2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Sağol canım Allah razı olsun

Bende seninle aynı durumdayım 4. Ayımdı olmadı yine yaş 36 olcak Ağustos ta

Geçmiş olsun canım benim. Şükür ki bahsettiğin kötü durumlardan biriyle karşılaşmana gerek kalmadan öğrenmişsin.
Evet canım şans eseri oldu biraz ama erkenden ögrenmem iyi oldu cidden :)
Gunaydin arkadaslar
Regl oldum ben bir gun onceden
Saglik olsun hayirli zamanda gelsin icime dogmustu zaten olmadigi.
Hayırlısı olsun canım, gelecek sefere insallah
Yeni BAT haziran ayı icindeyse duzelteyim listede?

Canım gebelik testi bu degil mi???
Yaa cok sevindiiim!!! İnsallah saglıkla dunyaya gelir bebegin
evet tatlım gebelik testi çok teşekkür ederim daha kan testi yaptırmadım kimyasal geçirmiştim çok korkuyorum yine aynısı olacak beta düşük çıkacak diye kızlar bana dua edin lütfen

Canım benim çok geçmiş olsun allah dermansız dert vermesin kimseye inşallah bu da geçer ve hamile kalırsın

Canım bu benim 5. Ayim adetlerim çok düzenli tam olarak gününde ve hatta saatinde olur saat 10 gibi başlar hep

Böyle düzenli oluşuna kanıp hemen hamile kalırım sandım her ay da erteledim ovu.testi yapmayı doktora gitmiştim bebek yapmaya karar verdiğimizde mantar dışında bir sorun yoktu ama aylardır bir kasık ağrısı var yumurtlamadandır diyorum ama korkuyorum da
Slm kizlar aksam yaptigim test sonucum

Hayırlı olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah

evet tatlım gebelik testi çok teşekkür ederim daha kan testi yaptırmadım kimyasal geçirmiştim çok korkuyorum yine aynısı olacak beta düşük çıkacak diye kızlar bana dua edin lütfen
İnsallah bir sey cıkmaz canım hayırlısıyla :) Dualarımız seninle

canım çok geçmiş olsun inşallah hemen tedavi olup bebişine sağlıklı sıhatlı kavuşursun

Haklısın aslında ama herkes belirti belirti diyor ya, oyüzden öyle yazdım ben bir belirti yaşamadım diye Hakkı'mızda hayırlısı ne ise o olsun..

Çok geçmiş olsun canım

Slm kizlar aksam yaptigim test sonucum

Allah kucağına almayıda nasip etsin canım çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…