- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
xiexie valla ben bu sabahta yaptım pozitif eğer hamile değilsem bu testin yorumlarına hiç iyi şeyler yazmayacağım doğrusu. gerçi ben hala hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden takılmıyorum teste. benim bat a bugün 7 - 8 gün var. bekliyorum artık.
yesa diyorum ya benim personelim de tutmuştu test o çok güveniyor ama ben güvenmiyorum baştan beri. hatta dün bilendim teste akşam kan vereceğim dedim de vazgeçtim sonra üzülmekten korktum
Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Yaaaa ciddi misiiin? Elim ayagim titriyo sevinsem sevinemiyorum ne yapcagimi sasirdimbariz belli canımmm hadi hayırlı olsunnn maşallahhh
Yaaa bende goruyorum ama bi aptal oldum ellerim falan titriyo ne yapcagimi sasirdim bi gun var bata. Gidip kan vermem gerekiyo galiba
caımm hayırlı olsun kesinlikle 2.çizgi bariz belli .cok mutlu oldum senin adınaKizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
önce sakin ol bakim :) canım seni yanıltmak istemem ama fotodan baya belli yaniiYaaaa ciddi misiiin? Elim ayagim titriyo sevinsem sevinemiyorum ne yapcagimi sasirdim
Yaa cok tesekkur ederiiim bi sakinleseyim kanlada kesinlessin insallah. Rabbim saglikla versin hepimize..caımm hayırlı olsun kesinlikle 2.çizgi bariz belli .cok mutlu oldum senin adına
Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Ya acikcasi yaniltmak umutlandirmak istemem kimseyi ama beni en cok umutlandiran daha 5gun oncesinde rahmimden baslayip gobek deligime kadar batma kasilmaydi. Yumurtaliklarim regl onceside kasilir agrirdi ama rahmim boyle olmazdi. Yorgun hissediyorum ama kosturmacadan olabilir. En barisi rahmimin karnimim gobegime kadar kasilmasiydi ve 5 gundur bildigin regl agrisi cekiyorum. Insallah dogrudur testte bunlara belirti diyebilirim.
Insallah dogrudur tatlim yaaaa insallaah. Insallah dogrudur saglikli devam eder.Ay ay ay Allahım şükür. Git güzelim git kan ver. Rabbim hayırlısını versin. Sağlıcakla kavuştursun. İnşallah doğrudur. Git hadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?