmış bence oradan da devam Edebiliriz :)
Aaa hadi ya :) e olur valla ben de döndüğümde katılırım
Sen deyince merak edip baktim da gordum tee nisanda acilmis meger :)Tamamdir canım ben de bugun katılacağım hayırlısıyla :)
Sen deyince merak edip baktim da gordum tee nisanda acilmis meger :)
BAT'i yazdirdik bakalim hayirlisi olsun :) sen de keske gormesen kirmizilari ama negatif kesin di mineyse temmuza birlikte hamile kaliriz insallah
Kizlar test yapmistim negatifti 5 dakka sonra yarim saat sonra cope atmak icin baktim ikinci cizgi silik olarak vardi acaba yaniliyomuyum resim yukleyemedim birazdan yukleyecegimMalesef test yaptim negatif cikti bu ayki umutlar bosa cikti darisi temmuza artik
Kizlar test yapmistim negatifti 5 dakka sonra yarim saat sonra cope atmak icin baktim ikinci cizgi silik olarak vardi acaba yaniliyomuyum resim yukleyemedim birazdan yukleyecegim
Kizlar test yapmistim negatifti 5 dakka sonra yarim saat sonra cope atmak icin baktim ikinci cizgi silik olarak vardi acaba yaniliyomuyum resim yukleyemedim birazdan yukleyecegim
Bebek yoksa hiç çizgi çıkmıyor ben 1 gün sAklamıstım geçen ay ama hiçbirşey çıkmamıştı.. İnşalalh Bebegin seninledir
var canım ben gördüm çizgiyi hayırlısı olsun inşallah :))fotografı yukledim kızlar acaba yanlışmı gördüm varmı bişeyler sizce.? Eki Görüntüle 1849038 geç yumurtlama oldu bu ay normalde 20 sinde yani yarın bat günüm.
Isallah vardir canim bikac gun daha beklicem en azinda saliya kadar testi bi daha yapicam cizgi cikarsa kan testi yaptiracagim esim kiziyo simdi heveslenme cok diyo sonra olmaz uzulursun bende uzulurum diyovar canım ben gördüm çizgiyi hayırlısı olsun inşallah :))
Canım görünüyor. Bence acile git kan verIsallah vardir canim bikac gun daha beklicem en azinda saliya kadar testi bi daha yapicam cizgi cikarsa kan testi yaptiracagim esim kiziyo simdi heveslenme cok diyo sonra olmaz uzulursun bende uzulurum diyo
Güzel tespit canım benim genelde bekleyince 2. Çizgi çıkar ilk beş dakika çıktıysa tamamdır hamileyim derim yoksa yanıltıcı oluyor testlerCanım her iki örnekte mevcut.
1.. bir grup yarım saat sonra çıktı çok yeniymis hamileymisim diyor
2. Diğer bir grup yarım saat sonra çıktı ama hamile değilmisim sonuç geçersizmis adet oldum diyor
Arkadaş inşallah ilk gruptadir:)
Evde başka test yok mu yine yap bencefotografı yukledim kızlar acaba yanlışmı gördüm varmı bişeyler sizce.? Eki Görüntüle 1849038 geç yumurtlama oldu bu ay normalde 20 sinde yani yarın bat günüm.
Güzel tespit canım benim genelde bekleyince 2. Çizgi çıkar ilk beş dakika çıktıysa tamamdır hamileyim derim yoksa yanıltıcı oluyor testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?