Sizin yarın evlilik yıldonumunuzdu degil mi bi de? :) Yanlıs mı hatırlıyorum?Canim benim yaa cok tesekkurler:) soyledigim anda en az 10kere ne? demistir heralde :) sonrasi salya sumuk :))
Yaa oyle bisey ki evlik yildonumumuz 1 Haziran dugunumuz 14 haziranda olmustu. Doktorda 14 unde gelin keseye bakalim dedi bugun :) Ben o an algilayamadim esim dedi 14 unde mi gidicez? Nasil bi tesaduf diye. Ilk golge gibi gorunen testi 1 Haziranda evlendigimiz gun yapmistim ama tabi emin olamadim... Hep Mayis diyodum ya vardir Allahin bi bildigi dedik :) Inan o hcg kagidini aldigimda aklimdan ne kiz gecti ne erkek ne tek ne cift... tek dilegim duzgunce katlanarak saglikla ilerlemesi. Su an hem varmis hem yokmus gibi. Gorene kadarda oyle olcak galiba :)Sizin yarın evlilik yıldonumunuzdu degil mi bi de? :) Yanlıs mı hatırlıyorum?
Hıı ben yanlıs anlamısım sanki senin BAT gunun evlilik yıldonumunmus gibi kalmıs aklımda :) Ama zaten yakınmıs tarihleriiiYaa oyle bisey ki evlik yildonumumuz 1 Haziran dugunumuz 14 haziranda olmustu. Doktorda 14 unde gelin keseye bakalim dedi bugun :) Ben o an algilayamadim esim dedi 14 unde mi gidicez? Nasil bi tesaduf diye. Ilk golge gibi gorunen testi 1 Haziranda evlendigimiz gun yapmistim ama tabi emin olamadim... Hep Mayis diyodum ya vardir Allahin bi bildigi dedik :) Inan o hcg kagidini aldigimda aklimdan ne kiz gecti ne erkek ne tek ne cift... tek dilegim duzgunce katlanarak saglikla ilerlemesi. Su an hem varmis hem yokmus gibi. Gorene kadarda oyle olcak galiba :)
Kızlar bir gun bende burda hamileyyiimm.... çift çizgiii....hcg sonucum.... falan fılan yazarsamm kesın bayılırım bi köşede:: )))zaten önce ınanmam : ))5kere falan test yapmam lazımm.: )) ayyy güzel hamişlerimiz dua dın bızee ;;sizin duanız kabul olur..
Ya offff valla ben de hamilesin sandım!!Kızlar bir gun bende burda hamileyyiimm.... çift çizgiii....hcg sonucum.... falan fılan yazarsamm kesın bayılırım bi köşede:: )))zaten önce ınanmam : ))5kere falan test yapmam lazımm.: )) ayyy güzel hamişlerimiz dua dın bızee ;;sizin duanız kabul olur..
Canim tebrik ederimmm. İnsallah saglicakla gelissin saglicakla dogsun.Yaa oyle bisey ki evlik yildonumumuz 1 Haziran dugunumuz 14 haziranda olmustu. Doktorda 14 unde gelin keseye bakalim dedi bugun :) Ben o an algilayamadim esim dedi 14 unde mi gidicez? Nasil bi tesaduf diye. Ilk golge gibi gorunen testi 1 Haziranda evlendigimiz gun yapmistim ama tabi emin olamadim... Hep Mayis diyodum ya vardir Allahin bi bildigi dedik :) Inan o hcg kagidini aldigimda aklimdan ne kiz gecti ne erkek ne tek ne cift... tek dilegim duzgunce katlanarak saglikla ilerlemesi. Su an hem varmis hem yokmus gibi. Gorene kadarda oyle olcak galiba :)
kızlar bi şey sorcam bana bi yardım edin bu sabah test yaptım ya negatifti ya neyse ben ümidi kestim bi an öğleden sonra regl oldum olacam derken karnım fena ağrıdı böyle reglden önce gelen akıntı bulanık bi akıntı geldi şimdi de tamamen beyazlaştı normalde böyle olmazdı şimdi kafam karıştı testi tekrarlasam mı yarın ya da pazartesi umut var mı ki hala bende( biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Canımm o kadar sevindim kiii :) hayırlı olsuuunn! :) adetinin kaçıncı günü yaptın testi :)Az once aldim 36 ciktiAllahima bin sukur. 3.yilimiza 3 kisi girelim diyodum esime,icime hep mayis dogmustu... Rabbimin mucizesi iste. Esim isten gelsin diye dakika sayiyorum :)) Allah isteyen herkese versin yaa cok degisik daha gormeden dokunmadan...
bende varim 28 mayis batti gelmedi
16 aylik evliyim 12 aydir deniyoruz hayirlisi
gelmedi evet iki negatif test sonra silik cizgi bekliorum bakalim tekrarliycamNeeeeee bat gelmedi mii
eeeee test
bir daha yap bakalım vardır ınşlh çok geçmişşş,iyi sabretmışsın kan vermeyıpbende varim 28 mayis batti gelmedi
16 aylik evliyim 12 aydir deniyoruz hayirlisi
gelmedi evet iki negatif test sonra silik cizgi bekliorum bakalim tekrarliycam
umutlanmak istemiyorum cnm hayirlisiSilik çizgi ise hamilesin canım :)
Kutlamalar başlasın yuppppoii
umutlan arkadaşim umutlan... hadı hayırlı haberlerını bekliyoruz inş.umutlanmak istemiyorum cnm hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?