- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
Canm henüz adet olmadm inşallah da olmam yaaa sol kasığımda ağrı oluyor ama adet görmedimxiexie - 6 Haziran
@The ilknur - 6 Haziran
@Hira Su 2013 - 6 Haziran
Kızlar hadi güzel haberler getirin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm henüz adet olmadm inşallah da olmam yaaa sol kasığımda ağrı oluyor ama adet görmedimxiexie - 6 Haziran
@The ilknur - 6 Haziran
@Hira Su 2013 - 6 Haziran
Kızlar hadi güzel haberler getirin :)
Ateşini ölçüyor musunAaaaa benim.de 18 haziran :)
Begumuum sen ne tatli kadinsin yaa. Ben bugunde hcg ye bakayim duzenli gidiyorsa gruba yazayim dedim ama bak gelmis bulmus benii :) Cansin vallaha Amiiin :) cok cok mutlu ettin kiz beni gozlerim dolducanım benim çok çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
Ayy hadi insallah yaa. Guzel haberler aliriz insallaahCanm henüz adet olmadm inşallah da olmam yaaa sol kasığımda ağrı oluyor ama adet görmedim
Begumuum sen ne tatli kadinsin yaa. Ben bugunde hcg ye bakayim duzenli gidiyorsa gruba yazayim dedim ama bak gelmis bulmus benii :) Cansin vallaha Amiiin :) cok cok mutlu ettin kiz beni gozlerim doldu
:)
Ateşini ölçüyor musun
Hayırlısı bakalm inşallah kırmızılar gelmez :)Ayy hadi insallah yaa. Guzel haberler aliriz insallaah
Bu sabah tekrarladin mi testiii.Ay kızlar çok heyecanlıyım inşallah vardır ben hayal görüyorum sandım hemen azıcık belirince bat yarın yarın bir daha tekrar edicem inşallah
Teşekkür ederim hepinize
Hayal gormedigime sevindim
İnşallahh bat gelmez hamiş olursun kuzum bizde denemelere başladık ama 12. Gün başladık gün aşırı deneyeceğiz geç mi kaldık başlamak için acabaEvet kızlar bekledigim üzere kırmızıları gördüm :)
Yeni BAT 4 Temmuz ama umarım kırmızı görmem artık :)
İnşallahh bat gelmez hamiş olursun kuzum bizde denemelere başladık ama 12. Gün başladık gün aşırı deneyeceğiz geç mi kaldık başlamak için acaba
Kizlaar herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar. Sonucum simdi cikti ctesi 36ydi bugun 186 cikti cok sukur :) doktorum masallah gayet iyi artmis bi sorun gozukmuyor. Kanama olmadigi surece takip edip strese sokmayalim gunluk hayatina aynen devam et sadece agir kaldirma dinlenmeye calis uykuna dikkat et dedi. 1 hafta-10gun sonra gidicem kismetse. Cook sukur. Hepinize teker teker tesekkur ederim guzel dualarindan oturu.
Gözün aydın Canım çok çok sevindim darısı bizlere olsunKizlaar herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar. Sonucum simdi cikti ctesi 36ydi bugun 186 cikti cok sukur :) doktorum masallah gayet iyi artmis bi sorun gozukmuyor. Kanama olmadigi surece takip edip strese sokmayalim gunluk hayatina aynen devam et sadece agir kaldirma dinlenmeye calis uykuna dikkat et dedi. 1 hafta-10gun sonra gidicem kismetse. Cook sukur. Hepinize teker teker tesekkur ederim guzel dualarindan oturu.
30 gün genelde canmYok yok 12 iyidir
Döngü kaçtı
Gözün aydın canım çok sevindim inş. Hayırlısıyla kucağına alırsınKizlaar herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar. Sonucum simdi cikti ctesi 36ydi bugun 186 cikti cok sukur :) doktorum masallah gayet iyi artmis bi sorun gozukmuyor. Kanama olmadigi surece takip edip strese sokmayalim gunluk hayatina aynen devam et sadece agir kaldirma dinlenmeye calis uykuna dikkat et dedi. 1 hafta-10gun sonra gidicem kismetse. Cook sukur. Hepinize teker teker tesekkur ederim guzel dualarindan oturu.
30 gün genelde canm
Gözün aydın canım çok sevindim inş. Hayırlısıyla kucağına alırsın