• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Olu
yesa yesa morordek morordek kızlar selamm. Tatile geldim ben bat 4 gün gecikti ne sancı var ne de başla bi belirti gayet normal yaşamıma devam ediyorum. Şimdi bide tatildeyim ki havuz deniz. Ne olacak bilmiyorum. En son cuma günü test yaptım silik çizgi bile yoktu biliyosunuz bide geç yumurtladım. Kafamda deli sorular :dondurma:
Akışına bırak. Tatilin keyfini cikar

Ben de ayni muallaktayim. Bir ay gun asiri bir ay her gun denedik ikisi de olmadi. Bu ay soyle dusunuyorum 14. Gune kadar fark etmez ama 14 15 16 bu uc gun her gun. Onun disinda kasmiycam ben ya. Gecen ay 15. Gun yumurtlama oldu benim.
Nasıl anladın canım olduğunu :) bu ay tutsun inşAllah çok duâ edelim :dua:

Ben de ayni muallaktayim. Bir ay gun asiri bir ay her gun denedik ikisi de olmadi. Bu ay soyle dusunuyorum 14. Gune kadar fark etmez ama 14 15 16 bu uc gun her gun. Onun disinda kasmiycam ben ya. Gecen ay 15. Gun yumurtlama oldu benim.
Nasıl anladın canım yum. olduğunu :) bu ay tutsun inşAllah çok duâ edelim :dua:

Kızlar aksam iftarda Yemek yedikten sonra yada su içtikten sonra su pardon ama hafif gegirme şeklinde gırtlak boruma gelir gibi oluyor ama kusma flan yok sizce belirti mi bu ?

İdrarda gebelik testi yap canım varsa %90 çıkar

Evde hic yok hafta içine kaldı artık.. Çok fazla belirtim yok ya oyuzden pek umutlu değilim.. Belirti olarak belim cok agrıyor birde dediğim gibi yemek yedikten sonra gelir gibi olması.. Hayırlısı artık, senin bebiş varmı Can'ım :KK200:

Evde hic yok hafta içine kaldı artık.. Çok fazla belirtim yok ya oyuzden pek umutlu değilim.. Belirti olarak belim cok agrıyor birde dediğim gibi yemek yedikten sonra gelir gibi olması.. Hayırlısı artık, senin bebiş varmı Can'ım :KK200:
Benim adetime 5gün kala idrar testinde 4gün kala da kan testinde öğrenmiştim. Genelde adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyo.

Nasıl anladın canım yum. olduğunu :) bu ay tutsun inşAllah çok duâ edelim :dua:
Insallah olur canim. Benim 15. Gun twk tarafli sancim oldu bide akintimdan anliyorum ben. Yumurta aki grliyo 3-4 gun sonra su gibi oluyo. Iste su gibi olunca catliyormus. Sen ne karar verdin her gunu mu degerlendiricen

Gün aşırı değerlendirdim canım. Zaten spermler içerde yaşıyolar. Hergün olunca sperm kalitesi düşüyomuş doktor öyle demişti

Benim adetime 5gün kala idrar testinde 4gün kala da kan testinde öğrenmiştim. Genelde adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyo.

Hayırlı olsun canım benim Rabbim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah :anneadayı::KK46::nazar: Kaçıncı denemenizde oldu bebişiniz

Hadi ya sevindim bak bunu duyunca:) peki hangi gunler arasi bu sekilde gitti
Ovu. Testi kullanıyordum canım tam koyulaştığı ve akıntı geldiği gün oldu. Sonra gün aşırı. Ama 2. Çizgi koyulaşmaya başladığı an başladım. Akıntının geldiği gün zaten çatladı demekmiş yesa yesa dan öğrendim. O günüde mutlaka değerlendirdim

Ovu. Testi kullanıyordum canım tam koyulaştığı ve akıntı geldiği gün oldu. Sonra gün aşırı. Ama 2. Çizgi koyulaşmaya başladığı an başladım. Akıntının geldiği gün zaten çatladı demekmiş yesa yesa dan öğrendim. O günüde mutlaka değerlendirdim

Yumurta aki kivamindaki akinti catlama YAKIN demek canım

Bazılarında aynı gün bazılarında 3 gün sürebilir

En sonunda sıvı bir akıntı oluyor işte o yumurta CATLADİ demek:)

Yumurta aki kivamindaki akinti catlama YAKIN demek canım

Bazılarında aynı gün bazılarında 3 gün sürebilir

En sonunda sıvı bir akıntı oluyor işte o yumurta CATLADİ demek:)
Ben yumurta aki kıvamındaki akıntıyı fark ediyorum ama o sıvı akıntıyı fark etmiyorum. Sanki bi anda kesiliyor akıntı ben de ordan anliyorum heralde catladi yumurta ondan durdu diyorum :)) Sen simdi deyince bi daha aydinlandim bak :) Neyse onemli olan yumurtlamanin yaklastigini fark etmek sanirim, o gunleri degerlendirsek iyi olur :))

Back