- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
24. Gunu benimde tamam canim cok sagol gecen ay az adet oldum da acaba mi dedim :)Benimde adetin 28.günü 92ydi şimdi 4 hafta 1 günlük.yani üstüne görme değildir değer çok yüksek değil ama yeterli bi değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24. Gunu benimde tamam canim cok sagol gecen ay az adet oldum da acaba mi dedim :)Benimde adetin 28.günü 92ydi şimdi 4 hafta 1 günlük.yani üstüne görme değildir değer çok yüksek değil ama yeterli bi değer
Ben doktora gitmedim daha bu hafta gidicem ben çok erken öğrendim. Gitseydim de bişey görünmicekti zaten. Bu çarşamba gidicemKeseyi görmek için doktor seni ne zaman çağırdı.beni cumartrsi
36ydi tatlim ama ilk deger degilmis onemli olan. Artarak gitmesiymis bende az mi acaba demistim ama 2 gun sonra 186 cikinca doktorum gayet saglikli yukseliyor endiselenme demisti. A Ask sana benzer sanirim hafta gosteren testlerden yaptin. Yanlis bilmiyorsam onlar dollendikten sonraki zamani soyluyor. Yani yumurtlamandan sonraki,emin degilim ama yinede. Deger dusuk olabilir hic korkma kesinlikle kanda baktir 2gun sonra artmissa hiiic problem yok. Hayirli olsun insallaaah :)
Canım ben de 2 dk önce yaptım erken gebelik testi benim de negatif bat yarınSelam kızlar
Az önce dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Bata 3 gün var ve negatif. Silik bile görüntü yok
panikdepresif
selam kızlar ben mens oldum. yeni bat 9 temmuz. ama dr gidicem inşlh bu son mensim olur. bizde mart 2017 anneleri topiği açarız...hayal.....
36ydi tatlim ama ilk deger degilmis onemli olan. Artarak gitmesiymis bende az mi acaba demistim ama 2 gun sonra 186 cikinca doktorum gayet saglikli yukseliyor endiselenme demisti. A Ask sana benzer sanirim hafta gosteren testlerden yaptin. Yanlis bilmiyorsam onlar dollendikten sonraki zamani soyluyor. Yani yumurtlamandan sonraki,emin degilim ama yinede. Deger dusuk olabilir hic korkma kesinlikle kanda baktir 2gun sonra artmissa hiiic problem yok. Hayirli olsun insallaaah :)
Canım ben de 2 dk önce yaptım erken gebelik testi benim de negatif bat yarın
Canım sezaryen yapacaklar olabilir. İki hafta erken yapılıyor ya sezaryen. Mesela ben mecburen sezaryen yapacağım. Yarın aşılama yapılacak. Hamile kalırsam şubatta doğacak inşallahCanım valla şubat 2017 de hep 6 hafta 5 hafta 7 hafta olanlar bile var
Ben inşallah bu ay hamile kalsam 7 gün sonra 4 haftalik oluyorum
Şubat 2017ye dahil olmayı daha çok isterim :)
Canım kan degerim bu dün yaptirdim simdi tekrar sali gunu gidip tekrar mi yaptiraym36ydi tatlim ama ilk deger degilmis onemli olan. Artarak gitmesiymis bende az mi acaba demistim ama 2 gun sonra 186 cikinca doktorum gayet saglikli yukseliyor endiselenme demisti. A Ask sana benzer sanirim hafta gosteren testlerden yaptin. Yanlis bilmiyorsam onlar dollendikten sonraki zamani soyluyor. Yani yumurtlamandan sonraki,emin degilim ama yinede. Deger dusuk olabilir hic korkma kesinlikle kanda baktir 2gun sonra artmissa hiiic problem yok. Hayirli olsun insallaaah :)
Canım sezaryen yapacaklar olabilir. İki hafta erken yapılıyor ya sezaryen. Mesela ben mecburen sezaryen yapacağım. Yarın aşılama yapılacak. Hamile kalırsam şubatta doğacak inşallah
Bu tamamen kişiye bağlı bir seçim arkadaşım. Ben mesela çok kurcalama taraftarı değilim. Betahcg kese görünene kadar önemli aslına bakarsan. Örneğin 6 hafta civarı doktor keseyi göremezse kimyasal gebelik, dış gebelik gibi durumları anlamak için iki güne bir beta hcg istiyor. Her iki günde bir çifte katlaması sağlıklı bir gebeliği düşündürüyor. Fakat artık çoğu kişi doktora gitmeden önce kendi kendine iki günde bir bu testi yaptırıp emin olmak istiyor. Kişisel bir seçim yani. Ben kendimi boş yere strese sokmak istemediğim için doktor keseyi görene kadar bekledim. Bir de şöyle bir durum var. Beta hcg testleri yanıltıcı olabiliyor. Yani örneğin benim ilk gebeliğimde beta hcg değerlerim olması gerektiği gibi artmıyordu, kese de görünmüyordu, sonradan geç döllenme olduğu ve ikiz kese olduğu, bebeklerden birinin oluşmadığı anlaşıldı. Beta hcgnin düzenli artmaması ondanmış. Vücut kendi kendine attı boş keseyi. Ne kanama ne bir şey. O zaman karar vermiştim ikinci gebeliği nasip ederse Allah erkenden doktora gitmiycem beta hcg de ölçtürmeyeceğim diye. Çünkü keseyi görene kadar boşuna strese giriyor insan.Canım kan degerim bu dün yaptirdim simdi tekrar sali gunu gidip tekrar mi yaptiraym
Kac cikmisti canim? 2gun sonra bi daha bak bakalim seninde icin de rahat eder. Hayirli olsuun :)Canım kan degerim bu dün yaptirdim simdi tekrar sali gunu gidip tekrar mi yaptiraym
Yok canım ya ne hayali ne silik hiç bişey yok bembeyaz :) belki senin tutmuştur bekle bakalım bata kadar.Canımm benim yarım saat sonra testte silik de olsa çizgi belirdi. Hükmü yok diyorlar ama seninkinde de oldu mu? Bizim diğer topik te paylaştım resmi
Yok canım ya ne hayali ne silik hiç bişey yok bembeyaz :) belki senin tutmuştur bekle bakalım bata kadar.
Benim için her şey sil baştan bir an önce adet olsam bari ...
Daha akıntım başlamadı canımm daha doğrusu ben hiç anlamıyorum akıntı işinden daha çalışmalara başlamadık bugün başlayacağız nasipse sence iki günde bir çalışmak mı daha iyi her gün müAyy simdi baktim benimle bat bekleyenlere baya varmis 30 haziran:) Zilan92 canim senin yumurtlama basladi mi? Bugun 12. Gun bende dunden beri yumurta aki akintim varr
Ben de ayni muallaktayim. Bir ay gun asiri bir ay her gun denedik ikisi de olmadi. Bu ay soyle dusunuyorum 14. Gune kadar fark etmez ama 14 15 16 bu uc gun her gun. Onun disinda kasmiycam ben ya. Gecen ay 15. Gun yumurtlama oldu benim.Daha akıntım başlamadı canımm daha doğrusu ben hiç anlamıyorum akıntı işinden daha çalışmalara başlamadık bugün başlayacağız nasipse sence iki günde bir çalışmak mı daha iyi her gün mü