• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar altı ay kadar denemenize rağmen olmuyorsa ya da ovulasyon testinde koyu çizgi göremiyorsanız doktora gidin. Reglin 3. günü ve 21. günü kan veriyorsunuz, doktor değerlendiriyor. özellikle 21.gün verilen kan önemli. yumurtlama durumunu bildiriyor. Maalesef ben bunu denemeye başladıktan iki yıl sonra öğrendim :KK43:
Sağol canım Allah razı olsun

Çok yıpratıcı bir süreç ya.
Doktordu, ilaçtı, kürdü, ovü testiydi... Olacağı varsa da erteliyoruz gibi görünüyor.
Ben şuan adetim ve haziran ayı 4. deneme ayım olacak.
Geçtiğimiz iki ay ovü testinde pozitifi gördüğüm halde olmadı mesela.
Bende seninle aynı durumdayım 4. Ayımdı olmadı yine yaş 36 olcak Ağustos ta :(

Geçmiş olsun canım benim. Şükür ki bahsettiğin kötü durumlardan biriyle karşılaşmana gerek kalmadan öğrenmişsin.
Evet canım şans eseri oldu biraz ama erkenden ögrenmem iyi oldu cidden :)
Gunaydin arkadaslar
Regl oldum ben bir gun onceden
Saglik olsun hayirli zamanda gelsin icime dogmustu zaten olmadigi.
Hayırlısı olsun canım, gelecek sefere insallah
Yeni BAT haziran ayı icindeyse duzelteyim listede?

Slm kizlar aksam yaptigim test sonucum

Eklentiler

• 20160601_072448.jpg
    20160601_072448.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 75
Canım gebelik testi bu degil mi??? :rolleyes:
Yaa cok sevindiiim!!! İnsallah saglıkla dunyaya gelir bebegin :anneadayı::KK200:
evet tatlım gebelik testi çok teşekkür ederim daha kan testi yaptırmadım kimyasal geçirmiştim çok korkuyorum yine aynısı olacak beta düşük çıkacak diye kızlar bana dua edin lütfen :dua:

Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.

Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...

Hayat ne garip vapurlar filan... :)

Canım benim çok geçmiş olsun allah dermansız dert vermesin kimseye inşallah bu da geçer ve hamile kalırsın :KK15:

Kızlar altı ay kadar denemenize rağmen olmuyorsa ya da ovulasyon testinde koyu çizgi göremiyorsanız doktora gidin. Reglin 3. günü ve 21. günü kan veriyorsunuz, doktor değerlendiriyor. özellikle 21.gün verilen kan önemli. yumurtlama durumunu bildiriyor. Maalesef ben bunu denemeye başladıktan iki yıl sonra öğrendim :KK43:
Canım bu benim 5. Ayim adetlerim çok düzenli tam olarak gününde ve hatta saatinde olur saat 10 gibi başlar hep :KK70:

Böyle düzenli oluşuna kanıp hemen hamile kalırım sandım her ay da erteledim ovu.testi yapmayı doktora gitmiştim bebek yapmaya karar verdiğimizde mantar dışında bir sorun yoktu ama aylardır bir kasık ağrısı var yumurtlamadandır diyorum ama korkuyorum da :KK61:

Hayırlı olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah

evet tatlım gebelik testi çok teşekkür ederim daha kan testi yaptırmadım kimyasal geçirmiştim çok korkuyorum yine aynısı olacak beta düşük çıkacak diye kızlar bana dua edin lütfen :dua:
İnsallah bir sey cıkmaz canım hayırlısıyla :) Dualarımız seninle :dua:

Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.

Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...

canım çok geçmiş olsun inşallah hemen tedavi olup bebişine sağlıklı sıhatlı kavuşursun

Benim de regli öncesi çok belli belirsiz bir ikinci çizgi vardı. Bir kaç gün geçince belirginleşti. BetaHcg gebeliğin en başlarında az düzeyde olduğu için çok silik çıkıyor o ikinci çizgi... Çarşamba günü daha belirgin göreceksin diye düşünüyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı kızlar...

10 gün önce ne belirtisi arkadaşım. Ayrıca bazı insanlarda hiç belirti olmuyor. Şimdiden kafaya takmamak lazım. Hele bir adet günün gelsin de.

Haklısın aslında ama herkes belirti belirti diyor ya, oyüzden öyle yazdım ben bir belirti yaşamadım diye Hakkı'mızda hayırlısı ne ise o olsun..

Çok geçmiş olsun canım

Allah kucağına almayıda nasip etsin canım çok sevindimm

Back