amann aslına bakarsan benim de pek umudum yok canım yani hayal gibi geliyor bana oyalıyorum işte kendimi belirtilerle ama aslında bu dönemde belirti olmaz canım aslı bu yaniYaaa bak sen:) benim az bisi sari akintim var baska da hic bisi yok
Ayy ne guzel boyle seyler duymak bende yaptim cnm 2 gun once bitti 15 gün yaptim bakalim adetime 1 hafta kaldi insallah tutmuştur... seninde Allah kucagina almayi nasip etsin cnmBen kullandim cnm bnm kullandgm ay hamile kaldim allaha sukurler olsun sag salim kucagima alirim inslh sende dene istersen
Ay hadi inşallahCanım 25 mayıs yada 29 mayıs arasında adet zamanım ben 25 mayıs da pembe düzensiz kanamalar oldu bugün hiçbişey yok his yok belirti yok
Bugünki testten bişey anlamadım işte ama pazartesiyi bekleyeyim diyorum inşallah ikinci çizgiyi görürüm
aynen bende... doktorum iltihap var demişti hatirliyorum.. 4 haziranda adet olursam hemen başliycam.:) ramazanda hamile kalirsam hiç sasirmam..
Silik bir çizgim var üstüne görme yaşadığımı düşünüyorum bugün 3 gün oldu normal adet olmadım çok tuhaftı test yaptım şimdi kısa süreliğine çizgi görünüp kayboldu sizce fikri olan var mı
Benzer durum bende de var. Regli tarihim 3 gün gecikti. Regli olmam gereken gün ve ertesi gün yaptığım iki testi ekliyorum size. Pembe olan ilk yaptığım test, 4 TL lik olanlardan mavi olan da bir gün sonra yaptığım daha pahalıca bir test. Sanırım duyarlılıkları farklı. Mavi olan da aynen arkadaşın dediği gibi önce pozitif çıktı sonra aradan yarım saat geçtikten sonra bir baktım ki yok olmuş. Hiç bir şey anlamadım. Dün yine dayanamadım pembe olandan yaptım iyice belli belirsiz bir ikinci çizgi var. Pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1838813
Eki Görüntüle 1838814
Canım çok teşekkürler cevabın için. Aslında hemen umutlanmak istemiyorum. Önceden yaşadığım kötü bir deneyimim var. Bebeğimi 17. haftada kaybettim.Hamilesin canım tebrik ederim sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Ya yine de ufak da olsa sinyal verir bence:) sen bu ay yumurtlamayi da tutturdun hadi bakalim. Ben de akinti takibi yaptim kacirmadim yumurtlamayi ama kismet:) test yapacak misin gununden once?amann aslına bakarsan benim de pek umudum yok canım yani hayal gibi geliyor bana oyalıyorum işte kendimi belirtilerle ama aslında bu dönemde belirti olmaz canım aslı bu yani
yok canım 5 inden önce test yapmayı düşünmüyorum bekliycem inşallah tabii sabredebilirsem eşimede bat 10 u dedim öyle biliyor o da sıkıştıramaz beni rahatımYa yine de ufak da olsa sinyal verir bence:) sen bu ay yumurtlamayi da tutturdun hadi bakalim. Ben de akinti takibi yaptim kacirmadim yumurtlamayi ama kismet:) test yapacak misin gununden once?
Evet hamilesin ama ben suna takildim neden sonradan silinmis cizgi? Ilk defa duydum buni daBenzer durum bende de var. Regli tarihim 3 gün gecikti. Regli olmam gereken gün ve ertesi gün yaptığım iki testi ekliyorum size. Pembe olan ilk yaptığım test, 4 TL lik olanlardan mavi olan da bir gün sonra yaptığım daha pahalıca bir test. Sanırım duyarlılıkları farklı. Mavi olan da aynen arkadaşın dediği gibi önce pozitif çıktı sonra aradan yarım saat geçtikten sonra bir baktım ki yok olmuş. Hiç bir şey anlamadım. Dün yine dayanamadım pembe olandan yaptım iyice belli belirsiz bir ikinci çizgi var. Pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1838813
Eki Görüntüle 1838814
evet tabii sinyal verir ama kendini çok iyi tanıman lazım anlayabilmek için mesela göğüs ucum kararsa anlamam ben büyüseler falan hiç anlamam kendimi incelemeye fırsat bulamıyorum kiYa yine de ufak da olsa sinyal verir bence:) sen bu ay yumurtlamayi da tutturdun hadi bakalim. Ben de akinti takibi yaptim kacirmadim yumurtlamayi ama kismet:) test yapacak misin gununden once?
hamilesin canım hayırlı olsun :)Benzer durum bende de var. Regli tarihim 3 gün gecikti. Regli olmam gereken gün ve ertesi gün yaptığım iki testi ekliyorum size. Pembe olan ilk yaptığım test, 4 TL lik olanlardan mavi olan da bir gün sonra yaptığım daha pahalıca bir test. Sanırım duyarlılıkları farklı. Mavi olan da aynen arkadaşın dediği gibi önce pozitif çıktı sonra aradan yarım saat geçtikten sonra bir baktım ki yok olmuş. Hiç bir şey anlamadım. Dün yine dayanamadım pembe olandan yaptım iyice belli belirsiz bir ikinci çizgi var. Pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1838813
Eki Görüntüle 1838814
Senin de 2 haziran dimi:) ayy o gun olmazsam ben dayanamam yaparim ama olacagim gibi his yerlesti bile.yok canım 5 inden önce test yapmayı düşünmüyorum bekliycem inşallah tabii sabredebilirsem eşimede bat 10 u dedim öyle biliyor o da sıkıştıramaz beni rahatım
hamilesin canım hayırlı olsun :)
Kızlar inşallah dediğiniz gibi hamileyimdir... Çok umutlanamıyorum. Sonrasında hayal kırıklığı çok büyük olur çünkü. Hiç bilmiyorum neden silindiğini. Yarım saat sonra baktığımda silinmişti. Testlerde yarım saatten sonraki sonuçları ciddiye almayınız yazıyor gerçi. En son yaptığım testte ise ikinci çizgi ise çok çok çok belirsizdi. Oysa gittikçe belirginleşmesi gerekmez miydi bu çizginin? Belki de gebelik oluştu ve tutunamadan regli ile atılacak vücuttanEvet hamilesin ama ben suna takildim neden sonradan silinmis cizgi? Ilk defa duydum buni da
Sen bir ay cok belirti yasamistin hatirliyorsun dimi kesin diyorduk:) ama senin simdi kirmizi lekelenmen oldiu o cok buyuk bi gelismeevet tabii sinyal verir ama kendini çok iyi tanıman lazım anlayabilmek için mesela göğüs ucum kararsa anlamam ben büyüseler falan hiç anlamam kendimi incelemeye fırsat bulamıyorum ki
evet canım mart ayı ydı hiç unutmuyorum 6 gün gecikmişti çok umutlanmıştım çok üzüldüm ders oldu bana artık takmıyorum o kadar o ay da gecikmemişim hem biliyor musun geç yumurtlamışım meğer bat ım değişmişS
Sen bir ay cok belirti yasamistin hatirliyorsun dimi kesin diyorduk:) ama senin simdi kirmizi lekelenmen oldiu o cok buyuk bi gelisme
1 yada 2 haziran canım bazen yumurtlamanın 15. gününe de sarkabiliyor ben sabretmeye çalışıcam inşallahSenin de 2 haziran dimi:) ayy o gun olmazsam ben dayanamam yaparim ama olacagim gibi his yerlesti bile.
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin şerlerini hayıra çevirsin inşallah mübarek Cuma gününde aminKızlar inşallah dediğiniz gibi hamileyimdir... Çok umutlanamıyorum. Sonrasında hayal kırıklığı çok büyük olur çünkü. Hiç bilmiyorum neden silindiğini. Yarım saat sonra baktığımda silinmişti. Testlerde yarım saatten sonraki sonuçları ciddiye almayınız yazıyor gerçi. En son yaptığım testte ise ikinci çizgi ise çok çok çok belirsizdi. Oysa gittikçe belirginleşmesi gerekmez miydi bu çizginin? Belki de gebelik oluştu ve tutunamadan regli ile atılacak vücuttan
Emin olmak için beklemekten başka çare yok. Pazartesiye kadar regli olmazsam kan testi yaptıracağım.
Ayy inşallah Valla güzel haberler alınca ilk senle paylaşıcam hatta eşimden bile önce seninle. Ya ne kadar yardımcı oldun bana çok tşk. Ederim :)Tamam canım çok guzel kaçırmadik daha inşallah :)
hamilesin canım hayırlı olsun :)
Çok çok teşekkür ederim güzel duan için arkadaşım. İnşallah hepimizin için hayırlısı neyse o olsun...hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin şerlerini hayıra çevirsin inşallah mübarek Cuma gününde amin
Bu ay kacinci gin yumurtladin. Benim 1t. Gun feci sancim oldu o gunden sonra ertesi gun yumurta aki akintim gelmedi ben 15. Gun mu yumurtladim simdi?1 yada 2 haziran canım bazen yumurtlamanın 15. gününe de sarkabiliyor ben sabretmeye çalışıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?