• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar telefonuma bir uygulama indirdim lady timer diye siz de kullaniyor musunuz? 30Gunluk dongum var yumurtlamami 17. Gun gosteriyor ?

Ben kullaniyorum canım bayadir

Bi de takvimim diye bi uygulama var onu da kullanıyorum

Yumurtlamami tutturamadi ama regl tutturur genelde

Yumurtlamami öğrenince bu veriyi girdim şu an daha yakın tahminler yapıyor :)

Ben kullaniyorum canım bayadir

Bi de takvimim diye bi uygulama var onu da kullanıyorum

Yumurtlamami tutturamadi ama regl tutturur genelde

Yumurtlamami öğrenince bu veriyi girdim şu an daha yakın tahminler yapıyor :)
Ben gecen ay 15te yumurtladim. Bir de bugun 11. Gunum hafif bi kasik agrim var yumurtlama degildir dimi? Daha akintim da baslamadi zaten

Merhaba arkadaşlar çok şükür beta değerim yükselmiş 92.51 olmuş.doktor kolay tutunsun ve yerleşsin diye progestan fitil verdi.aranızda kullanan var mı.haftaya keseyi görürüz inş.dedi

Burada değil de diğer topiklerdeçok canım hiç merak etme her şey yolunda :) kendini çok yorup zorlama sadece :)

Merhaba arkadaşlar çok şükür beta değerim yükselmiş 92.51 olmuş.doktor kolay tutunsun ve yerleşsin diye progestan fitil verdi.aranızda kullanan var mı.haftaya keseyi görürüz inş.dedi
Ben kullanıyorum progestan ama içiyorum fitil olarak kullanmak zor geldi.ihmal etme vaktinde kullan sağlıkla kucağına Almayı Allah nasip etsin İnşaAllah hepimize

Canım sende durumlar nedir?[/QUOTE]

Beklemedim canım adet günümden bir gün önce sağ kasıgım ağrımaya başladı tamam olucam dedim ama hala olmadım ve belim cok kotu agrıyor egilemiyorum bile

Tebrik ederim canım, kan testini de ver sonucunu paylas bizimle ama baya belli ikinci cizgi :)
İnsallah saglıkla gelisir bebegin.

Senin BAT nedir canım? Sanırım listede yoksun, ekleyeyim seni de :)

Canım arkadasınki 12 Haziran ya da 19-20 Haziran olabilir demisti klomenden dolayı, ben ne olur ne olmaz diye 20 Haziran yazmıstım :) Erken degil aslında.

Canım sende durumlar nedir?

Beklemedim canım adet günümden bir gün önce sağ kasıgım ağrımaya başladı tamam olucam dedim ama hala olmadım ve belim cok kotu agrıyor egilemiyorum bile

kızlar 12.gün yumurtlayınca 26.gun mens olmak gerekmıyormu,, ozaman benım luteal fazım uzun... madem yumurtlamadan 14 gun sonra mens olunuyor bende nıye durumlar farklı...kafamda deli sorularo_Obilgisi olan varmı

kızlar 12.gün yumurtlayınca 26.gun mens olmak gerekmıyormu,, ozaman benım luteal fazım uzun... madem yumurtlamadan 14 gun sonra mens olunuyor bende nıye durumlar farklı...kafamda deli sorularo_Obilgisi olan varmı
Ayy doktorlar bile bizim kadar tibbi konusmuyor valla gorseler su yazdiklarimizi sasirirlar:)) canim her ay 28 gunde olsak bile yumurtlama gunumuz her ay farkli olabiliyormus dr dedi bana da. Sen o kismini kafana takma. Onemki olan yumurtlamayi kacirmamak;)

Canım yumurtlama gününe göre adet tarihi hesaplama da herkeste tutmuyor mesela Bakıniz ben:)

Back