• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Cok tesekkur ederiim. Ya sorma evde o idrar testinde ikinci cizgiyi gordum ya ciglik atasim geldi cok garip bi daha bi daha baktim. Elim ayagim titredi. Sabahtan beri gram yemek yememistim heyecandan. basim donmeye basladi artik oglen, aldim testi masaya koydum hala bakiyodum salak salak :KK70: iki lokma ekmek yiyip hastaneye kostum inan kendime gelemedim. Insallah bugun tekrar bakcaz HCG ye insallah duzenli artiyordur saglikla... Hele esim agladi ya ne babami olcam ben? diye orda film koptu bende :)
kuzucum ovülasyon testi hakkında bilgi verirmisin nerden aldın nasıl kullandın bende bu ay almayı düşünüyorum ama kullanan birinden bilgi almakta isterim:KK54:

kuzucum ovülasyon testi hakkında bilgi verirmisin nerden aldın nasıl kullandın bende bu ay almayı düşünüyorum ama kullanan birinden bilgi almakta isterim:KK54:

canım yesimcim de yazar ama ben de yazayım dedim :)

1- gittigidiyordan çoklu paket alabilirsin eczaneler pahalı

2- ben 42 ovu testi artı 6 gebelik testi almıştım yanlış hatırlamıyorsam 39 tl kargo dahil almıştım

3- adetin ilk gününden say 10 . gün başlayabilirsin

4- ilk idrar ile yapma en uygun saatler 10-13 arası

5- koyu çizgi yakaladıgında akşam 19 gibi testi tekrar et

6- çift çizgi yumurtlama zamanı çok yakın demek, ertesi gün hafif silik gördüğünde o da yumurta çatlamış demektir :)

2- ben 42 ovu testi artı 6 gebelik testi almıştım yanlış hatırlamıyorsam 39 tl kargo dahil almıştım

6- çift çizgi yumurtlama zamanı çok yakın demek, ertesi gün hafif silik gördüğünde o da yumurta çatlamış demektir :)
çok teşşekür ediyorum bitanem umarım hepimz için hayırlısı olur dualarım bizimle:KK200:

Cok tesekkur ederiim. Ya sorma evde o idrar testinde ikinci cizgiyi gordum ya ciglik atasim geldi cok garip bi daha bi daha baktim. Elim ayagim titredi. Sabahtan beri gram yemek yememistim heyecandan. basim donmeye basladi artik oglen, aldim testi masaya koydum hala bakiyodum salak salak :KK70: iki lokma ekmek yiyip hastaneye kostum inan kendime gelemedim. Insallah bugun tekrar bakcaz HCG ye insallah duzenli artiyordur saglikla... Hele esim agladi ya ne babami olcam ben? diye orda film koptu bende :)
yaptın mı ikinci kan testini nasıl

prensesule prensesule aynen altina imzami atiyorum canim :) Zaten bende yesa yesa ile konusarak yapmistim.

ahh ahh sorma bizimki de çok ağladı sevinçten. Umarım sağlıklı bir şekilde artışı görürsün ve sonra gelsin sıra keseyi görmeye :)

ahh ahh sorma bizimki de çok ağladı sevinçten. Umarım sağlıklı bir şekilde artışı görürsün ve sonra gelsin sıra keseyi görmeye :)

Yaaa cok heyecanli :) Ctesi gittigimde doktor 14 haziranda gel demisti ama ben kendi doktoruma gidicem bakalim o ne zaman gel dicek. insallah bi artsinda saglikli bi sekilde...

Insallaaah amin canim cok cok sagolasin. Haftasonu nasil dua ettim bi bilsen, oyle bi duygu ki o an hicbisey gecmiyo aklindan sadece saglikli oldugunu bilmek istiyosun... Insallah Rabbim isteyen herkese en hayirli zamanda nasip etsin. Sen de dua et ne olur,yukselmis olsun hcg bugun gidicem tekrardan.
kalbim ve dualarım seninle. Merak etme hayırlısıyla yükselmiştir.

hala regl olmadım yaklaşık 10 gün gecikti.Eczaneden gebelik testi aldım sonuç negatif :( PKO nedeniyle gene regl olamıyorum galiba..10 gün gecikmeyle gebe olsaydım 2. çizgi en azından silikte olsa çıkardı deme ya :(

Cok tesekkur ederim canim benim oncelikle guzel dileklerin icin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Esim isteydi anca zaten sonucu alip eve gelebildim kendimi toparlayip. Cok garip bi his orda olusuyo biliyosun ama gormedigin icin bi yandanda yok gibi de... korkuyosun saglikli ilerler mi diye acikcasi tek dilegim bu ptesiyi heyecanla bekliyorum.
Esim isten geldi yuzumde nasil bi ifade varsa artik sana bisey olmus bugun ne oldu dedi gulerek. Ne olmus ya yok bisey hadi degistir ustunu gel oturalim dedim. Yok yok sen bisey yapmissin yuzunde cok muzur bi ifade var dedi. Tam sarildi ne yaptin bugun soyle bakalim dedi gulerek. Bende "hamile oldugumu ogrendim" deyince en az 10kere ne? Ne? Nasil?ne ?baba mi oluyorum ben? Hamile misin? Diye sordu aglayarak ben zaten aglamamak icin zor tutuyodum kendimi :) Aksama kadar durup durup aglastik vallaha cok komikti :)
canım benim çok çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:nazar::anneadayı::KK46::KK9:

Son çalışmayı da dün yaptık bu sabah atesim 37.1 sıra beklemeye geldi için en zor kısmı yaaa

Y YESIMBOZ yaa canım nasıl sevindim anlatamam, çok mutlu oldum aylarca bunu konuştuk konuştuk en sonunda teker teker kavuşuyoruz yavrularımıza..
bundan sonrası da ayrı bi macera zaten :)
hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Back