2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için.
Zilan92 26.günde idrarda çıktı canım.bugün bat günüm. Geç döllenme olma durumunda idrarda çıkmayabilir ama kanda çıkarmış.
Bir de benim yumurtlamadan sonra beyaz kokusuz akıntım,bel ağrısı, kirpiklerimin birbirine girmesi gibi belirtilerim oldu sadece.

Kızlar ben sanırım üstüne görüyorum ne zaman test yapmam lazım dün hasta oldum sandm ama rengi pembe düzensiz normal hastalığıma hiç benzemiyor

Ayyy neguzel cnm Allah kucagina almayi nasip etsin belirtilerin varmiydi
Canım belirtilerim hep yok gibi geliyordu ama düşününce yumurtlamadan sonra karnımda seğirme, kirpiklerimin birbirine girmesi, bel ağrısı, adet belirtilerinin yumurtlamadan hemen sonra ara ara olması. İki gündür bildiğin adet sancısı çekiyorum

Anladım canım çok teşekkür ederim.

Duammmm ve diğer arkadaşlar,
Kan testi sonuçlarını aldım beta 52, hamileyim
Rabbim anne olma isteğiyle dolu tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah
Yaa canım cok sevindim, insallah saglıkla bebegini kucagına alırsın :)
Bu arada bir arkadasımız sordu, hamile kalanların kacıncı denemesinde hamile kaldıgını da yazalım diye. Hazır sana yazıyorken sorayım sakıncası yoksa kacıncı deneme oldugunu soyleyebilir misin? :)

10 olduk kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

son 5 gün mayıs ayının bitmesine

9 kişi daha hamile olursa nisan ayını geçiyoruz
Son 5 günde 9 hamile mi

Hiç sanmıyorum

Duammmm canım kan testi mi yaptırdın,hayırlısı olsun, dua ederim tabi.
morordek benim ikinci ayımda oldu. İlk ay hiçbir şeye dikkat etmedim. Sonra ladytimer programını indirdim, onun gösterdiği programa göre yumurtlama haftası gün aşırı ilişki oldu. Belime yastık koyup on beş dakika bekledim.

Yok bu ay nasip değilmiş tek çizgi çıktı silik bile değil yani üzüldüm tabi ama calismaya devam hayırlı zamanda gelsin.. tavsiye varsa dinlerim hamilelik icin

Bu arada kan testi değil gebelik testi kaset tipi normel

az önce bir topikte video izledim kadın bardağa idrarını koyup üzerine çamaşır şuyu döküyor ve bira köpüğü gibi köpük oluyor ve köpük inmiyor 1-2 dk kalıyor merak ettim denedim benim köpük anında indi
blueest ve diğer hamişler bizim için deneyebilirler mi bunu bakalım doğruluğu var mı gerçektennn

Valla cnm bn 5 ay denedim olmadi 6.ayda sogan kuru denedim kullandigim ay hamile kaldim allaha sukurler olsun sag salim kucagima alirim inslh

Sakin inanmayin kizlar o tur seyleride fazla yapmayin enfeksiyon kaparsiniz allah korusun

benim hiç belirtim yok..
bu ay pek yok ama bu sabah rüyamda hamile olduğumu öğrendiğimi gördüm.. hamilesin dedi doktor.. bende sasirdim sora kaybolduu...

Sakin inanmayin kizlar o tur seyleride fazla yapmayin enfeksiyon kaparsiniz allah korusun

canım ben kesinlikle inanmıyorum ki bir sürü kişi yazdı hamile değilim ama köpürdü eşim yaptı ve köpürdü diye

ancak enfeksiyon ile alakası olamaz. bardağa idrarı koyup üstüne çamaşır suyu koyuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…