Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Canim hemen kan testi ver belli olsun durumun. Ben de silik goruyor gibiyim ama netlestirelim kan testi ile. Yaaaa umarim hamilesindir canim benim valla şimdiden cok duygulandim:))))))Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmm
şu an suratımı görmen lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
git git git koş koş
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YESIMBOZ HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ovu testi güzel geldi sana
Kutlamalar baslasin! :)
Yaaa hadi simdi guzel haber verme sirasi sendeeeee:)))
Evet yaaa inşallah.yaaaaaaaaaaaaaa valla şok oldum yaaaaa çok sevindim:)
hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler :)
Evet yaaa inşallah.
Siz onden bi hamile kalin temmuzda da ben katılırım size insallah:)))
Bosver doktoru en basit beta testi en yakin yerde yaptir gitsin :)) Sonra kese falan görmek icin gidersin doktoruna :) merakta birakma bizi öğren gel hemen
yesa bende gerçekten içim içime sığmayarak sevindim. içimizden birilerinin muradına ermesine öyle mutlu oluyorum ki. Rabbim hepimize hayırlısıysa nasip etsin inşallah ayağını sürüsün.
Ahahah geldim geldim nasil sira var anlatamam. Beklicez mecburen. Haber ederim kizlar merak etmeyin.Bosver doktoru en basit beta testi en yakin yerde yaptir gitsin :)) Sonra kese falan görmek icin gidersin doktoruna :) merakta birakma bizi öğren gel hemen
Ogleden sonra sınav gozetmenligimde senin durumunu dusunup durucam bak haberin olsun
bizim umutlar yılın 12 ayı be canım bekle bekle aylar yıllar geçmiş akşam bi düşündüm de nasip işnşaalah tez vajkitte hepimze nasip olurHanımlaaaar baslıgımızın ismi degistiiiii
Umarım haziran ayı hepimize ugurlu gelir
Y YESIMBOZ canım ya cokkkkk sevindimmmm allahim herkese bu heyecanı yaşatsin tebrik ederimmm sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin .
Oncelikle tebrik ederim ikinci cizgi bariz gozukuyor Allah kucagina almayi nasip etsin... ilk bugunmu yaptin test adete bir kac gun kala yapmişmiydin cnm..Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Cok cok tesekkurler:) iki gun once yapmistim onda cikmamisti. Kendimi cok farkli hissediyodum ama umutlanmak hic istemedim. Bi de dun sabah yaptigim belli belirsiz bi cizgi vardi ben uydurdum heralde dedim ama bu sabah ozellikle eczaneye gidip aldim cikacak eger varsa diye. Cikti cok sukur. Allah isteyen herkese nasil etsin hala ellerim titriyo.Oncelikle tebrik ederim ikinci cizgi bariz gozukuyor Allah kucagina almayi nasip etsin... ilk bugunmu yaptin test adete bir kac gun kala yapmişmiydin cnm..
Az once aldim 36 cikti
Cok tesekkurler tatlim ne tatliyiz ki herkese kendimiz gibi seviniyoruz ne mutlu. Allahim isteyen herkese saglikla nasip etsin insallaaah.
Az once aldim 36 ciktiAllahima bin sukur. 3.yilimiza 3 kisi girelim diyodum esime,icime hep mayis dogmustu... Rabbimin mucizesi iste. Esim isten gelsin diye dakika sayiyorum :)) Allah isteyen herkese versin yaa cok degisik daha gormeden dokunmadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?