Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün gecikmeden sonra dün gee adet oldum. Şoktayım hayatta şaşmayan adet günüm 10 gün gecikti kırmızı kartı gördümcanım test yaptırdınmı ?
10 gün gecikmeden sonra dün gee adet oldum. Şoktayım hayatta şaşmayan adet günüm 10 gün gecikti kırmızı kartı gördüm
Havalar birden cok isindi bu etkiliyor dongumuzu canim.. Bir de stres yapiyoruz.. Hayirlisi olsun cnm10 gün gecikmeden sonra dün gee adet oldum. Şoktayım hayatta şaşmayan adet günüm 10 gün gecikti kırmızı kartı gördüm
Canim sen gordun mu kirmizilariiTüh canım ya neyse bakalım gelecek ay beraber kalırız inşallah Kim bilir :)
Canim sen gordun mu kirmizilarii
Gelecek aylar olucak ben inanıyorum çalışmalar tam gaz devam edcegiz :)10 gün gecikmeden sonra dün gee adet oldum. Şoktayım hayatta şaşmayan adet günüm 10 gün gecikti kırmızı kartı gördüm
Insallah canim benin sagolasin. Yatiyorum dinlenmeye calisiyorum simdilik. Hayirlisi olsun insallah.Allahim yardimcin olsn bebegini korusun insallah
cok dikkat et kendine bol bol yat dinlen yorma kendini
Geçmiş olsun. Yat dinlen birazKizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...
Kizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...
Insallah canim benim sagolun. Herseyin hayirlisi...Canım hiç korkma dualarimiz seninle hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle...
Canım Allah korusun bebeğini. İnşallah hiçbir şey olmadan atlatırsınız.Insallah canim benim sagolun. Herseyin hayirlisi...
Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine Allah ın izniyle hiçbişey olmazInsallah canim benim sagolun. Herseyin hayirlisi...
Geçmiş olsun canım hiç bir sorun olmaz ınsallh aklımiz onlardaInsallah canim benim sagolun. Herseyin hayirlisi...
Erken yumurtlamaysa duyarsın çünkü biz duymuştuk istersen 7 haftayı bekle garanti olsun canımKızlar size bir şey sormak istiyorum bugün 6 hafta 1 gunluk olduk sizce kalp atışını dinlemeye gideyim mi ???
Can'ım çok geçmiş olsun dikkat et dinlen ayaklarının altına yastık koy uzan inşallah bişey olmaz Allah yardım etsin inşallahKizlar hepinizden guzel dualarinizi rica ediyorum. Dun hafif kanamam oldu peceteyle silince gorecek kadar. Nasil doktora gittim hatirlamiyorum bile,isten cantami alip ciktim. Doktorum dusuk tehlikesi olabilcegini soyledi,iki hafta icinde yogun olmamasi ve kalp atisini duymamiz lazimmis. Allahim hep sagliklisini hayirlisini versin insallah. Olmadi diye uzulmeyin vardir herseyde bi hayir,Allahim verecegi zamani biliyor. Hayatta hersey bi sinav diye dusunuyorum...