- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
Insallah gelmez canım.morordek canım biliyorsun benim bat bugün.
az önce pembe akıntım geldi sanırım adet olacağım bilgin olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah gelmez canım.morordek canım biliyorsun benim bat bugün.
az önce pembe akıntım geldi sanırım adet olacağım bilgin olsun.
Akışına bırak. Tatilin keyfini cikaryesa morordek kızlar selamm. Tatile geldim ben bat 4 gün gecikti ne sancı var ne de başla bi belirti gayet normal yaşamıma devam ediyorum. Şimdi bide tatildeyim ki havuz deniz. Ne olacak bilmiyorum. En son cuma günü test yaptım silik çizgi bile yoktu biliyosunuz bide geç yumurtladım. Kafamda deli sorular
Nasıl anladın canım olduğunu :) bu ay tutsun inşAllah çok duâ edelimBen de ayni muallaktayim. Bir ay gun asiri bir ay her gun denedik ikisi de olmadi. Bu ay soyle dusunuyorum 14. Gune kadar fark etmez ama 14 15 16 bu uc gun her gun. Onun disinda kasmiycam ben ya. Gecen ay 15. Gun yumurtlama oldu benim.
Nasıl anladın canım yum. olduğunu :) bu ay tutsun inşAllah çok duâ edelimBen de ayni muallaktayim. Bir ay gun asiri bir ay her gun denedik ikisi de olmadi. Bu ay soyle dusunuyorum 14. Gune kadar fark etmez ama 14 15 16 bu uc gun her gun. Onun disinda kasmiycam ben ya. Gecen ay 15. Gun yumurtlama oldu benim.
Reflü canım o çok yiyince olurKızlar aksam iftarda Yemek yedikten sonra yada su içtikten sonra su pardon ama hafif gegirme şeklinde gırtlak boruma gelir gibi oluyor ama kusma flan yok sizce belirti mi bu ?
Reflü canım o çok yiyince olur
İdrarda gebelik testi yap canım varsa %90 çıkarDaha önce hiç olmadığı için , adet tarihimde 2 gün geçince Bebek mi var acaba diye düşündüm bende çok teşekkür ederim
İdrarda gebelik testi yap canım varsa %90 çıkar
Benim adetime 5gün kala idrar testinde 4gün kala da kan testinde öğrenmiştim. Genelde adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyo.Evde hic yok hafta içine kaldı artık.. Çok fazla belirtim yok ya oyuzden pek umutlu değilim.. Belirti olarak belim cok agrıyor birde dediğim gibi yemek yedikten sonra gelir gibi olması.. Hayırlısı artık, senin bebiş varmı Can'ım
Insallah olur canim. Benim 15. Gun twk tarafli sancim oldu bide akintimdan anliyorum ben. Yumurta aki grliyo 3-4 gun sonra su gibi oluyo. Iste su gibi olunca catliyormus. Sen ne karar verdin her gunu mu degerlendiricenNasıl anladın canım yum. olduğunu :) bu ay tutsun inşAllah çok duâ edelim
Canim sen test kullandin ya iliskiyi nasil ayarladin o donemde her gunu mu degerlendirdin? Gun asiri mi yoksa?Ayyy inşallah ama hiç belirti olamayınca bilemiyrm
Benim adetime 5gün kala idrar testinde 4gün kala da kan testinde öğrenmiştim. Genelde adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyo.
Hadi ya sevindim bak bunu duyunca:) peki hangi gunler arasi bu sekilde gittiGün aşırı değerlendirdim canım. Zaten spermler içerde yaşıyolar. Hergün olunca sperm kalitesi düşüyomuş doktor öyle demişti
Amin inşallah hepimizin kucağımıza almaya nasip etsin. Şükür ki ilk denememizde oldu.Hayırlı olsun canım benim Rabbim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah Kaçıncı denemenizde oldu bebişiniz
Ovu. Testi kullanıyordum canım tam koyulaştığı ve akıntı geldiği gün oldu. Sonra gün aşırı. Ama 2. Çizgi koyulaşmaya başladığı an başladım. Akıntının geldiği gün zaten çatladı demekmiş yesa dan öğrendim. O günüde mutlaka değerlendirdimHadi ya sevindim bak bunu duyunca:) peki hangi gunler arasi bu sekilde gitti
Ovu. Testi kullanıyordum canım tam koyulaştığı ve akıntı geldiği gün oldu. Sonra gün aşırı. Ama 2. Çizgi koyulaşmaya başladığı an başladım. Akıntının geldiği gün zaten çatladı demekmiş yesa dan öğrendim. O günüde mutlaka değerlendirdim
Ben yumurta aki kıvamındaki akıntıyı fark ediyorum ama o sıvı akıntıyı fark etmiyorum. Sanki bi anda kesiliyor akıntı ben de ordan anliyorum heralde catladi yumurta ondan durdu diyorum :)) Sen simdi deyince bi daha aydinlandim bak :) Neyse onemli olan yumurtlamanin yaklastigini fark etmek sanirim, o gunleri degerlendirsek iyi olur :))Yumurta aki kivamindaki akinti catlama YAKIN demek canım
Bazılarında aynı gün bazılarında 3 gün sürebilir
En sonunda sıvı bir akıntı oluyor işte o yumurta CATLADİ demek:)