Bu ay hamile kalininca ocakta dogum oluyor. Dogum izni donemi kapatmaya yetmiyor canim yanlis hesaplamissin.
öğretmenler hep mayıs derlerdi ama bilmiyorum bu işler hesba hiç gelmiyor:)
ben de edebiyat
ayy hadi bakalım:)Var canım yakın arkadaşım
Geçen aylarda mide bulantısı uyku kasik batması her şeyi yaşadı hamile degil
Bu ay hiç bir belirtisi yok hamile
doğru valla ilk aylar herşeyi hamılelık belırtisi sanıp triplere giriyodum bikaç ay hayal kırıklığına ugrayınca bıraktım belirti işini akışına bırakmak en güzeli tatlımKızlar ne olur belirti aramayın. Kendinizi ne üzün ne de kasın. Dua edelim sadece. Rabbim hayırlı Zaman'da hayırlısını versin diye.
Aynen canim. Hele bi olsun da izin isi du bu bi sekilde hallolur. Hesapla olacak bi is degil bu.Ben de öyle sanmıştım ocakta bırakınca ama şimdi aman olsun da dönem kapanmasa da olur kafasına geçtim :)
Sen bilirsin o zaman canım istersen Doktorunu dinle ama ben bunu kulaktan dolma bilgi ile söylemedim beta hcg değerin Kaç olmalı ne kadar artmali diye yazarsan güvenilir sitelerde yazıyor bu zaten
Merhaba canım temmuzda hamile kalıp ağustosta öğrensen tam denk geliyorBen de varımm :) İngilizce öğretmeniyim kızlar.. Sizce doğum izni için hangi ay hamile kalmak en güzeli olur? Ben hesaplamıştım Mayıs gibi bulmuştum sanki :)
hasta oldunmuAynı ben yaa
Canım benim pek çok arkadaşım hesaplayarak yaptı. Mayısta korunmayı bırakıp temmuzda hamile kaldılar ve böylece bebek 6 aylık olana kadar işe gitmemiş oldular. Şimdi düşünüyorum da ne kadar şanslı insanlarmış. Ben 27 aydır uğraşıyorum olmuyorYa hanımlar bırakın hesap yapmayı, yok dönem izniymis yok bilmem neymis :) Her sey hesapladıgımız gibi oluyor mu sanki? Hayırlı ve saglıklı bir sekilde olur insallah, illa şu ayda olsun demeye gelmiyor bu işler maalesef, bizim elimizde degil :)
İnsallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
Bugün arkadaşım anlattı. Kızının 2.yaş gününe hazırlık yapıyormuş ve kendini kötü hissetmeye başlamış. Aile hekimine gitmiş, o da soğuk algınlığı ilaçları yazmış. Sonra demiş ki ben birkaç gün geciktim. Kan vermiş ve pozitif. Hem de korunuyorken. Maşallah diyeyim ne yapayım :)gerçekten hiç ağrı sızı yaşamadan hamile olan var mıdır ya?
Canımmm nerede yaşıyorsun? Şanslısın bence den yüzden sordumyok canım tahlil sonuçları konusunda haklı olabilirler ama kan alan hemşire ve aile hekimim biraz başından savma tavrı içindeydi. hemşire kanımı çok acele aldı, küçücük bir pamuk koydu. o halde okula gittim üstüm başım kan oldu hep, yolda fark ettim durumu o yüzden iki günde bir ölçüme gitsem kovalayacaklar gibi geldi
biz de çok aceleciyiz ama mahrumiyet bölgesi gibi bir yer burası özel poliklinik bile bir gün sonra veriyormuş
ayy canım sizin yere göre benim mahrumiyet bölgesi yakıştırmam baya baya abartma olacak.Canımmm nerede yaşıyorsun? Şanslısın bence den yüzden sordumBen beş yıl İstanbul'dan sonra Sinop'a taşındım. Sinop'ta ne özel polikliniği, laboratuvar bile yok Sadece aptal bir devlet hastanesi var. Üç kez ameliyat oldum. Hepsi için Samsun'a gitmek zorundayız maalesef
ayy canım sizin yere göre benim mahrumiyet bölgesi yakıştırmam baya baya abartma olacak.
istanbul' un istanbul olmayan bir yerinde yaşıyorum.eşim trafiği falan sevmediği için ve birkaç gün bekleyelim dediği için gidemedim merkezdeki hastanelere. o götürmeyince, otobüste de birkaç kere fenalık geçirdiğimden yakınlarda ne varsa onu değerlendirmek zorunda kaldım , o da bir poliklinik, bir de sağlık ocağı.izmirde alıştım her yere 15 20 dk. da gitmeye, burası zor geldi.
eşime gıcıklığına hamileysem veya olursam arkadaşımla gideceğim kontrollere.
Allah Verdim mi veriyor tebrik ederim vallaBugün arkadaşım anlattı. Kızının 2.yaş gününe hazırlık yapıyormuş ve kendini kötü hissetmeye başlamış. Aile hekimine gitmiş, o da soğuk algınlığı ilaçları yazmış. Sonra demiş ki ben birkaç gün geciktim. Kan vermiş ve pozitif. Hem de korunuyorken. Maşallah diyeyim ne yapayım :)
Oldum cnmhasta oldunmu
seninle daha önce konuşmuştuk.. hamile diye biliyordum?Valla bende henüz gelen giden belirti vs bir şey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?