- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
İl dışındaydım da ancak 12 de başladık ay iyi sevindim kuzumm:) zaten yumurta akı kıvamında ki akıntım da yeni başladıTamam canım süper korkma hic 12 normal :)
İl dışındaydım da ancak 12 de başladık ay iyi sevindim kuzumm:) zaten yumurta akı kıvamında ki akıntım da yeni başladı
Tamamdır inşallah bu ay tutaarr yaa :)Ooo süper süper gün aşırı denemek en güzeli :)
Ayy harika :) bu konudaİl dışındaydım da ancak 12 de başladık ay iyi sevindim kuzumm:) zaten yumurta akı kıvamında ki akıntım da yeni başladı
Tamamdır inşallah bu ay tutaarr yaa :)
Ayy harika :) bu konudayesa ya guven kesinlikle. Bu ay bana kocluk yapti hatun resmen :))) insallah hayirli haberini aliriz canim saka bi yana.
Canim benim cok sevindim ya hadi insallah böyle guzel devam eder her seyKizlaar herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar. Sonucum simdi cikti ctesi 36ydi bugun 186 cikti cok sukur :) doktorum masallah gayet iyi artmis bi sorun gozukmuyor. Kanama olmadigi surece takip edip strese sokmayalim gunluk hayatina aynen devam et sadece agir kaldirma dinlenmeye calis uykuna dikkat et dedi. 1 hafta-10gun sonra gidicem kismetse. Cook sukur. Hepinize teker teker tesekkur ederim guzel dualarindan oturu.
@xiexie - 6 Haziran
tereyagli ekmek - 6 Haziran
@Hira Su 2013 - 6 Haziran
Kızlar hadi güzel haberler getirin :)
Canm henüz adet olmadm inşallah da olmam yaaasol kasığımda ağrı oluyor ama adet görmedim
Bu sabah tekrarladin mi testiii.
Kizlaar herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar. Sonucum simdi cikti ctesi 36ydi bugun 186 cikti cok sukur :) doktorum masallah gayet iyi artmis bi sorun gozukmuyor. Kanama olmadigi surece takip edip strese sokmayalim gunluk hayatina aynen devam et sadece agir kaldirma dinlenmeye calis uykuna dikkat et dedi. 1 hafta-10gun sonra gidicem kismetse. Cook sukur. Hepinize teker teker tesekkur ederim guzel dualarindan oturu.
Merhaba kızlar evde yatılı misafirlerimiz var sahura kalktığımda yapayim dedim ama olmadi yarın sabaha inşallah hala adet olmadım
ama kasıklarıma birdenbire bir sancı saplaniyor adet sancisi gibi hemen geçiyor sonra... yarına idrarla kesinleştirip kan vermeye gideceğim inşallah dua edelim birbirimize
Canım yanlış anlamazsan birsey soracaktım
Oruç tutmak hakkında birsey dedi mi doktorun? Ben tutmak istiyorum ama açlık beni mahvetti bugün
Aayyy inşallahhhhhAyy harika :) bu konudayesa ya guven kesinlikle. Bu ay bana kocluk yapti hatun resmen :))) insallah hayirli haberini aliriz canim saka bi yana.
Tamamdır canımm güzel değerlendirmeye çalışacam inşallahhTutar tutar inşallah 12 14 16 18 dene sen canım :)
Merhaba kızlar evde yatılı misafirlerimiz var sahura kalktığımda yapayim dedim ama olmadi yarın sabaha inşallah hala adet olmadım
ama kasıklarıma birdenbire bir sancı saplaniyor adet sancisi gibi hemen geçiyor sonra... yarına idrarla kesinleştirip kan vermeye gideceğim inşallah dua edelim birbirimize
Bu konuyu bende merak ediyorum kizlar ya bilgisi olan veya doktor dan bilgi alan varmi ilk aylarda oruç tutmak iyi midirMerhaba kızlar evde yatılı misafirlerimiz var sahura kalktığımda yapayim dedim ama olmadi yarın sabaha inşallah hala adet olmadım
Oruç tutmak hakkında birsey dedi mi doktorun? Ben tutmak istiyorum ama açlık beni mahvetti bugün
yesa canım sana bir s3y sormak istiyorum.. Benim uygulamalara göre 12. Gün yumurtlama. 25gun sürüyor döngüm. Dün 12. Gündü ve sabah ilişki oldu saat 7de. Bugün 13. Gün ama ben yarın mı denesem yoksa bu gece mi? Oruçtan dolayı ancak bu saatler uygun.. 2 günde bir ilişki öneriliyor ama dün sabah çok erken olduğu için denesem mi diyorum? :)
Bu konuyu bende merak ediyorum kizlar ya bilgisi olan veya doktor dan bilgi alan varmi ilk aylarda oruç tutmak iyi midir
Evet kızlar bekledigim üzere kırmızıları gördüm :)
Yeni BAT 4 Temmuz ama umarım kırmızı görmem artık :)
Çok fena acıkıyorum normalde de dayanamam açlığa ama daha da iştahlı oldum tutmasam içim rahat etmiyorYok canim ne yanlis anlamasi :) ama duzenli beslenmen gerekiyor gebelikte. Zaten farzda olmuyor gebelik durumunda. O sebeple sormadim ,doktorumda ozellikle bisey soylemedi acikcasi.
Söylemesi ayıp idrarımı yaparken susuz kaldığım için bir tuhaf oluyorumBu konuyu bende merak ediyorum kizlar ya bilgisi olan veya doktor dan bilgi alan varmi ilk aylarda oruç tutmak iyi midir
Canım sen hamilesin Paylaş artık şu çift çizgiyi:)
Dogru aslındaCanimm 2017 şubat annelerinde sormuşlar bi doktor tut bi doktor tutma demiş sanırım
İleri aşamalarda bebeğin susuz kalması çok tehlikeli ama ilk aşamalarda nasıldır bilemedim
Umarım tatlım, senin de bu ay güzel haberini alırız insallahTemmuz uğur getirsin canım. İnşallah sana :)
Önceden silik cizgi görmüssen git bence. Dedigin gibi cok su ictiysen idrar yogunlugunu falan etkilemistir cıkmamıstır belki.Sabah yaptım test ama silik çizgi bile yoktu galiba sahurda çok su içtim çıkmadı hiç silik çizgi bilekan tahliline gideyim mi yine de
Merhaba canım yarın test yapacam bakalım artık inş. Hamileyimdir. Bat perşembe günü ama biz cuma günü tatile çıkoyoruz 10 gün kadar tatilde olacam o yüzden yarın yapacam testi bata bir kala. Bakalım artık hayırlısıCanım nasılsın ahh inşallah hamilesindir :)
Aynen bakalım artıkÖnceden silik cizgi görmüssen git bence. Dedigin gibi cok su ictiysen idrar yogunlugunu falan etkilemistir cıkmamıstır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?