• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

inşallah tutmuştur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaalah.. bende bu reglinden sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum..benim amh değerim 1,64 düşük baya .. aşılama ilgili biraz bilgi verebilirmisin ..ben buay klomen kullandığım halde bir yumurta oluştu çatlatma iğnesi yaptırdım regl 28 haziran.. acaba yumurta çoğaltmak için ilaç falan veriyorlar mı birde işlem çok acıyormu .. karışık oldu sorular ama..
Ben inofolic+klomen+çatlama iğnesi ile hamile kaldım.daha önceki aylarda yumurtam bi kaç tane oluyodu.ama bu ay bir tane idi ve tuttu

Aaaaaa sanki beni cümlelerim bunlar

Hatta diyorlar ya kullanınca stres oluyorum diye bir türlu kafam basmiyör niye kullanınca stres olunuyor diye
Ben de boyle dusundugum icin almadim bu testi. Soyle bi durum simdi testi yapiyorsun her gun aklin hep orada cift cozgi cikkti o aksam gorev gibi olur diye dusunuyorum. Stres altinda da yumurta sertlesip kendini kapatiyormus. Ama eger bu ay adet olursam yapacagim ilk is ovu test almak bide oyle deniycem;)

Back