2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

İl dışındaydım da ancak 12 de başladık ay iyi sevindim kuzumm:) zaten yumurta akı kıvamında ki akıntım da yeni başladı
Ayy harika :) bu konuda yesa ya guven kesinlikle. Bu ay bana kocluk yapti hatun resmen :))) insallah hayirli haberini aliriz canim saka bi yana.

Canim benim cok sevindim ya hadi insallah böyle guzel devam eder her sey

@xiexie - 6 Haziran
tereyagli ekmek - 6 Haziran
@Hira Su 2013 - 6 Haziran

Kızlar hadi güzel haberler getirin :)

Canm henüz adet olmadm inşallah da olmam yaaa sol kasığımda ağrı oluyor ama adet görmedim

Merhaba kızlar evde yatılı misafirlerimiz var sahura kalktığımda yapayim dedim ama olmadi yarın sabaha inşallah hala adet olmadım
ama kasıklarıma birdenbire bir sancı saplaniyor adet sancisi gibi hemen geçiyor sonra... yarına idrarla kesinleştirip kan vermeye gideceğim inşallah dua edelim birbirimize

Bu sabah tekrarladin mi testiii.

Canım yanlış anlamazsan birsey soracaktım
Oruç tutmak hakkında birsey dedi mi doktorun? Ben tutmak istiyorum ama açlık beni mahvetti bugün

Yok canim ne yanlis anlamasi :) ama duzenli beslenmen gerekiyor gebelikte. Zaten farzda olmuyor gebelik durumunda. O sebeple sormadim ,doktorumda ozellikle bisey soylemedi acikcasi.

Ayy harika :) bu konuda yesa ya guven kesinlikle. Bu ay bana kocluk yapti hatun resmen :))) insallah hayirli haberini aliriz canim saka bi yana.
Aayyy inşallahhhhh

Tutar tutar inşallah 12 14 16 18 dene sen canım :)
Tamamdır canımm güzel değerlendirmeye çalışacam inşallahh

Dualardasınızzz hepiniz canımm

Bu konuyu bende merak ediyorum kizlar ya bilgisi olan veya doktor dan bilgi alan varmi ilk aylarda oruç tutmak iyi midir

yesa canım sana bir s3y sormak istiyorum.. Benim uygulamalara göre 12. Gün yumurtlama. 25gun sürüyor döngüm. Dün 12. Gündü ve sabah ilişki oldu saat 7de. Bugün 13. Gün ama ben yarın mı denesem yoksa bu gece mi? Oruçtan dolayı ancak bu saatler uygun.. 2 günde bir ilişki öneriliyor ama dün sabah çok erken olduğu için denesem mi diyorum? :)

Akıntı durumun nasıl canım. Akinti varsa mutlaka deneyin:) yoksa iki güne bir ideal olanı zaten :)

Canım sen hamilesin Paylaş artık şu çift çizgiyi:)

Bu konuyu bende merak ediyorum kizlar ya bilgisi olan veya doktor dan bilgi alan varmi ilk aylarda oruç tutmak iyi midir

Canimm 2017 şubat annelerinde sormuşlar bi doktor tut bi doktor tutma demiş sanırım

İleri aşamalarda bebeğin susuz kalması çok tehlikeli ama ilk aşamalarda nasıldır bilemedim

Yok canim ne yanlis anlamasi :) ama duzenli beslenmen gerekiyor gebelikte. Zaten farzda olmuyor gebelik durumunda. O sebeple sormadim ,doktorumda ozellikle bisey soylemedi acikcasi.
Çok fena acıkıyorum normalde de dayanamam açlığa ama daha da iştahlı oldum tutmasam içim rahat etmiyor
Söylemesi ayıp idrarımı yaparken susuz kaldığım için bir tuhaf oluyorum
Canım sen hamilesin Paylaş artık şu çift çizgiyi:)

Sabah yaptım test ama silik çizgi bile yoktu galiba sahurda çok su içtim çıkmadı hiç silik çizgi bile kan tahliline gideyim mi yine de

Canimm 2017 şubat annelerinde sormuşlar bi doktor tut bi doktor tutma demiş sanırım

İleri aşamalarda bebeğin susuz kalması çok tehlikeli ama ilk aşamalarda nasıldır bilemedim
Dogru aslında

Temmuz uğur getirsin canım. İnşallah sana :)
Umarım tatlım, senin de bu ay güzel haberini alırız insallah
Sabah yaptım test ama silik çizgi bile yoktu galiba sahurda çok su içtim çıkmadı hiç silik çizgi bile kan tahliline gideyim mi yine de
Önceden silik cizgi görmüssen git bence. Dedigin gibi cok su ictiysen idrar yogunlugunu falan etkilemistir cıkmamıstır belki.

Canım nasılsın ahh inşallah hamilesindir :)
Merhaba canım yarın test yapacam bakalım artık inş. Hamileyimdir. Bat perşembe günü ama biz cuma günü tatile çıkoyoruz 10 gün kadar tatilde olacam o yüzden yarın yapacam testi bata bir kala. Bakalım artık hayırlısı

Gunaydın hanımlaar!
Yine bir haziran sabahı ve morordek BAT ya da güzel haber peşinde :)

Aşağıdaki hanımlar sizlerin haziran BAT'larını ogrenebilir miyim??
Enise54 - ? Haziran
angelkf - ? Haziran
zeplin88 - ? Haziran
A aylinelfin - ? Haziran
ruzigarr - ? Haziran
T tostos16 - ? Haziran
S sinkar - ? Haziran

Aşağıdakı hanımlar sizlerin de son durumlarını rica edecegim?
Hijyenik - 26 Mayıs
@_Dusler_Akedemisi_ - 28 Mayıs
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
P Pelukk - 3 Haziran
Ela2411 - 4 Haziran
L Liss - 21 Mayıs
aylaege - 23 Mayıs
L Londoner_ - 30 Mayıs
K kubito - 4 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…