• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

8. Hafta git. Yada biraz daha sabredip 10. Hafta gidersin ense kalinligi ve ilk testi yaptirirsin. Hepsi birarada olur biter
Suanda bir doktorum yok canım sağlık ocağı hastaneye sevk etmedi daha özelde sadece ultrasona giriyorum doktor la görüşmuyorum o yüzden duymak ta istiyorum erken mi diye de düşünüyorum . Bu arada yurtdışındayum prosedür malesef öyle

Kizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...

Canım benim ilk yapman gereken sakin olmak. Her şey Allahtan bunu düşün. İçini ferah tut. Rabbim hayırlısını versin. Ancak ben inanıyorum miniğin seninle. Sımsıkı tutunacak sana. Ne olur güzel şeyler düşün.

Kizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...
Canimm dualarimiz seninle, insallah bir sey olmayacak, gonlunu ferah tut :dua:

Kizlar bat dundu hala gelen giden bisey yok ama daha once hissetmedigim bi sol kaskta ara ara agri hissediyorum yarin sabah test yapacagim bakalim

Kizlar benim 12 haziran di.dun bitti denemede 3. Ayim insallah bu ay olur .yumurtlamayi beklicem.test falan kullanmiyorum.doktor adetin 10.gunu gel dedi bi bakalim gelisme var mi.(adetliyken hemultrasonla hem hirmonla bakti.)bu ay gec yumurtlayabilirsin dedi. 21Inde bakacak yumurtalarda gelisme varmi diye.iki aydir stresliydim olacakmi olmicak mi diye bu ay iyi gibiyim .deneyince insallah tekrar oldumu diye strese girmem.stres herseyi mahvediyo :KK12:

Kızlar burda bir arkadaş vardi bal+tarçın+corek otu kullanicam diyen.hep aklımda ona bir uyarıda bulunmak istiyorum.bu karisim fazla yumurtlamayi sagliyor ama o yumurtalar eeğer değerlendirilmesse yada fazlası vücuttan atilamazsa kiste yol açabilir,o yüzden dikkatli olsun .eğer bu msjimi okursa.

Kizlar benim 12 haziran di.dun bitti denemede 3. Ayim insallah bu ay olur .yumurtlamayi beklicem.test falan kullanmiyorum.doktor adetin 10.gunu gel dedi bi bakalim gelisme var mi.(adetliyken hemultrasonla hem hirmonla bakti.)bu ay gec yumurtlayabilirsin dedi. 21Inde bakacak yumurtalarda gelisme varmi diye.iki aydir stresliydim olacakmi olmicak mi diye bu ay iyi gibiyim .deneyince insallah tekrar oldumu diye strese girmem.stres herseyi mahvediyo :KK12:
Hormon tahlilini doktor mu onerdi canim? Ben doktora zorla yaptirttim 1 yil korunmasiz iliskide olmazsa yapiyoruz dedi. Ozel hastaneydi ayrica ama cok nazlandi. Yumurta takibi de hic onermedi bahsetmedi yani

Hormon tahlilini doktor mu onerdi canim? Ben doktora zorla yaptirttim 1 yil korunmasiz iliskide olmazsa yapiyoruz dedi. Ozel hastaneydi ayrica ama cok nazlandi. Yumurta takibi de hic onermedi bahsetmedi yani
Bence sen o doktoru değiştir canım öyle saçmalık mı olur

Bence sen o doktoru değiştir canım öyle saçmalık mı olur
Bi kere gittim zaten genel kontrole. Dedim 3 aydir olmuyor hormona bakilsin. Gerek yok olur fln dedi. Ben biraz usteleyince tmm yapalim dedi. Bide yasim 29 yani belki o yuzden gerek duymadi bilmiyorum. Yumurya takibini de aslinda ovulasyon testi var diye cok gerekli bulmadim en kotu test yaparim dedim

Ben yaptım ama buraya yazdım mi hatırlamıyorum
Kızlar burda bir arkadaş vardi bal+tarçın+corek otu kullanicam diyen.hep aklımda ona bir uyarıda bulunmak istiyorum.bu karisim fazla yumurtlamayi sagliyor ama o yumurtalar eeğer değerlendirilmesse yada fazlası vücuttan atilamazsa kiste yol açabilir,o yüzden dikkatli olsun .eğer bu msjimi okursa.

Kızlar benim kasıklarım da ara ara ince ağrılar oluyor neden acaba ya çok merak ediyorum bugün çok ayaktaydım sol tarafda a bölgesinin yan tarafına da ufaktan ağrı giriyor anlamadım :( bat a 6 kaldı bu arada

Kızlar benim kasıklarım da ara ara ince ağrılar oluyor neden acaba ya çok merak ediyorum bugün çok ayaktaydım sol tarafda a bölgesinin yan tarafına da ufaktan ağrı giriyor anlamadım :KK43: bat a 6 kaldı bu arada
Benim de oluyor ama isyr dedigin gibi kadinlarda agri bitmiyor ki az usutsek ayakta cok dursak zorlasak hemen kasiklarimiz agriyor. Bide gaz sancisi da cok olur bende. O yuzden bilemiyorum yani nedenini

Back