• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar çok umuda kapılmayacağım dedim ama daha aşılamanın üçüncü günü yani dün göğüslerim acımaya başladı bile. Şu an çok fena acıyor.
Bu arada benim 28. ayım biliyorsunuz. Eşimle geçirdiğimiz ameliyatlardan, ilaç tedavilerindendaha önce bahsetmiştim. Ama artık bu durumu kaldıramaz hâle geldim, yaklaşık bir buçuk ay önce psikiyatriste gittim. Eşim psikolojik danışman ve o beni gitmem için yönlendirdi.
Psikiyatrist, kaygı seviyemin çok yüksek olduğunu ama hamilelik istediğim için ilaç yazamayacağını söyledi. Bu durumu eşinle bol bol konuş, bu şekilde atlatmaya çalışın dedi. Eşimle tabii ki konuşuyorum ama bir yere kadar. Konuşacak yeni bir şey olmadığı için sohbet bitiyor yani. Ama sizinle konuşmak, mutluluklarınızı paylaşmak, üzüntülerinizi hafifletmeye çalışmak, birbirimize güzel dualar etmek o kadar iyi geliyor ki. İyi ki varsınız kızlar :KK200::KK200::KK200:

Canım aşılama reglin 12. günü yapıldı. Yani benim test tarihi bayağı öne çekilmiş oldu.Haftaya cumartesi falan yaparım inşallah. Yani 25 haziran gibi
Hmm o zaman seni 25 Haziran diye ekleyeyim madem listeye :)
:mad:Merhaba kızlar ben kırmızı kartı yedim :duduk: morordek morordek yeni bat 15 temmuz
Hayırlısı olsun canım, temmuza insallah
morordek morordek canm bayragi boza boza ya devredeceksin demek..boza baş edebilir .o bizimde öğretmenimiz:KK70: sag bastan bir yoklama alir tamamdir...agustos kimin acaba? ben temmuzda baslicam bat m agustos olacak.randavu alayim simdiden :KK54:
Evet galiba devredecegim :) Ben de egitimci sayılırım ama baş edemedim bunca insanla :D

Temmuz icinde acilmasi gerek artk haziranin yarisini devirdik :)
Ama yapan buradaki gibi sistemli yapsa ne guzel olur kim hamile kim degil hepsini takip edebiliyrz burda bn anlasam acarimda zerre anlamam bu islerden En Büyük KK

Temmuz icinde acilmasi gerek artk haziranin yarisini devirdik :)
Ama yapan buradaki gibi sistemli yapsa ne guzel olur kim hamile kim degil hepsini takip edebiliyrz burda bn anlasam acarimda zerre anlamam bu islerden En Büyük KK
:D :D
O sistemi oturtana kadar neler cektim ben :D
"Hmm bunun BAT'ı eksik", "Hmmm bundan haber yok", "Hmmm bu negatif ama regli gelmedi", "Hmmm bunun regli gelmedi ama test de yapmadı" diye diye çeşit çeşit kategori olusturdum :D

:KK70: :KK70:
O sistemi oturtana kadar neler cektim ben :KK70:
"Hmm bunun BAT'ı eksik", "Hmmm bundan haber yok", "Hmmm bu negatif ama regli gelmedi", "Hmmm bunun regli gelmedi ama test de yapmadı" diye diye çeşit çeşit kategori olusturdum :KK70:
cok guzel yapmissin ama ellerjne saglik cok kullanisli ve hersey acik ve net :KK5:

Kızlar çok umuda kapılmayacağım dedim ama daha aşılamanın üçüncü günü yani dün göğüslerim acımaya başladı bile. Şu an çok fena acıyor.
Bu arada benim 28. ayım biliyorsunuz. Eşimle geçirdiğimiz ameliyatlardan, ilaç tedavilerindendaha önce bahsetmiştim. Ama artık bu durumu kaldıramaz hâle geldim, yaklaşık bir buçuk ay önce psikiyatriste gittim. Eşim psikolojik danışman ve o beni gitmem için yönlendirdi.
Psikiyatrist, kaygı seviyemin çok yüksek olduğunu ama hamilelik istediğim için ilaç yazamayacağını söyledi. Bu durumu eşinle bol bol konuş, bu şekilde atlatmaya çalışın dedi. Eşimle tabii ki konuşuyorum ama bir yere kadar. Konuşacak yeni bir şey olmadığı için sohbet bitiyor yani. Ama sizinle konuşmak, mutluluklarınızı paylaşmak, üzüntülerinizi hafifletmeye çalışmak, birbirimize güzel dualar etmek o kadar iyi geliyor ki. İyi ki varsınız kızlar :KK200::KK200::KK200:
Burda konusmak hepimize iyi geliyor bence de, kocalaarla konus konus bi yere kadar :)
Neler yasadıgını tabi ki bilemem, az cok tahmin edebiliyorum sadece. Sen benden daha iyi bilirsin: stres de cok onemli bu hamile kalma sürecinde. O yuzden elinden geldigince takmamaya calıs canım :) İnsallah yakın zamanda da güzel haberi alırsın :dua:

[QUOyuTE="ruzigarr, post: 46954046, member: 329733"]canım çatlaması lazım yumurtanın döllenebilmesi için. Sen çatlaması yazmışsın da ?[/QUOTE]
ben bilmiyorum ki:)
çatlayinca mi yumurtluyor??

morördegime alıştım ben ya:) onlada ne iyiydi.. yesa da ayni:)
iki aydir burdayim:)
bide bozam geliyo temmuz tayfasindaa..:)
bozayı çok severim biliyon demi iki bardak boza yerdim :KK70:
işte geliyor: :KK200::KK200:
rabbim temmuz ayinda hepimize hamile kalmaya nasip etsin inş:dua:
tutar inş.

Burda konusmak hepimize iyi geliyor bence de, kocalaarla konus konus bi yere kadar :)
Neler yasadıgını tabi ki bilemem, az cok tahmin edebiliyorum sadece. Sen benden daha iyi bilirsin: stres de cok onemli bu hamile kalma sürecinde. O yuzden elinden geldigince takmamaya calıs canım :) İnsallah yakın zamanda da güzel haberi alırsın :dua:
Bide bilmiyorum sizin esleriniz nasil ama benim esim bu konuda hic konusmaz hayirlisi olsun der gecer. Yumurtlama gunune de inanmaz ayda sadece bi gun olamaz der. Yani akisina birakma taraftari ama ben cok dusunuyorumm

kızlar bi sorum olucak babaannem beni rüyasında yeniden gelin olarak görmüş gelinlik giydiğimi görmüş sizce bunun tabiri nedir?

Valla niye bilmiyorum ama bu aydan umudum yüksek. İyi çalıştık :) benim bat 28 haziran yani geç olur derseniz isteyen biri açabilir :) ya da pazartesi açarım artık birlikte idare ederiz :)

Bat 19 haziran. Elimde bir tane test var ama yapmaya korkuyorum. Bu ay bende 6 8 10 12 14 günlerde çalıştım:) umutluyum ama bilemiyorum. Tek belirti de göguslerim çok acıyor Bayadır böyle. Sizce yarın test yapayım mı yoksa beklemeli miyim??

Bide bilmiyorum sizin esleriniz nasil ama benim esim bu konuda hic konusmaz hayirlisi olsun der gecer. Yumurtlama gunune de inanmaz ayda sadece bi gun olamaz der. Yani akisina birakma taraftari ama ben cok dusunuyorumm
Yani erkek milleti bizim kadar konusmayı sevmiyor, bu bi gercek :D
Ben uzun uzun konusayım anlatayım istiyorum ama bi yerden sonra tıkanıyor muhabbet :p
Valla niye bilmiyorum ama bu aydan umudum yüksek. İyi çalıştık :) benim bat 28 haziran yani geç olur derseniz isteyen biri açabilir :) ya da pazartesi açarım artık birlikte idare ederiz :)
Yaaa hadi insallah hamilesindir :KK200:
Bat 19 haziran. Elimde bir tane test var ama yapmaya korkuyorum. Bu ay bende 6 8 10 12 14 günlerde çalıştım:) umutluyum ama bilemiyorum. Tek belirti de göguslerim çok acıyor Bayadır böyle. Sizce yarın test yapayım mı yoksa beklemeli miyim??
Yarın yapsan cıkar heralde canım :KK64:

yesa yesa sen bugun test yapacaktinn? Hadi hayirli haberler bekliyoruz

Daha once yaptim yazmıştım canım gözünden kaçmış gelecek aya aonsallah erken gebelik testi yaptım bi de ilişkinin üzerinden 7 gün geçmesi yeterli benim 13 gun geçmişti çıkmadı

Hayırlısı bakalim gelecek ay ugurlu gelir insallah :)

Back