Az once aldim 36 ciktiAllahima bin sukur. 3.yilimiza 3 kisi girelim diyodum esime,icime hep mayis dogmustu... Rabbimin mucizesi iste. Esim isten gelsin diye dakika sayiyorum :)) Allah isteyen herkese versin yaa cok degisik daha gormeden dokunmadan...
Yaaaaa çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahAz once aldim 36 ciktiAllahima bin sukur. 3.yilimiza 3 kisi girelim diyodum esime,icime hep mayis dogmustu... Rabbimin mucizesi iste. Esim isten gelsin diye dakika sayiyorum :)) Allah isteyen herkese versin yaa cok degisik daha gormeden dokunmadan...
Cok cok tesekkurler:) iki gun once yapmistim onda cikmamisti. Kendimi cok farkli hissediyodum ama umutlanmak hic istemedim. Bi de dun sabah yaptigim belli belirsiz bi cizgi vardi ben uydurdum heralde dedim ama bu sabah ozellikle eczaneye gidip aldim cikacak eger varsa diye. Cikti cok sukur. Allah isteyen herkese nasil etsin hala ellerim titriyo.
Yaaa tatlim benim ne zahmetiiii.canım ya zahmet olmazsa beraberlik günleri ya da yumurtlama günlerini falan değerlendirdin mi, yazabilir misin:=)
Canım benimde adetim yarın ama sabah kahverengi akıntı geldi ama hiç adet olacakmış gibi değilim neden geldi çözemedim hayırlısı bakalımArkadaşlar bugün regl 21.günü.18.günden beri ara ara kahverengimsi akıntı geliyor lekenme şeklinde.sizce bu yerleşme olabilirmi böyle bi durum yaşayan var mı.yani ortalama döllenmeden 6 gün sonra böyle bişey yaşanabilir mi
Hamilesinnn canım testin hafif silik olması da erken yapmisin testi ondan cooook tebrik ediyorum canım çok sevindim sende çok istiyodun güzel güzel beslenmene bakKizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Yaaa tatlim benim ne zahmetiiii.Sana gosteriyodum ya yumurtlama takibi yapmistim bu ay. Normalde de bi aksilik ekstra yorgunluk yoksa 2-3 gunde bi bazen arka arkaya gunlerde iliskimiz oluyordu ama kismet demek ki. Ovulasyon testini tamamen cift cizgi gordugumde birlikte olmustuk o gun ama esimin haberi yoktu zaten ben takip ediyodum sinsi sinsi ahaha :) sonra ertesi gundu sanirim siliklesmeye basladi sabah yaptigim testte. O aksamda birlikte olmustuk. Sonra iki uc gunde bir devam etti. Size diyordum ya 4-5gun onceden resmen adet agrisi cekiyorum akintim var falan diye bi de rahmimden gobegimin altina kadar hala batmam ve arada acima var. Bi de gozlerim kapaniyo uyusam uyurum yani :) belirti mi yoksa eskiden kalan mi emin olmadigim icin bisey diyemedim iki gun once iki damlacik afedersin sumuksu bi akintiyla kahvemsi bisey geldi ama iki damla sonra normal akinti hep. Yerlesmis o ara galiba :)
Hayırlı olsun canım :)Yaaa tatlim benim ne zahmetiiii.Sana gosteriyodum ya yumurtlama takibi yapmistim bu ay. Normalde de bi aksilik ekstra yorgunluk yoksa 2-3 gunde bi bazen arka arkaya gunlerde iliskimiz oluyordu ama kismet demek ki. Ovulasyon testini tamamen cift cizgi gordugumde birlikte olmustuk o gun ama esimin haberi yoktu zaten ben takip ediyodum sinsi sinsi ahaha :) sonra ertesi gundu sanirim siliklesmeye basladi sabah yaptigim testte. O aksamda birlikte olmustuk. Sonra iki uc gunde bir devam etti. Size diyordum ya 4-5gun onceden resmen adet agrisi cekiyorum akintim var falan diye bi de rahmimden gobegimin altina kadar hala batmam ve arada acima var. Bi de gozlerim kapaniyo uyusam uyurum yani :) belirti mi yoksa eskiden kalan mi emin olmadigim icin bisey diyemedim iki gun once iki damlacik afedersin sumuksu bi akintiyla kahvemsi bisey geldi ama iki damla sonra normal akinti hep. Yerlesmis o ara galiba :)
benim gibi reglinin son gününde olan var mı
bitsede baslasak diyorum
Geçmiyor günler oy oyBenimde 2 3 gunum kaldiiii bitsedee baslasak bu aydan umudum cokkkkj
Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Benim de bat pazartesi bugün de yarın da geçmez artık test yaptın mı sen?
canım hayır reglim bugun bitti benim. mayısta denedik olmadı.regl oldum.
aynen canımHayırlısı olsun artık yeni bir deneme dönemi başlasın :)
Insallah canim beniiim insallah beraber hamile oluruz :)Anladım canım benim ovu da çift çizgi gördüğümüz gün ve ertesi gün önemli :) hadi bakalım hayırlısıyla gelsin:)
Cok tesekkur ederiim:) Evet dayanamadim erken oldu biraz ama iyi ki de olmus :) ptesi gunu tekrar gidicem kan vermeye saglikla devam etsin insallah. Hepimize kismet olsun.Hamilesinnn canım testin hafif silik olması da erken yapmisin testi ondan cooook tebrik ediyorum canım çok sevindim sende çok istiyodun güzel güzel beslenmene bak
Guzel yorumlarinizi dileklerinizi gordukce gozlerim doluyo inanin. Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Soyledigimden beri esimde bende ara ara birbirimize bakip agliyoruz cok komik yaa :)
Yaaaa çok tatlısınız yerimm sizi :)))Guzel yorumlarinizi dileklerinizi gordukce gozlerim doluyo inanin. Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Soyledigimden beri esimde bende ara ara birbirimize bakip agliyoruz cok komik yaa :)
Canim benim yaa cok tesekkurler:) soyledigim anda en az 10kere ne? demistir heralde :) sonrasi salya sumuk :))Yaaaa çok tatlısınız yerimm sizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?