- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
- 333
Evet hamilesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzak biraz canim ya bakarim kan testi yaptirayimda esime oyle soyleyecegim heyecandan duramiyormOzel bi hastane varsa git gebelik icin kan te
sti yaptirmak istiyrm de yaparlar bizde 15 tl ucret almislardi sadece
Sagol canim kan testi ile kesinlesicek insallahEvet hamilesiniz
Uzak biraz canim ya bakarim kan testi yaptirayimda esime oyle soyleyecegim heyecandan duramiyorm
İnsallah canim iki yil sonra pozitif gordum rabbimin yil donumu hediyesi cokvsukurRabbim bizlere de o heyecanı nasip etsin inşallah :)
Yok kan testi yaptirmadn söylememAy ne guzel ya herkese yasatsin Allahim bu heyecani bncede simdi syleme hemn
İnsallah canim iki yil sonra pozitif gordum rabbimin yil donumu hediyesi cokvsukur
İnsallah canım rabbim herkese nasip etsin insallahAllah tamamına erdirsin canım :)
Kan testi yaptirican yine haber ver hayirli ve guzel haberlerini alalim insallahYok kan testi yaptirmadn söylemem
İnsallah canimKan testi yaptirican yine haber ver hayirli ve guzel haberlerini alalim insallah
Canım mayıs gözün aydın sağlıkla alırsın inşallah kucağına.. Senin bat 20 haziran yazıyor doğru mu? Bu kadar erken nasıl çıktı idrarda??İnsallah canim
Yok canım ben gecen ay klomen kullandm cat ignesi kullandm gecen ay gec oldum bu ayda gec olurm diye dusunuyordum normalde bat yarin kasiklarm cok agriyordu oylesine yaptm testi dun hayaletti sabah yaptm silik cikti isteCanım mayıs gözün aydın sağlıkla alırsın inşallah kucağına.. Senin bat 20 haziran yazıyor doğru mu? Bu kadar erken nasıl çıktı idrarda??
Aaa nasıl yani eşinmi yaptırma dedi ama sen dikkat et kendine olur mu şimdi bat ın ne zaman inşaAllah gelmez kırmızılarYaptirmadim cnm ya esimin yuzunden
Kızlar gunaydin biraz önce tekrar yaptimiki dk icinde cikti sanirim hamileyim :)
Sagol canm Allah razı olsun rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahHayırlı olsun canım. Rabbim kucağına Alman'ı nasip etsin banada dua et olurmu
Canım gözünüz aydın. Allah hayırlı bir evlat versin inşallah :)Sagol canm Allah razı olsun rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Aminn amin insallah rabbim tez vakitte herkese nasip etsinCanım gözünüz aydın. Allah hayırlı bir evlat versin inşallah :)
Ögleden sonra gitmeyi dusunuyorum canmNe zamn gitceksin kan vermeye