• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

canım benim çok çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:nazar::anneadayı::KK46::KK9:
Begumuum sen ne tatli kadinsin yaa. Ben bugunde hcg ye bakayim duzenli gidiyorsa gruba yazayim dedim ama bak gelmis bulmus benii :) Cansin vallaha:KK200: Amiiin :) cok cok mutlu ettin kiz beni gozlerim doldu
:)

Begumuum sen ne tatli kadinsin yaa. Ben bugunde hcg ye bakayim duzenli gidiyorsa gruba yazayim dedim ama bak gelmis bulmus benii :) Cansin vallaha:KK200: Amiiin :) cok cok mutlu ettin kiz beni gozlerim doldu
:)

sen her türlü testine bak ama senin hormonlar ohoo çoktan olmuş duygusallıklar başlamış, göz dolmaları, eşle birlikte ağlamalar oldu bu iş oldu :KK9:
canım benim haberini görünce bende çok mutlu oldum :KK60:Rabbim gönlüne göre versin :KK200::KK36:

Y YESIMBOZ Canım inşallah yükselmiştir değerin ve katlanarak gider. Sonuç çıkınca yaz mutlaka. Ben de yarın takibe gidiyorum. Haftaya da aşılama yapılacak inşallah. Bize de dua etmeyi unutma :KK200::KK200::KK200:

Evet kızlar bekledigim üzere kırmızıları gördüm :)

Yeni BAT 4 Temmuz ama umarım kırmızı görmem artık :)

Evet kızlar bekledigim üzere kırmızıları gördüm :)

Yeni BAT 4 Temmuz ama umarım kırmızı görmem artık :)
İnşallahh bat gelmez hamiş olursun kuzum bizde denemelere başladık ama 12. Gün başladık gün aşırı deneyeceğiz geç mi kaldık başlamak için acaba

Kizlaar herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar. Sonucum simdi cikti ctesi 36ydi bugun 186 cikti cok sukur :) doktorum masallah gayet iyi artmis bi sorun gozukmuyor. Kanama olmadigi surece takip edip strese sokmayalim gunluk hayatina aynen devam et sadece agir kaldirma dinlenmeye calis uykuna dikkat et dedi. 1 hafta-10gun sonra gidicem kismetse. Cook sukur. Hepinize teker teker tesekkur ederim guzel dualarindan oturu.

Kizlaar herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar. Sonucum simdi cikti ctesi 36ydi bugun 186 cikti cok sukur :) doktorum masallah gayet iyi artmis bi sorun gozukmuyor. Kanama olmadigi surece takip edip strese sokmayalim gunluk hayatina aynen devam et sadece agir kaldirma dinlenmeye calis uykuna dikkat et dedi. 1 hafta-10gun sonra gidicem kismetse. Cook sukur. Hepinize teker teker tesekkur ederim guzel dualarindan oturu.

Hadi gozumuz aydın canım benim :)

Gözün aydın Canım çok çok sevindim darısı bizlere olsun ❤️

Gözün aydın canım çok sevindim inş. Hayırlısıyla kucağına alırsın :anne:

Back