Canım şu anda izin falan hiç umrumda değil yeter ki bebeğim olsun hayırlısıyla diyorum..Merhaba canım temmuzda hamile kalıp ağustosta öğrensen tam denk geliyorBen ameliyat olduğun için mecbur sezaryen yapacağım. Yani iki hafta önceye göre söylüyorum
Kızlaar hepinize merhaba :) size bir şey soracağım ne zamandır kafama takılıyor. Yumurtlama döneminden sonra ilişkiye girersek (eğer yumurtamız döllenmişse) döllenmeye zararı olur mu? Bana bir arkadaşım yum. döneminde ilişkiye girdikten sonra adet olana kadar bekle demişti.. Dün 28.günümdü eşimin ısrarlarına dayanamadım ilişki olduşimdi çok huzursuzum.. Sizce sakıncalı mıdır?
Yok oyle bisey duymadim ben cnm... tutunduktan sonra istemeyenler neler yapiyo yine bisey olmuyo Allahim ol dedikten sonra cinsel iliskiyle bisey olmaz ama mesela dusuk tehlikesi falan oldugu zamanlarda doktor zaten uyariyo cnm bu kadar kafana takmaKızlaar hepinize merhaba :) size bir şey soracağım ne zamandır kafama takılıyor. Yumurtlama döneminden sonra ilişkiye girersek (eğer yumurtamız döllenmişse) döllenmeye zararı olur mu? Bana bir arkadaşım yum. döneminde ilişkiye girdikten sonra adet olana kadar bekle demişti.. Dün 28.günümdü eşimin ısrarlarına dayanamadım ilişki olduşimdi çok huzursuzum.. Sizce sakıncalı mıdır?
Gerçekten mi :) içime su serptin canımm çok teşekkür ederimcanım öyle şey olur mu?
benim yumurtlama dönemim adetin ilk gününden itibaren sayarsan 12. gün
sonra 17 gün bekliyorum ve adet oluyorum
ben bu 17 gün boyunca eşimle beraberlik yaşamayacağım yani yok daha neler...
Bizim bu ay ilk denememizdi de canımm her duyduğumu kafama takıyorum.. Arkadaşım da öyle deyince işte.. Demekki aslı yokmuş teşekkür ederim :)Yok oyle bisey duymadim ben cnm... tutunduktan sonra istemeyenler neler yapiyo yine bisey olmuyo Allahim ol dedikten sonra cinsel iliskiyle bisey olmaz ama mesela dusuk tehlikesi falan oldugu zamanlarda doktor zaten uyariyo cnm bu kadar kafana takma
Rahat ol canım öyle birşey yok oyke şeyler hamile olduğun kesinleşir doktor da eğer düşük tehlikesi varsa söyler hamile kalmaya çalışırken değil bu arada hoşgeldin :)Gerçekten mi :) içime su serptin canımm çok teşekkür ederim
@Duam23 ve diğer arkadaşlar,
Kan testi sonuçlarını aldım beta 52, hamileyim
Rabbim anne olma isteğiyle dolu tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah
Ayyy neguzel cnm Allah kucagina almayi nasip etsin belirtilerin varmiydi@Duam23 ve diğer arkadaşlar,
seninle daha önce konuşmuştuk.. hamile diye biliyordum?
2016 mart sayfasinda? yanlış hatirlamiyosam?
Hayırlı olsuuunn :) kaçıncı gününde test yapmıştın canım? Ben dün yaptım negatif.. 28.günümde. Acaba idrar testinde çıkmayıp kan testinde çıkabilir mi?@Duam23 ve diğer arkadaşlar,
Tebrik ederim canım ya çok güzel haber verdin maşallah allah bizlerde nasip etsin@Duam23 ve diğer arkadaşlar,
Sağolasın canım benim :) hoşbulduk :*Rahat ol canım öyle birşey yok oyke şeyler hamile olduğun kesinleşir doktor da eğer düşük tehlikesi varsa söyler hamile kalmaya çalışırken değil bu arada hoşgeldin :)
pardon karıştırmışım.. bi daha baktim da:) kusura bakmayin ya..Yok canım benfe gebelik. Karıştı herhalde :)
pardon karıştırmışım.. bi daha baktim da:) kusura bakmayin ya..
a aaaa şok oldum. ya ama şöyle bir durum da var kendini dinlemeyen insan belirtileri de fark etmez. yani hiç mi karnımız belimiz ağrımıyor ya da akıntımız olmuyor. biraz da bununla alakalı bence. ama arkadaşına büyük süpriz:)Bugün arkadaşım anlattı. Kızının 2.yaş gününe hazırlık yapıyormuş ve kendini kötü hissetmeye başlamış. Aile hekimine gitmiş, o da soğuk algınlığı ilaçları yazmış. Sonra demiş ki ben birkaç gün geciktim. Kan vermiş ve pozitif. Hem de korunuyorken. Maşallah diyeyim ne yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?