Evet canik yapacagin sey 6ayda bir kan vermek. Eger degerin 1 ile 3 arasindaysa cok guzel. Ki zaten senin cok normal degerin. Ben de gecen ay yaptirsim 1.7 ciktiAaa cok sevindim demek ki cok aşırı engel de olmuyor hamilelige :) Benim tsh 2.7 cikti. Ilk gittigim pratisyen endokrin uzmanına gorun deyince ogleden sonra ona gittim. Normalde ilac vermeyecek gibiydi ama hamilelik dusunuyorum deyince o zaman başlayalım ilaca dedi endokrin uzmani. Henuz yazmadi ilaci, persembe günü ultrason ve diğer kan sonuclari cikinca yazacak :)
Canım korkarak birşey yok anestezi al mutlaka 5 dakikada bitiyor bittiğinde de agrim falan olmadı hiç.e rteledikce stres oldum ben keşke daha önce cekseydim dedimben dün yaptırdım hiç bişey çıkmadı doktor rahim filmi istedi ama çok korkuyorum
Evet canik yapacagin sey 6ayda bir kan vermek. Eger degerin 1 ile 3 arasindaysa cok guzel. Ki zaten senin cok normal degerin. Ben de gecen ay yaptirsim 1.7 cikti
Super ya cok rahatlattin canim cok sağolHatta hic engel olmuyor tsh normalse
Gecmisler olsun tatlim. Her serde bi hayir vardir diyoruz ya tam olarak boyle bisey... Beklemedigin bi yerden bak ne cikti. Cok sukur ki tez zamanda cikti kotu bi sonuc dogurmadan. Arkadasimda hasimatoyla savasiyordu ciddi bi beslenme duzeni ve ilacla cabucak hallolacaktir. Kalbimde dualarimda seninle.Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.
Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...
Hayat ne garip vapurlar filan... :)
Sagol tatlimmGecmisler olsun tatlim. Her serde bi hayir vardir diyoruz ya tam olarak boyle bisey... Beklemedigin bi yerden bak ne cikti. Cok sukur ki tez zamanda cikti kotu bi sonuc dogurmadan. Arkadasimda hasimatoyla savasiyordu ciddi bi beslenme duzeni ve ilacla cabucak hallolacaktir. Kalbimde dualarimda seninle.
Hoş buldum :)Hoşgeldin canim aramıza :)
22 haziran cnm sanırım. Bu aralar adet gecikmesi oluyo 1 hafta feln. Sen 22 haziran olarak ekleKızlar bana son durumlarınızı bildirir misiniz lütfen??? Listede yer almak istemiyorsanız lütfen silmemi belirtin. Yeni BAT varsa yazın. Sapık gibi profillerinize girip bilgi toplamak istemiyorum artık
@kubito - ? Haziran
H hicran17 - ? Haziran
Ogemibirgungelecek - ? Haziran
@Enise54 - ? Haziran
X xDerinMavix - ? Haziran
@cilekli_sut - ? Haziran
@angelkf - ? Haziran
@26guzel26 - ? Haziran
@zeplin88 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran
Bu hanımlarımız da regl oldu mu güzel haber var mı hiçbir bilgi bulamadım.
@Liss - 21 Mayıs ?
@aylaege - 23 Mayıs ?
@Hijyenik - 26 Mayıs ?
E eysaih - 27 Mayıs ?
@Zilan92 - 28 Mayıs ?
@-Lidya- - 29 Mayıs ?
@Londoner_ - 30 Mayıs ?
@Aycinimo - 30 Mayıs ?
En son adetimde 3. Günü gittim ben her şey normal bi tek fsh 9,35 çıktı.Kızlar altı ay kadar denemenize rağmen olmuyorsa ya da ovulasyon testinde koyu çizgi göremiyorsanız doktora gidin. Reglin 3. günü ve 21. günü kan veriyorsunuz, doktor değerlendiriyor. özellikle 21.gün verilen kan önemli. yumurtlama durumunu bildiriyor. Maalesef ben bunu denemeye başladıktan iki yıl sonra öğrendim
Konunun uzmani sizsiniz ben kullanmadim hic sadece burda yazilanlari takip ediyorum
Kızlar altı ay kadar denemenize rağmen olmuyorsa ya da ovulasyon testinde koyu çizgi göremiyorsanız doktora gidin. Reglin 3. günü ve 21. günü kan veriyorsunuz, doktor değerlendiriyor. özellikle 21.gün verilen kan önemli. yumurtlama durumunu bildiriyor. Maalesef ben bunu denemeye başladıktan iki yıl sonra öğrendim
Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.
Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...
Hayat ne garip vapurlar filan... :)
Güzel bir bilgi vermişsin, teşekkür ederiz. ovu testine başlamayı düşünüyodum bende artık geciktirmicem.Kızlar altı ay kadar denemenize rağmen olmuyorsa ya da ovulasyon testinde koyu çizgi göremiyorsanız doktora gidin. Reglin 3. günü ve 21. günü kan veriyorsunuz, doktor değerlendiriyor. özellikle 21.gün verilen kan önemli. yumurtlama durumunu bildiriyor. Maalesef ben bunu denemeye başladıktan iki yıl sonra öğrendim
Hadi yaa ben de iyice söküldüm artık bugün üzülme belki Rabbim mübarek Ramazan ayında nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?