2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Evet canik yapacagin sey 6ayda bir kan vermek. Eger degerin 1 ile 3 arasindaysa cok guzel. Ki zaten senin cok normal degerin. Ben de gecen ay yaptirsim 1.7 cikti

Gecmisler olsun tatlim. Her serde bi hayir vardir diyoruz ya tam olarak boyle bisey... Beklemedigin bi yerden bak ne cikti. Cok sukur ki tez zamanda cikti kotu bi sonuc dogurmadan. Arkadasimda hasimatoyla savasiyordu ciddi bi beslenme duzeni ve ilacla cabucak hallolacaktir. Kalbimde dualarimda seninle.

Sagol tatlimm

Kizlarrrrrr cok uzgunum ve saskinim su ann. Adetime iki gun var az once adetim basladi sanirim pembe gibi bi akinti geldi. Neden erken oldum yaa.. Gerci yarina anca sokulur bi gun erken olmus olacak. Zaten umudum yoktu ama bi anda soka ugradim

22 haziran cnm sanırım. Bu aralar adet gecikmesi oluyo 1 hafta feln. Sen 22 haziran olarak ekle

Kızlar altı ay kadar denemenize rağmen olmuyorsa ya da ovulasyon testinde koyu çizgi göremiyorsanız doktora gidin. Reglin 3. günü ve 21. günü kan veriyorsunuz, doktor değerlendiriyor. özellikle 21.gün verilen kan önemli. yumurtlama durumunu bildiriyor. Maalesef ben bunu denemeye başladıktan iki yıl sonra öğrendim

En son adetimde 3. Günü gittim ben her şey normal bi tek fsh 9,35 çıktı.
Bi dahaki adetinde yine gel dedi.
Daha erken bu 3. Ayım ama yaş 32 olunca insan stres yapıyor ister istemez ailede erken menapoz da var..
Bu arada ben de göremedim ovu testindeki çift çizgiyi henüz

Canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için

Ben de Adetin 3. Ve 21
Günü gittim değerler hep normal bu 4. Deneme. 6. Deneme de olumsuz olursa esim gidecek artık :)

Canlarim Günaydın
Ben Hasta oldum
Artik merak etmeyecem takip etmeyeceğim doğallık ve rahatina birakacam
Allah nasip ederse gelecek
Sizi takip ediyorum.ve gerçekten yüksek fikirleriniz ışık veriyor bana

Geçmiş olsun canım benim. Şükür ki bahsettiğin kötü durumlardan biriyle karşılaşmana gerek kalmadan öğrenmişsin.

Çok yıpratıcı bir süreç ya.
Doktordu, ilaçtı, kürdü, ovü testiydi... Olacağı varsa da erteliyoruz gibi görünüyor.
Ben şuan adetim ve haziran ayı 4. deneme ayım olacak.
Geçtiğimiz iki ay ovü testinde pozitifi gördüğüm halde olmadı mesela.

Gunaydin arkadaslar
Regl oldum ben bir gun onceden
Saglik olsun hayirli zamanda gelsin icime dogmustu zaten olmadigi.

Güzel bir bilgi vermişsin, teşekkür ederiz. ovu testine başlamayı düşünüyodum bende artık geciktirmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…