- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 35
Hiç şaşmazdi 28di. Son bir kaç aydır 25 oldu.Döngü hep mi 25 yoksa geçici bir durum mu yani sadece geçen ay mi 25 oldu
Ben inofolic+klomen+çatlama iğnesi ile hamile kaldım.daha önceki aylarda yumurtam bi kaç tane oluyodu.ama bu ay bir tane idi ve tuttuinşallah tutmuştur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaalah.. bende bu reglinden sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum..benim amh değerim 1,64 düşük baya .. aşılama ilgili biraz bilgi verebilirmisin ..ben buay klomen kullandığım halde bir yumurta oluştu çatlatma iğnesi yaptırdım regl 28 haziran.. acaba yumurta çoğaltmak için ilaç falan veriyorlar mı birde işlem çok acıyormu .. karışık oldu sorular ama..
Hiç şaşmazdi 28di. Son bir kaç aydır 25 oldu.
Ne zaman yumurtladım derdi olmuyor :) diğer türlü stres yani ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı
Yumurtlama günü erkense çıkabilir ama benim şahsi fikrim çıkmaz gibi sen bilirsin canm hayırlısı olsunKızlar ben 25 mayısta adet olmuştum. döngüm 25 gün yeni bat 19 haziran. Şimdi test yapsam çıkar mı yoksa 25 hazirana yakın bir tarihte mi belli olur??
Ben de boyle dusundugum icin almadim bu testi. Soyle bi durum simdi testi yapiyorsun her gun aklin hep orada cift cozgi cikkti o aksam gorev gibi olur diye dusunuyorum. Stres altinda da yumurta sertlesip kendini kapatiyormus. Ama eger bu ay adet olursam yapacagim ilk is ovu test almak bide oyle deniycemAaaaaa sanki beni cümlelerim bunlar
Hatta diyorlar ya kullanınca stres oluyorum diye bir türlu kafam basmiyör niye kullanınca stres olunuyor diye
Ven hala 30a gore bekliycrm yaa:)) olursam da 27 28 gibi olurummorordek canım benim bat değişti erken yumurtladım bu ay 27 Haziran oldu :)
30Gundu ama gecen ay 29 oldu. Normalde 15inde yumurta catliyordu bu ay 12de oldu cnmKaç gün erken yumurtladın cnm döngün kaç günde oluyo
Benimde 30 günde bir olurdu geçen ay 29 oldu. Ve yumurtlama 12. Oldu yani aynen senin durumun tıpa tıp30Gundu ama gecen ay 29 oldu. Normalde 15inde yumurta catliyordu bu ay 12de oldu cnm
Iste kafam cok karisti canim inan bilemiyorum. 26Si ile 30u arasi bir gunBat tarihin ne peki
Bugun kasik agrim var acaba ikinci olabilir mi diye dusundum ben de:) adet agrisi gibiBende şimdilik yok ikinci yumurtlama belirtisi ama belli olmaz heran olabilir bu ara tam zamanı olursa
Benimde öyle 1 yada 2 temmuz diye düşünüyorumIste kafam cok karisti canim inan bilemiyorum. 26Si ile 30u arasi bir gun
canım test yaptırdınmı ?Ayyy inşallah ya. Yarın gece size güzel haberler veririm inşallah
İnşallah hayırlı haber verirsinBugünadet günüm. Ne oalcak sabirsizlikla bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?