2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Geçmiş olsun canım. Hamilelikte yüksekliği de bebekte zeka geriliği yapıyormuş. Tedavine dikkat et canım. İnsülin direnci de var mı? İkisi birlikte olunca PKOS oluşturuyor. Eğer varsa bir an önce tedaviye başla diye söylüyorum. Benim hepsi sonradan ortaya çıktı. İki buçuk yıldır uğraşıyorum

Allah korusun ya

İnsüline de bakıldı ama insülin direnci icin ayrıca bir test gerekiyor mu? Anti-TPO dısındaki her sey normal cıktı benim ama yapılmayan tetkikler de olabilir dedigim gibi rutin kontrol icin gitmistim.

PKOS oldugunu da pek sanmıyorum cunku adetlerim düzenlidir genelde (gecen ay haric :) ). Baska nelere sebep olur pek bi fikrim de yok gerci... :)

Allah allah valla çok şaşırarak okudum canım ya..

İnşallah hiç bir şeyin kalmaz ilaç hemenn tedavi eder seni

Allah allah valla çok şaşırarak okudum canım ya..

İnşallah hiç bir şeyin kalmaz ilaç hemenn tedavi eder seni
İnan ben de cok sasırdım :)
Tamamen iyilesme durumu yokmus da sanırım en azından tiroid hormonlarını düzenliyormus verdikleri ilac. Persembe gunu ultrason cekilecek, birkac degere daha bakılacak kanda, hepsini gösterecegim bakalım ne cıkacak :)

Canım benim de adetlerim düzenli ama insülin direnci yumurtanın tam gelişmesini engelliyormuş. Sen birendokrin uzmanına git. Benim gibi uğraşma diye diyorum canım.

Guzel haberler getir canım insallah :)

Canım benim de adetlerim düzenli ama insülin direnci yumurtanın tam gelişmesini engelliyormuş. Sen birendokrin uzmanına git. Benim gibi uğraşma diye diyorum canım.
Endokrin uzmanına gittim bugun canım, iste persembe ultrason falan cekilecek, baska seylere de bakacak. Hamilelik düsündügümü de özellikle belirttim, onun uzerine dedi zaten ilaca baslayalım ne olur ne olmaz diye. Hayırlısı olsun :)
Guzel haberler getir canım insallah :)
Sagol canım cok tesekkur ederim

Canim bendede var hasimato hatta senin gibi antikorlar yuksek ama tsh normal seviyede yillardir kontrol olurum hep. Bu sekilde ilk denememde hamile kalmistim ben. Yani tsh normalse hamile kalmanda sorun yok. Ben hic ilac kullanmadim. Sana ilaci aile hekimi verdiyse kullanmadan once bi dahiliye ya da endokrin uzmanina gorun. Cunku hormon ilaci sonucta gerwksiz kullanma eger uzman onermediyse. Kafana takma zaten dedigin gibi onemli bir sorun degil

yesa canımm öyle deme. Bizim kız var ya benim personelim nisan ayında hamile kaldı kıza ilişki günlerini söyledim o günlerde birlikte oldular birkaç gün sonra da kız bana cemre hanım midem bulanıyor demeye basladı megersem döllenme oluyormus ben kızla dalga gecmiştim aa acemi psikolojik seninki diye kız gercekten test yaptı adet günü bana dedi ki yapmama gerek yok hamileyim ben diye gercekten hamileymiş bende sok oldum bir de ilk denemede. Ben artık gec ya da erken bütün belirtilere inanıyorum ondan sonra.

Aaa cok sevindim demek ki cok aşırı engel de olmuyor hamilelige :) Benim tsh 2.7 cikti. Ilk gittigim pratisyen endokrin uzmanına gorun deyince ogleden sonra ona gittim. Normalde ilac vermeyecek gibiydi ama hamilelik dusunuyorum deyince o zaman başlayalım ilaca dedi endokrin uzmani. Henuz yazmadi ilaci, persembe günü ultrason ve diğer kan sonuclari cikinca yazacak :)

Anladım canım hayırlısı bakalım belirtili ya da belirtisiz Hepimiz hamile Kalırız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…