2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hadi ya. Ben gormemisim canim az yogunuz karne zamani pek giremiyorum. Hayirlisi olsun gerci kirmizilar gelene kadar belli olmaz ama olmasa da devam:)

Evet canim catlayinca yumurtlamis oluyorsun:)
Ruzigar merhaba, batlarımız aynı :)

Ne hissediyorsun bu ayla ilgili :)
[/QUOTE]
Vallahi canim 3. Denememiz artik ilk ayki kadar telas yok ama bu ay da olmayacak karamsarligi var. Insallah olur nasip isi. Ben henuz beklemeye gecmedim bi umut ihtimal vardir diye gun asiri devam ediyorum. Sende durumlar ne gecti mi yumurtlaman

Ruzigar merhaba, batlarımız aynı :)

Ne hissediyorsun bu ayla ilgili :)
Vallahi canim 3. Denememiz artik ilk ayki kadar telas yok ama bu ay da olmayacak karamsarligi var. Insallah olur nasip isi. Ben henuz beklemeye gecmedim bi umut ihtimal vardir diye gun asiri devam ediyorum. Sende durumlar ne gecti mi yumurtlaman[/QUOTE]
Bizim de 5. oluyor. Ben pek fazla değerlendiremedim eşim gece vardiyasında bide ramazandan ötürü. bu ay yum.olayını çözemedim. 4-5 gün akıntım devam etti fakat dün akşam adet ağrısı gibi ağrım oldu acaba daha yeni mi çatlıyor ki dedim ama akıntım da yok.

Bakalım, nasip. Güzel şeyler olsun

Kızlar BAT 21 haziran yani 4 gün kaldı, evde ovula marka testim var ama erken gebeliği gösteren güvenilir bi test var mı önerebileceğiniz? bugün test yapmak istiyorum

bende istiyorum tüpe aşıya gerek kalmadan.klomen+çatlatma iğnesi ile bakalım.

inşallah tutmuştur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaalah.. bende bu reglinden sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum..benim amh değerim 1,64 düşük baya .. aşılama ilgili biraz bilgi verebilirmisin ..ben buay klomen kullandığım halde bir yumurta oluştu çatlatma iğnesi yaptırdım regl 28 haziran.. acaba yumurta çoğaltmak için ilaç falan veriyorlar mı birde işlem çok acıyormu .. karışık oldu sorular ama..

İnşallah canım. Teşekkür ederim. Kaliteli bir yumurta yeterli zaten canım. Üçten fazla gelişirse korunmayı öneriyorlarmış zaten.
Ben Samsun'da fakültede yaptırdım. Reglin 2. günü karnımdan iğne vurmaya başladım ama küçücük bir iğne, hiç acıtmıyor. İnsülin iğneleri var ya kalem gibi. Ona benziyor.
Çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonra aşılama yapıldı. Rahim ağzını görmek için vajinayı metal bir araçla biraz açıyor ve incecik bir plastik boruyu içeri sokup spermleri gönderiyor. Tüm işlem toplam beş saniye sürdü diyebilirim. Alet biraz acıtıyor tabi ama tahriş, kanama falan yapacak kadar değil.

tşkler içim rahatladı biraz

Kızlar naçizane fikrimdir yumurtlama günleri çok değişken oluyor.ben 30 günde bir regl oluyorum ama 11. Gün yumurtladım ve 12. Günün akşamı çatladı ovulasyon testi ile tespit ettim yoksa normalde int. Hesaplayıcılara göre hareket ediyordum. Kesinlikle ovul. Testi tavsiye ederim

Kızlar ben 25 mayısta adet olmuştum. döngüm 25 gün yeni bat 19 haziran. Şimdi test yapsam çıkar mı yoksa 25 hazirana yakın bir tarihte mi belli olur??

Aynen ben de ovulasyon testi kullanıyorum herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…