2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Sizin yarın evlilik yıldonumunuzdu degil mi bi de? :) Yanlıs mı hatırlıyorum?
Yaa oyle bisey ki evlik yildonumumuz 1 Haziran dugunumuz 14 haziranda olmustu. Doktorda 14 unde gelin keseye bakalim dedi bugun :) Ben o an algilayamadim esim dedi 14 unde mi gidicez? Nasil bi tesaduf diye. Ilk golge gibi gorunen testi 1 Haziranda evlendigimiz gun yapmistim ama tabi emin olamadim... Hep Mayis diyodum ya vardir Allahin bi bildigi dedik :) Inan o hcg kagidini aldigimda aklimdan ne kiz gecti ne erkek ne tek ne cift... tek dilegim duzgunce katlanarak saglikla ilerlemesi. Su an hem varmis hem yokmus gibi. Gorene kadarda oyle olcak galiba :)

Hıı ben yanlıs anlamısım sanki senin BAT gunun evlilik yıldonumunmus gibi kalmıs aklımda :) Ama zaten yakınmıs tarihleriii

Vardır bi hayır tatlım bak ne güzel bi zamanda gelmis kuzun :) İnsallah coooook saglıklı bir gebelik dönemi seni bekliyordur ve bebis de saglıkla acar gözlerini bu dünyaya

Kızlar bir gun bende burda hamileyyiimm.... çift çizgiii....hcg sonucum.... falan fılan yazarsamm kesın bayılırım bi köşede:: )))zaten önce ınanmam : ))5kere falan test yapmam lazımm.: )) ayyy güzel hamişlerimiz dua dın bızee ;;sizin duanız kabul olur..

Ya yemin ederim mesajı bugün ben de hamileyim diye okudum

Yeşimboz bana öyle bir ilham oldu ki prodiktör early aldım ama sabah yapmakla yapmamak arasında kalıyorum offf gecmiyor zaman.

Ya offff valla ben de hamilesin sandım!!
Böyle şakalar yapmayın heyecanlandırmayın bizi :)

kızlar bi şey sorcam bana bi yardım edin bu sabah test yaptım ya negatifti ya neyse ben ümidi kestim bi an öğleden sonra regl oldum olacam derken karnım fena ağrıdı böyle reglden önce gelen akıntı bulanık bi akıntı geldi şimdi de tamamen beyazlaştı normalde böyle olmazdı şimdi kafam karıştı testi tekrarlasam mı yarın ya da pazartesi umut var mı ki hala bende ( biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

Canim tebrik ederimmm. İnsallah saglicakla gelissin saglicakla dogsun.

Bat a kaç var canım biraz daha sabir netleşir bi kaç güne

slm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir

Canımm o kadar sevindim kiii :) hayırlı olsuuunn! :) adetinin kaçıncı günü yaptın testi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…