• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ela2411 Ela2411 - 4 Haziran
@kubito - 4 Haziran

Hanımlar sizden de güzel haber alır mıyız acaba bugun? :)
morordek morordek canim kırmızılar falan yok inşallahta gelmez eger gelmezse pazartesi test yapicam buay cok umitliyim acikcasi, sogan kürü yapmiştim Allahım bu sevinci yaşatsin bana ve isteyen herkese... 5 gun once yapmiştim idrar testi ama zar zor ikinci cizgi gozukuyodu ve uzuldum o yuzde adetim gecsin oyle yapicam dedim

Son düzenleme:
Seninde sanirim yarin adet gunun sen naaptin cnm yaptinmi test falan okumadim gerci belkide yazmişsindir:KK54:
Biz bu ay yumurtlama gunlerini degerlendiremedik o yuzden regl bekliyorum. Test falan da yapmadım negatiften emin oldugum icin :) Olur da reglim gecikirse yaparım belki ama yarın ya da ertesi gün gelir bence kırmızılar :)

kızlar bi şey sorcam bana bi yardım edin bu sabah test yaptım ya negatifti ya neyse ben ümidi kestim bi an öğleden sonra regl oldum olacam derken karnım fena ağrıdı böyle reglden önce gelen akıntı bulanık bi akıntı geldi şimdi de tamamen beyazlaştı normalde böyle olmazdı şimdi kafam karıştı testi tekrarlasam mı yarın ya da pazartesi umut var mı ki hala bende :KK43:( biraz uzun oldu hakkınızı helal edin:KK43:
Eger devami gelmediyse olabilir canim bat gunu bi daha yap bence. Insallah hamilesindir :)

Back