2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

beklemedyim balim yaa :) hayirlisi artik

Beklemedesin ama hamilelik takvimi eklenmis bile :)
Daha neyine bekliyorsun arkadasım? Kac gun gecmis üstünden git bi kan ver artık ben çatladım burda
esim acele etmiyelim hep umut edip hayal kirikligina ugruyoruz dedi oyuzden bekliorum ama gidicem bu hafta insallah...onu ekledim iste bi hevesle belki hic ekliyemem diye sonucta pozitifi gordum ekledim bidaha ne zmn eklerim bilemem iste bir heves

Süper baya bir hamile kalan olmuş. Darısı hayırlısıyla isteyenlerin başına inşallah

cnm benım bat 4 temmuz

nasılsın arkadaşim var mı bi hareket bi bereket : ))))
iyiyim canım sen nasılsın?
valla ben adet olcakmışım gibi hissediyorum. kasık ve bel ağrısı var. akıntım var sanki bi de.
ovu. testinde çizgiyi görüp görmediğimden emin değilim o yüzden perşembeye randevu aldım bakalım yumurtlama olmuş mu? belki de hiç olmadı ben boşuna bekliyorum...
kafam çok karışık anlayacağın
sen ne durumdasın?

aynı şekılde ağrım var, ben ameliyattan sonra ancak ümitleniyorum zaten her ağrı kıymetli gözümde.ovu yu ıyı değerlendirmiştim pazartesiye kadar meraktan çatlamazsam öğrencem sonucu,,olmadı dr gitcem zaten..

Aaaa temmuza mı kaldı?
En son mayıs diye haziran BAT'ı olur demistim ama neyse insallah temmuz sanslı gelir
cnm ben malesef cuma günü adet oldum ve benım umutlar temmuza kaldı
tüp bebek ve aşılama için ekimde mustafa acent hocayla görüşeceğim inş
o zamana kadar mucizem inş benımle birlikte olur

canm inşallah hayırlısıyla hamilesindir bende daha adet olmadm inşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir

Histeroskopi ile myom alındı şükür kurtuldum 10 yıldır çekıyodum, tşk ederım..dua et noluurrr(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…