• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar battaniye muhabbetimiz vardi bi aralar :) ben klasik hanimdilendi bey begendi modeliyle yaptim bitmek uzere insallah:) bi iki sirasi kaldi kenarina tig isi cerceve yapip altina kumas gecircem insallah. Belki fikir olur diye eklemek istedim tatli anne adaylarina :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-12-12-59-20-1.png
    Screenshot_2016-06-12-12-59-20-1.png
    509,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2016-06-12-12-59-15-1.png
    Screenshot_2016-06-12-12-59-15-1.png
    341,5 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba arkadaşlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin.insallah en kisa zamanda hayırlı haberlerle hepimizin yüzü güler.Yeni katıldım aranıza beklenen adetim 12 haziran yani bugün hala olmadım.Acikcasi hicbir belirtimde varmı benimle aynı

Kizlar battaniye muhabbetimiz vardi bi aralar :) ben klasik hanimdilendi bey begendi modeliyle yaptim bitmek uzere insallah:) bi iki sirasi kaldi kenarina tig isi cerceve yapip altina kumas gecircem insallah. Belki fikir olur diye eklemek istedim tatli anne adaylarina :)
Yaa ne güzel yapmıssın eline saglık :KK200:
Merhaba arkadaşlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin.insallah en kisa zamanda hayırlı haberlerle hepimizin yüzü güler.Yeni katıldım aranıza beklenen adetim 12 haziran yani bugün hala olmadım.Acikcasi hicbir belirtimde varmı benimle aynı
Hoşgeldin canım, belki direkt güzel haberlerle gelmissindir belli mi olur :) Test yaptın mı?

Hoşgeldin canım, belki direkt güzel haberlerle gelmissindir belli mi olur :) Test yaptın mı?
Tesekkurler tatlim isiktan biraz karanlik cikmis ama benim cok sindi icime. Sari yesil her bebege uyar hemde canli renkler:) Evde tadilat oldugundan eltime geldim oturmaya. Bakti aaaa kiz vallaha bitmis battaniye dedi. Hadi bakalim battaniye bitti sira bebege geldi dedi ay beni aldi mi bi gulmek :D bilmiyolar ya daha cok komigime gitti :))

Tesekkurler tatlim isiktan biraz karanlik cikmis ama benim cok sindi icime. Sari yesil her bebege uyar hemde canli renkler:) Evde tadilat oldugundan eltime geldim oturmaya. Bakti aaaa kiz vallaha bitmis battaniye dedi. Hadi bakalim battaniye bitti sira bebege geldi dedi ay beni aldi mi bi gulmek :KK70: bilmiyolar ya daha cok komigime gitti :))
:D :D :D
Dogru tabi daha söylemediniz. Söylerken battaniyesiyle geldi minnak dersin artık :))
Ben de mi battaniyeye başlasam ne yapsam, belki başlayınca bebik de olur :D

Teşekkür ederim inşallah canım ovulasyon testi yapıyorum 2 gündür ikincisi silik çıkıyor hep biraz sonra yeniden yapacağım belki bugün kırmızı çıkar gebelik testi yapmadım almaya fırsat bulamadım. .

yesa yesa morordek morordek kızlar selamm. Tatile geldim ben bat 4 gün gecikti ne sancı var ne de başla bi belirti gayet normal yaşamıma devam ediyorum. Şimdi bide tatildeyim ki havuz deniz. Ne olacak bilmiyorum. En son cuma günü test yaptım silik çizgi bile yoktu biliyosunuz bide geç yumurtladım. Kafamda deli sorular :dondurma:

yesa yesa morordek morordek kızlar selamm. Tatile geldim ben bat 4 gün gecikti ne sancı var ne de başla bi belirti gayet normal yaşamıma devam ediyorum. Şimdi bide tatildeyim ki havuz deniz. Ne olacak bilmiyorum. En son cuma günü test yaptım silik çizgi bile yoktu biliyosunuz bide geç yumurtladım. Kafamda deli sorular :dondurma:

Çok güzel canım. Bu gecikmenin 9 ay 10 gün devam etmesi dileğiyle ,;)

Ah o yumurtayı bende bi elime geçirsemmm :KK48:
Bu ay ovulasyon testi alacaktım vazgeçtim olacağı varsa zaten olur nasıl olsa.. fazla irdelememek lazım sonra olan bize oluyo:işsiz:

:KK70: :KK70: :KK70:
Dogru tabi daha söylemediniz. Söylerken battaniyesiyle geldi minnak dersin artık :))
Ben de mi battaniyeye başlasam ne yapsam, belki başlayınca bebik de olur :KK70:
Hahaha oyle dicez artik :) cocuklara kardes gelince bak sana araba/bebek getirmis kardesin derler ya bende bizimki battaniye getirmis derim :)
Aaa basla vallaha bakalim bi :D

Back