- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
saol arkadasim insallhumutlan arkadaşim umutlan... hadı hayırlı haberlerını bekliyoruz inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol arkadasim insallhumutlan arkadaşim umutlan... hadı hayırlı haberlerını bekliyoruz inş.
2 negatifi ne zaman gördün günün gelmeden mi?geçtikten sonra mı?saol arkadasim insallh
ilki 5 gun kala falan hatta daha fazla kalmis olabilir ikinci bir gun gecikme cnm2 negatifi ne zaman gördün günün gelmeden mi?geçtikten sonra mı?
vay be 1 gun geçince negatif olabılıyormuş demekkı.. kesın sonuç çıkar sanıyordumilki 5 gun kala falan hatta daha fazla kalmis olabilir ikinci bir gun gecikme cnm
vay be 1 gun geçince negatif olabılıyormuş demekkı.. kesın sonuç çıkar sanıyordum
Gec döllenme olursa idrar testinde de gec cıkıyor diye biliyorum ama tecrübe bende sıfır tabi :))vay be 1 gun geçince negatif olabılıyormuş demekkı.. kesın sonuç çıkar sanıyordum
gec dollenme falan olaylarinda negatif gorunuo pozitif gec gorunuovay be 1 gun geçince negatif olabılıyormuş demekkı.. kesın sonuç çıkar sanıyordum
bu sabah ince cizgi gordum cnm ....5 gun kala negatif
1 gun gece negatif
Ne zaman sılik pozitif gördün canim
O zaman hamilesindir büyük ihtimal canım :)bu sabah ince cizgi gordum cnm ....
hayirlisi insallah 7inci gunum
bekelemede deyin kan sonucundan sonra hamise cevrilir insallahO zaman hamilesindir büyük ihtimal canım :)
Ekleyelim mi listemize hamile diye :)))
Tamam insallah güzel haberler gelir :)bekelemede deyin kan sonucundan sonra hamise cevrilir insallah
insallah aminTamam insallah güzel haberler gelir :)
morordek canim kırmızılar falan yok inşallahta gelmez eger gelmezse pazartesi test yapicam buay cok umitliyim acikcasi, sogan kürü yapmiştim Allahım bu sevinci yaşatsin bana ve isteyen herkese... 5 gun once yapmiştim idrar testi ama zar zor ikinci cizgi gozukuyodu ve uzuldum o yuzde adetim gecsin oyle yapicam dedim
Tamamdır senden de güzel haber gelir insallah :)morordek canim gelen falan yok inşallahta gelmez eger gelmezse pazartesi test yapicam
Insallah cnm insallah 30.gundeyim gecen ay 28.gun gelmiştiTamamdır senden de güzel haber gelir insallah :)
Seninde sanirim yarin adet gunun sen naaptin cnm yaptinmi test falan okumadim gerci belkide yazmişsindirTamamdır senden de güzel haber gelir insallah :)
Biz bu ay yumurtlama gunlerini degerlendiremedik o yuzden regl bekliyorum. Test falan da yapmadım negatiften emin oldugum icin :) Olur da reglim gecikirse yaparım belki ama yarın ya da ertesi gün gelir bence kırmızılar :)Seninde sanirim yarin adet gunun sen naaptin cnm yaptinmi test falan okumadim gerci belkide yazmişsindir
Eger devami gelmediyse olabilir canim bat gunu bi daha yap bence. Insallah hamilesindir :)kızlar bi şey sorcam bana bi yardım edin bu sabah test yaptım ya negatifti ya neyse ben ümidi kestim bi an öğleden sonra regl oldum olacam derken karnım fena ağrıdı böyle reglden önce gelen akıntı bulanık bi akıntı geldi şimdi de tamamen beyazlaştı normalde böyle olmazdı şimdi kafam karıştı testi tekrarlasam mı yarın ya da pazartesi umut var mı ki hala bende ( biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Cok tesekkurler canim Allah razi olsun isteyen herkese saglikla versin insallah. Hcg takibi heyecanlandiriyo simdi bakalim... insallah saglikla devam eder.Canim tebrik ederimmm. İnsallah saglicakla gelissin saglicakla dogsun.
Tesekkur ederiiim cok cok sagolasin:) adetime bi gun vardi canim.gecmemisti daha. Bat yarin normalde:)Canımm o kadar sevindim kiii :) hayırlı olsuuunn! :) adetinin kaçıncı günü yaptın testi :)