Mutlu yillaaaar insallah yeni yasinda Rabbim sana en guzel hediyeyi verir saglikla :)ama dün çok acayip akıntım vardi hemde 14. günüydü.. bakalim tutacakmi..
şimdi kesildi inş tutmuştur yaa. çatlamasin he..
bu arada bugün benim doğum günüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu yillaaaar insallah yeni yasinda Rabbim sana en guzel hediyeyi verir saglikla :)ama dün çok acayip akıntım vardi hemde 14. günüydü.. bakalim tutacakmi..
şimdi kesildi inş tutmuştur yaa. çatlamasin he..
bu arada bugün benim doğum günüm...
canımm sen,in 6. haftanmış. naptın gittin mi doktora. bende yeni ögrendim bugün yine kan verecem deger yükselmiş mi diye bakacam doktora da 6 haftadan sonra gidey,m d,yorum . sen ne yaptınKiz temmuzda gelceksiniz biliyorum ben siziiii :)
Ayyy inşallah ya. Yarın gece size güzel haberler veririm inşallahHala adet olmadın bence kesin hamilesin canım
Hayirli ugurlu olsuun :) 6.haftanin icindeyim canim. Ben adetten bi gun sonra gittim doktora,oncesinde ogrenmistim. O da 10 gun sonra gel kese icin bakalim dedi. Esimde benle gelmek istedi o yuzden bekledik biraz daha :) Sana tavsiyem ogrenince git baktir mutlaka kan degerine,doktorunla da konus eger duzenli gittigin varsa.canımm sen,in 6. haftanmış. naptın gittin mi doktora. bende yeni ögrendim bugün yine kan verecem deger yükselmiş mi diye bakacam doktora da 6 haftadan sonra gidey,m d,yorum . sen ne yaptın
sagol canım. yok şimdi ilk kan degerine baktım bugün yine bakayım diyorum yükselmişmi diye. bende adetten önce ögrendiğim için daha erken diyor eşim :) bu gün yinede kan testi yaptıracam bakayım yükselmiş mi diye. 10 gün sonra da doktora gideriz :)Hayirli ugurlu olsuun :) 6.haftanin icindeyim canim. Ben adetten bi gun sonra gittim doktora,oncesinde ogrenmistim. O da 10 gun sonra gel kese icin bakalim dedi. Esimde benle gelmek istedi o yuzden bekledik biraz daha :) Sana tavsiyem ogrenince git baktir mutlaka kan degerine,doktorunla da konus eger duzenli gittigin varsa.
teşekkür ederim :)Mutlu yillaaaar insallah yeni yasinda Rabbim sana en guzel hediyeyi verir saglikla :)
Mutlu yıllarr bu ay senin için uğurlu olur inşallahteşekkür ederim :)
inşallah.. dualariniz hiç eksik etmeyin:)
inşallah dua edin olur.. yumurtalama günüm bile doğum günüme denk geldi :) tutar ya.Mutlu yıllarr bu ay senin için uğurlu olur inşallah
Tutar tutar inşallah güzel haberler alırız inşallah ayy bana da dua ediinnninşallah dua edin olur.. yumurtalama günüm bile doğum günüme denk geldi :) tutar ya.
İNŞALLAH YA. hepimiz için güzel haberler alacagiz benim bat tenmmuzda.. haziran sonu da olabilir belli degil adet döngüm karişti valla.Tutar tutar inşallah güzel haberler alırız inşallah ayy bana da dua ediinnn
Benimde 24 haziran :)İNŞALLAH YA. hepimiz için güzel haberler alacagiz benim bat tenmmuzda.. haziran sonu da olabilir belli degil adet döngüm karişti valla.
2 gun de bir 1-2 kere bak saglikli yukseliyorsa zaten sorun yok icin rahat olsun kanaman olmadigi surece. Hayirlisi olsun insallaaah :)sagol canım. yok şimdi ilk kan degerine baktım bugün yine bakayım diyorum yükselmişmi diye. bende adetten önce ögrendiğim için daha erken diyor eşim :) bu gün yinede kan testi yaptıracam bakayım yükselmiş mi diye. 10 gün sonra da doktora gideriz :)
amin canım inaşşah bu gün gideym işte birde haftaya gider bakarım :) Saglıkla gelsinler inşallahhh. Allah isteyen herkese nasip etsin2 gun de bir 1-2 kere bak saglikli yukseliyorsa zaten sorun yok icin rahat olsun kanaman olmadigi surece. Hayirlisi olsun insallaaah :)
benimde 2 temmuz.. şimdi kasıklarim batmaya başladi hadi hayırlısı inş:) dua edin çatlamasin:)Benimde 24 haziran :)
senden özendim bende hamilelik takvimi yaptım :)2 gun de bir 1-2 kere bak saglikli yukseliyorsa zaten sorun yok icin rahat olsun kanaman olmadigi surece. Hayirlisi olsun insallaaah :)
darısı başınıza canım Allah sağlıkla hayırlı haberler alıp bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin2 gun giremedim maşallahhhhh sayfalar dolmuşşş yenı hamişler eklenmiş nasıl sevındım bılemezsınız, bende tedaviye başladım buarada. gelişmelerı bıldırırım.yenı topik açıp hakıkaten adını yazdırıp kaçmayanlarla devam etme fikri mantıklı.emeği geçen arkadaşlarıma tşk edıyorum.dualarım hepimiz için.
Kızlar 2 gün gecikmistim tam test yapicaktim adet oldum yaaaaHiç bir şey yok kırmızı kartta yok çift çizgide yok
Burada hamile olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Rabbim özürsüz kusursuz sağsağlim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah...Benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin hepsinede bol bol dualar edeceğim umudumuzu kaybetmeyelim.Allahim birgün mutlaka dualarimiza yanıt verecek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah herkes en kisa zamanda dileklerine kavuşur..Kızlar 2 gün gecikmistim tam test yapicaktim adet oldum yaaaa
Bende mayis ve nisan ayinda 7 ve 13 gun gecikme sonucu doktora gidicegimin gecesinde birindede sabahinda oldum berbat bir duygu ama napalim pes etmiyoruz bu ay bendd nolcak bakalim seninde temmuzda guzel haberlerini aliriz insaAllah canimKızlar 2 gün gecikmistim tam test yapicaktim adet oldum yaaaa