• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Amin Can'ım teşekkür ederim. Normalde adet günüm dündü ama ben yumurtlamayı 16. Gün yakalamıştım. Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti bugün. Değer çok düşük gibi kısmet bakalım 48 saat içerisinde 2 katına çıkıp çıkmadığını takip edeceğiz. İnşallah yükselir, korkuyorum biraz
canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) :KK46::nazar:
benim de yumurtlamam 16. gündü dün test yaptırmıştım negatifti bata 3 gün var demek ki hala şansım var :)

İyi dilekleriniz için çok tşk ederim allah razı olsun arkadaşlar.darısı hepinizin başına inş.dün teste 53.73 filan çıkmıştu.adetimin 26.günü.yarın doktora gidecem bakalım ne dicek

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) :KK46::nazar:
benim de yumurtlamam 16. gündü dün test yaptırmıştım negatifti bata 3 gün var demek ki hala şansım var :)
Evet Can'ım ben bata bir gün kala sabah ilk idrarla yapmıştım hiç çıkmamıştı bir gün sonra akşam üzeri yaptım silik çıktı bir günde değişebiliyor yani

Napayim canim iste benim de 1 hazirandi bat 30 haziran:)) benim de sanirim carsamba falan olacak yumurtlama. Henuz calismalar baslamadi erken baslayinca sikiliyoz:)))) gecen ay yumurtlama zamani her gunu degerlendirdim olmadi. Bu ay sadece 12 14 15 16 degerlendireyim diyorum sen yine test yapacak misin
Ovulasyon testi mi canım yumurtladğımı hissettiğimde dayanamayıp yaparım sanırım hayırlısı olsun hakkımızda canım bu ay olur inşaAllah

Kızlar gunaydin biraz önce tekrar yaptimiki dk icinde cikti sanirim hamileyim :)

Eklentiler

• IMG_20160611_084146.jpg
    IMG_20160611_084146.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 205
Ben de ben de bebek istiyorum 1 senedir korunmuyoruz ama hala olmadı bu ay ovulasyon testi ile deniyoruz inşallah olur inşallah bu mübarek ayın hürmetine Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Back