çok teşekkürler canım aminhayırlı olsun canımm :) Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim
Tesekkur ederim, bir hafta hastanede yattim gozetim altinda her gun beta hcg ve kan degerlerime bakildi,once kendiliginden dusuyordu sonra birden yukselince methotrax diye bir igne yapildi,kemoterapi ilaciymis, hucrenin vucut icinde eritilip enilmesini sagliyormus,suan beta dusuyor cok sukur ameliyata ihtiyac duyulmayacak insallah,Allah kimseye yasatmasin babamin kaybindan sonraki en aci gunlerimi yasadimçok geçmiş olsun arkadaşim, yenıden olur Allahın izniyle. çok özür dileyerek sorucam ; dış gebelik durumunda gebelik nasıl sonlandırıldı?
dostum Allah okadar buyukki, herşey isediğin gibi gelişir ınşallah demekkı daha zamanı varmış ınan bende bunaldım 38 ay oldu gebelik elde edemedik.isyan etmek yok uğraşmaya devam..hayırlı değilsede olmasın zaten ne dıyım.tekrar geçmiş olsun arkadaşim.Tesekkur ederim, bir hafta hastanede yattim gozetim altinda her gun beta hcg ve kan degerlerime bakildi,once kendiliginden dusuyordu sonra birden yukselince methotrax diye bir igne yapildi,kemoterapi ilaciymis, hucrenin vucut icinde eritilip enilmesini sagliyormus,suan beta dusuyor cok sukur ameliyata ihtiyac duyulmayacak insallah,Allah kimseye yasatmasin babamin kaybindan sonraki en aci gunlerimi yasadim
kızlar çok teşekkür ederim hepinize dua ediyorum umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Al benden de o kadar... Uzuldugumu ve ruhsuzlastigimi hissediyorum... Olmayacagina adim gibi eminim bu ayda. Sabah olmayacak diye idrar testi yaptim ve negatif...Çok yıpratıcı bir süreç ya.
Doktordu, ilaçtı, kürdü, ovü testiydi... Olacağı varsa da erteliyoruz gibi görünüyor.
Ben şuan adetim ve haziran ayı 4. deneme ayım olacak.
Geçtiğimiz iki ay ovü testinde pozitifi gördüğüm halde olmadı mesela.
Al benden de o kadar... Uzuldugumu ve ruhsuzlastigimi hissediyorum... Olmayacagina adim gibi eminim bu ayda. Sabah olmayacak diye idrar testi yaptim ve negatif...
Al benden de o kadar... Uzuldugumu ve ruhsuzlastigimi hissediyorum... Olmayacagina adim gibi eminim bu ayda. Sabah olmayacak diye idrar testi yaptim ve negatif...
kızlar çok teşekkür ederim hepinize dua ediyorum umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Aminn cok tesekkur ederimm,zaten tek tesellimiz bu,vardir bunda da bir hayir diyoruz,preseed jeli duydun mu,ben bu ay hamile kalmasaydim onu kullanacaktim olumlu sonuc alan cok sen de bi bak istersendostum Allah okadar buyukki, herşey isediğin gibi gelişir ınşallah demekkı daha zamanı varmış ınan bende bunaldım 38 ay oldu gebelik elde edemedik.isyan etmek yok uğraşmaya devam..hayırlı değilsede olmasın zaten ne dıyım.tekrar geçmiş olsun arkadaşim.
evet canım ama yumurtlamamama göre değişiyor her ay farklı zamanlarda yumurtluyorum oo yüzden şimdiden bişi diyemiycemSenin yeni BAT ne canım? Haziran ayı icinde mi?
Mayıs sonu regl olmam gerekiyodu evet kızlar ama henüz gelen giden yok..dün meraktan gebelik testi aldım eczaneden yaptım ama negatif çıktıKızlar bana son durumlarınızı bildirir misiniz lütfen??? Listede yer almak istemiyorsanız lütfen silmemi belirtin. Yeni BAT varsa yazın. Sapık gibi profillerinize girip bilgi toplamak istemiyorum artık
K kubito - ? Haziran
@hicran17 - ? Haziran
@Ogemibirgungelecek - ? Haziran
@Enise54 - ? Haziran
X xDerinMavix - ? Haziran
@cilekli_sut - ? Haziran
@angelkf - ? Haziran
@26guzel26 - ? Haziran
@zeplin88 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran
Bu hanımlarımız da regl oldu mu güzel haber var mı hiçbir bilgi bulamadım.
@Liss - 21 Mayıs ?
@aylaege - 23 Mayıs ?
@Hijyenik - 26 Mayıs ?
@eysaih - 27 Mayıs ?
@Zilan92 - 28 Mayıs ?
@-Lidya- - 29 Mayıs ?
@Londoner_ - 30 Mayıs ?
@Aycinimo - 30 Mayıs ?
Canm bende hep düzenli ve ağrılı adet dönemi geçiririm bu ay ağrı olmadı erken oldu ve pembemsi az bi kanamam oldu hamileyim sandm ama değilmişim hava değişiminden oldu diye düşünüyorum sende öyle bişey var mıBayanlar normalde adet gunume 3 gun var ama bu sabah cak az miktarda peceteyle sildigimde pembe bi akinti geldi bu saate kadar baska gelen yok hic adet sancisida cekmiorum normalde agridan duramam lazimdi bu saate kadar bide ayiptir ben adet olmadan 2 gun once hep ishal olurdum oda olmali acaba yerlesme kanamasi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?