- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Çok sağol Can'ım dikkat ediyorum bakalım inşallah bir problem olmaz
Tebrikler canım katlanarak çoğalır inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol Can'ım dikkat ediyorum bakalım inşallah bir problem olmaz
İnşallah bu ay olur Can'ımGeçen ay bende de bir sürü belirti vardı ya bi türlü inanamadım ama değilmişim
İnşallahh teşekkürler canımTebrikler canım katlanarak çoğalır inşallah :)
canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Amin Can'ım teşekkür ederim. Normalde adet günüm dündü ama ben yumurtlamayı 16. Gün yakalamıştım. Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti bugün. Değer çok düşük gibi kısmet bakalım 48 saat içerisinde 2 katına çıkıp çıkmadığını takip edeceğiz. İnşallah yükselir, korkuyorum biraz
Evet Can'ım ben bata bir gün kala sabah ilk idrarla yapmıştım hiç çıkmamıştı bir gün sonra akşam üzeri yaptım silik çıktı bir günde değişebiliyor yanicanım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
benim de yumurtlamam 16. gündü dün test yaptırmıştım negatifti bata 3 gün var demek ki hala şansım var :)
Evet ben yaşadım hatta kesin adet olcam demiştimhamile arkadaşlar size birşey sormak istiyorum adete bir hafta kala sivilcelenme yaşadınız mı
Minnacık di mi aslında adetten 4-5 gün sonra yapacaktım testi ama elimde test olduğu için dayanamadım. İnşallah görürümOh oh masallah super ya cok sevindim. Icime su serptin... Daha cok minnaaak buyusun azcik bekle kuzum :) Insallah saglikla gorursun yavrunu.
Ya aslında adet dündü ama bence yumurtlamaya göre yarın adet olmam gerek yani adetten bir gün önce öğrenmiş oldumçok mutlu oldum mucizegibisin gözün aydın arkadaşim darısı bize inşlh , adetıne kaç gun kala bu sonucu aldın??
Ovulasyon testi mi canım yumurtladğımı hissettiğimde dayanamayıp yaparım sanırım hayırlısı olsun hakkımızda canım bu ay olur inşaAllahNapayim canim iste benim de 1 hazirandi bat 30 haziran:)) benim de sanirim carsamba falan olacak yumurtlama. Henuz calismalar baslamadi erken baslayinca sikiliyoz:)))) gecen ay yumurtlama zamani her gunu degerlendirdim olmadi. Bu ay sadece 12 14 15 16 degerlendireyim diyorum sen yine test yapacak misin
Yaptirmadim cnm ya esimin yuzunden-Lavinia sen hala kan testi yaptırmadın mı? :)
Ay cok sevindim canm sanki sen bayadirKızlar gunaydin biraz önce tekrar yaptimiki dk icinde cikti sanirim hamileyim :)
Evet canim iki yıldir olmuyordu ne yapacagimi bilemedim kaldm nerede yaptitsam testiAy cok sevindim canm sanki sen bayadir
olmasini istiyodun degil mi bn oyle hatirliyrm senin adina cok sevindim bugun bi gidip kan testi yaptir bnce
Biraz zamn gecince koyulastiAy cok sevindim canm sanki sen bayadir
olmasini istiyodun degil mi bn oyle hatirliyrm senin adina cok sevindim bugun bi gidip kan testi yaptir bnce