Sağol canım Allah razı olsunKızlar altı ay kadar denemenize rağmen olmuyorsa ya da ovulasyon testinde koyu çizgi göremiyorsanız doktora gidin. Reglin 3. günü ve 21. günü kan veriyorsunuz, doktor değerlendiriyor. özellikle 21.gün verilen kan önemli. yumurtlama durumunu bildiriyor. Maalesef ben bunu denemeye başladıktan iki yıl sonra öğrendim
Bende seninle aynı durumdayım 4. Ayımdı olmadı yine yaş 36 olcak Ağustos taÇok yıpratıcı bir süreç ya.
Doktordu, ilaçtı, kürdü, ovü testiydi... Olacağı varsa da erteliyoruz gibi görünüyor.
Ben şuan adetim ve haziran ayı 4. deneme ayım olacak.
Geçtiğimiz iki ay ovü testinde pozitifi gördüğüm halde olmadı mesela.
Evet canım şans eseri oldu biraz ama erkenden ögrenmem iyi oldu cidden :)Geçmiş olsun canım benim. Şükür ki bahsettiğin kötü durumlardan biriyle karşılaşmana gerek kalmadan öğrenmişsin.
Hayırlısı olsun canım, gelecek sefere insallahGunaydin arkadaslar
Regl oldum ben bir gun onceden
Saglik olsun hayirli zamanda gelsin icime dogmustu zaten olmadigi.
Canım gebelik testi bu degil mi???Slm kizlar aksam yaptigim test sonucum
Bende seninle aynı durumdayım 4. Ayımdı olmadı yine yaş 36 olcak Ağustos ta
evet tatlım gebelik testi çok teşekkür ederim daha kan testi yaptırmadım kimyasal geçirmiştim çok korkuyorum yine aynısı olacak beta düşük çıkacak diye kızlar bana dua edin lütfenCanım gebelik testi bu degil mi???
Yaa cok sevindiiim!!! İnsallah saglıkla dunyaya gelir bebegin
Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.
Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...
Hayat ne garip vapurlar filan... :)
Canım bu benim 5. Ayim adetlerim çok düzenli tam olarak gününde ve hatta saatinde olur saat 10 gibi başlar hepKızlar altı ay kadar denemenize rağmen olmuyorsa ya da ovulasyon testinde koyu çizgi göremiyorsanız doktora gidin. Reglin 3. günü ve 21. günü kan veriyorsunuz, doktor değerlendiriyor. özellikle 21.gün verilen kan önemli. yumurtlama durumunu bildiriyor. Maalesef ben bunu denemeye başladıktan iki yıl sonra öğrendim
Slm kizlar aksam yaptigim test sonucum
İnsallah bir sey cıkmaz canım hayırlısıyla :) Dualarımız seninleevet tatlım gebelik testi çok teşekkür ederim daha kan testi yaptırmadım kimyasal geçirmiştim çok korkuyorum yine aynısı olacak beta düşük çıkacak diye kızlar bana dua edin lütfen
canım çok geçmiş olsun inşallah hemen tedavi olup bebişine sağlıklı sıhatlı kavuşursunHanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.
Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...
Cok tesekkur ederim canım iyi dileklerin icin :)canım çok geçmiş olsun inşallah hemen tedavi olup bebişine sağlıklı sıhatlı kavuşursun
Hayırlısı olsun canım Gelecek ayı beklersin artik:)
Benim de regli öncesi çok belli belirsiz bir ikinci çizgi vardı. Bir kaç gün geçince belirginleşti. BetaHcg gebeliğin en başlarında az düzeyde olduğu için çok silik çıkıyor o ikinci çizgi... Çarşamba günü daha belirgin göreceksin diye düşünüyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı kızlar...
10 gün önce ne belirtisi arkadaşım. Ayrıca bazı insanlarda hiç belirti olmuyor. Şimdiden kafaya takmamak lazım. Hele bir adet günün gelsin de.
Senin yeni BAT ne canım? Haziran ayı icinde mi?Hadi yaa ben de iyice söküldüm artık bugün üzülme belki Rabbim mübarek Ramazan ayında nasip eder :)
Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?