Valla niye bilmiyorum ama bu aydan umudum yüksek. İyi çalıştık :) benim bat 28 haziran yani geç olur derseniz isteyen biri açabilir :) ya da pazartesi açarım artık birlikte idare ederiz :)
3 gün önce yapmıştım negatif çıktı bugun yapmadım dahaKız sen boşver rüyayı simdi senin BAT bugunmus :) Test yaptın mı?
Hadi ya. Ben gormemisim canim az yogunuz karne zamani pek giremiyorum. Hayirlisi olsun gerci kirmizilar gelene kadar belli olmaz ama olmasa da devam:)Daha once yaptim yazmıştım canım gözünden kaçmış gelecek aya aonsallah erken gebelik testi yaptım bi de ilişkinin üzerinden 7 gün geçmesi yeterli benim 13 gun geçmişti çıkmadı
Hayırlısı bakalim gelecek ay ugurlu gelir insallah :)
Ruzigar merhaba, batlarımız aynı :)Evet canim catlayinca yumurtlamis oluyorsun:)
Vallahi canim 3. Denememiz artik ilk ayki kadar telas yok ama bu ay da olmayacak karamsarligi var. Insallah olur nasip isi. Ben henuz beklemeye gecmedim bi umut ihtimal vardir diye gun asiri devam ediyorum. Sende durumlar ne gecti mi yumurtlaman[/QUOTE]Ruzigar merhaba, batlarımız aynı :)
Ne hissediyorsun bu ayla ilgili :)
inşallah tutmuştur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaalah.. bende bu reglinden sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum..benim amh değerim 1,64 düşük baya .. aşılama ilgili biraz bilgi verebilirmisin ..ben buay klomen kullandığım halde bir yumurta oluştu çatlatma iğnesi yaptırdım regl 28 haziran.. acaba yumurta çoğaltmak için ilaç falan veriyorlar mı birde işlem çok acıyormu .. karışık oldu sorular ama..Kızlar çok umuda kapılmayacağım dedim ama daha aşılamanın üçüncü günü yani dün göğüslerim acımaya başladı bile. Şu an çok fena acıyor.
Bu arada benim 28. ayım biliyorsunuz. Eşimle geçirdiğimiz ameliyatlardan, ilaç tedavilerindendaha önce bahsetmiştim. Ama artık bu durumu kaldıramaz hâle geldim, yaklaşık bir buçuk ay önce psikiyatriste gittim. Eşim psikolojik danışman ve o beni gitmem için yönlendirdi.
Psikiyatrist, kaygı seviyemin çok yüksek olduğunu ama hamilelik istediğim için ilaç yazamayacağını söyledi. Bu durumu eşinle bol bol konuş, bu şekilde atlatmaya çalışın dedi. Eşimle tabii ki konuşuyorum ama bir yere kadar. Konuşacak yeni bir şey olmadığı için sohbet bitiyor yani. Ama sizinle konuşmak, mutluluklarınızı paylaşmak, üzüntülerinizi hafifletmeye çalışmak, birbirimize güzel dualar etmek o kadar iyi geliyor ki. İyi ki varsınız kızlar
canım pazartesi aç o zaman sana zahmet olmazsa biz de yardımcı oluruz :)
İnşallah canım. Teşekkür ederim. Kaliteli bir yumurta yeterli zaten canım. Üçten fazla gelişirse korunmayı öneriyorlarmış zaten.inşallah tutmuştur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaalah.. bende bu reglinden sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum..benim amh değerim 1,64 düşük baya .. aşılama ilgili biraz bilgi verebilirmisin ..ben buay klomen kullandığım halde bir yumurta oluştu çatlatma iğnesi yaptırdım regl 28 haziran.. acaba yumurta çoğaltmak için ilaç falan veriyorlar mı birde işlem çok acıyormu .. karışık oldu sorular ama..
tşkler içim rahatladı birazİnşallah canım. Teşekkür ederim. Kaliteli bir yumurta yeterli zaten canım. Üçten fazla gelişirse korunmayı öneriyorlarmış zaten.
Ben Samsun'da fakültede yaptırdım. Reglin 2. günü karnımdan iğne vurmaya başladım ama küçücük bir iğne, hiç acıtmıyor. İnsülin iğneleri var ya kalem gibi. Ona benziyor.
Çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonra aşılama yapıldı. Rahim ağzını görmek için vajinayı metal bir araçla biraz açıyor ve incecik bir plastik boruyu içeri sokup spermleri gönderiyor. Tüm işlem toplam beş saniye sürdü diyebilirim. Alet biraz acıtıyor tabi ama tahriş, kanama falan yapacak kadar değil.
İnşallah canım. Ondan sonra da hamilelikle ilgili başlıklarda yazışırız artıkAynı zamanda öğrenecez o zaman ayyy inşallahh mutlu mutlu haberler alırız :)
Kızlar ben 25 mayısta adet olmuştum. döngüm 25 gün yeni bat 19 haziran. Şimdi test yapsam çıkar mı yoksa 25 hazirana yakın bir tarihte mi belli olur??
Aynen ben de ovulasyon testi kullanıyorum herkese tavsiye ederim.Kızlar naçizane fikrimdir yumurtlama günleri çok değişken oluyor.ben 30 günde bir regl oluyorum ama 11. Gün yumurtladım ve 12. Günün akşamı çatladı ovulasyon testi ile tespit ettim yoksa normalde int. Hesaplayıcılara göre hareket ediyordum. Kesinlikle ovul. Testi tavsiye ederim
Aynen ben de ovulasyon testi kullanıyorum herkese tavsiye ederim.
Ne zaman yumurtladım derdi olmuyor :) diğer türlü stres yani ay yumurtladım mı yumurtlamadım mıAynen ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?