2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmm

şu an suratımı görmen lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

git git git koş koş

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YESIMBOZ HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ovu testi güzel geldi sana

Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Canim hemen kan testi ver belli olsun durumun. Ben de silik goruyor gibiyim ama netlestirelim kan testi ile. Yaaaa umarim hamilesindir canim benim valla şimdiden cok duygulandim:))))))

Kutlamalar baslasin! :)

Yaaa hadi simdi guzel haber verme sirasi sendeeeee:)))

aynen canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koş koş valla benim bile kalkıp kan veresim geldi seninle o kadar heyecanlandım ki

Bosver doktoru en basit beta testi en yakin yerde yaptir gitsin :)) Sonra kese falan görmek icin gidersin doktoruna :) merakta birakma bizi öğren gel hemen
Ogleden sonra sınav gozetmenligimde senin durumunu dusunup durucam bak haberin olsun

Ahahah geldim geldim nasil sira var anlatamam. Beklicez mecburen. Haber ederim kizlar merak etmeyin.

Hanımlaaaar baslıgımızın ismi degistiiiii

Umarım haziran ayı hepimize ugurlu gelir
bizim umutlar yılın 12 ayı be canım bekle bekle aylar yıllar geçmiş akşam bi düşündüm de nasip işnşaalah tez vajkitte hepimze nasip olur

Y YESIMBOZ canım ya cokkkkk sevindimmmm allahim herkese bu heyecanı yaşatsin tebrik ederimmm sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin .
Kizlarr haziran hepimize ugurlu gelsin ayağımızı suruyerek gidelimmm

Oncelikle tebrik ederim ikinci cizgi bariz gozukuyor Allah kucagina almayi nasip etsin... ilk bugunmu yaptin test adete bir kac gun kala yapmişmiydin cnm..

Oncelikle tebrik ederim ikinci cizgi bariz gozukuyor Allah kucagina almayi nasip etsin... ilk bugunmu yaptin test adete bir kac gun kala yapmişmiydin cnm..
Cok cok tesekkurler:) iki gun once yapmistim onda cikmamisti. Kendimi cok farkli hissediyodum ama umutlanmak hic istemedim. Bi de dun sabah yaptigim belli belirsiz bi cizgi vardi ben uydurdum heralde dedim ama bu sabah ozellikle eczaneye gidip aldim cikacak eger varsa diye. Cikti cok sukur. Allah isteyen herkese nasil etsin hala ellerim titriyo.

Y YESIMBOZ canım kan sonucu bekliyoruz hadiiiiiiii :)
Az once aldim 36 cikti Allahima bin sukur. 3.yilimiza 3 kisi girelim diyodum esime,icime hep mayis dogmustu... Rabbimin mucizesi iste. Esim isten gelsin diye dakika sayiyorum :)) Allah isteyen herkese versin yaa cok degisik daha gormeden dokunmadan...

Y YESIMBOZ canım ya cokkkkk sevindimmmm allahim herkese bu heyecanı yaşatsin tebrik ederimmm sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin .
Kizlarr haziran hepimize ugurlu gelsin ayağımızı suruyerek gidelimmm
Cok tesekkurler tatlim ne tatliyiz ki herkese kendimiz gibi seviniyoruz ne mutlu. Allahim isteyen herkese saglikla nasip etsin insallaaah.

yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi gözünüz aydın canım :)

darısı hepimizin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…