Canım belirtilerim hep yok gibi geliyordu ama düşününce yumurtlamadan sonra karnımda seğirme, kirpiklerimin birbirine girmesi, bel ağrısı, adet belirtilerinin yumurtlamadan hemen sonra ara ara olması. İki gündür bildiğin adet sancısı çekiyorumAyyy neguzel cnm Allah kucagina almayi nasip etsin belirtilerin varmiydi
Anladım canım çok teşekkür ederim.Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için.
Zilan92 26.günde idrarda çıktı canım.bugün bat günüm. Geç döllenme olma durumunda idrarda çıkmayabilir ama kanda çıkarmış.
Bir de benim yumurtlamadan sonra beyaz kokusuz akıntım,bel ağrısı, kirpiklerimin birbirine girmesi gibi belirtilerim oldu sadece.
Yaa canım cok sevindim, insallah saglıkla bebegini kucagına alırsın :)Duammmm ve diğer arkadaşlar,
Kan testi sonuçlarını aldım beta 52, hamileyim
Rabbim anne olma isteğiyle dolu tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah
Son 5 günde 9 hamile mi10 olduk kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
son 5 gün mayıs ayının bitmesine
9 kişi daha hamile olursa nisan ayını geçiyoruz
Hayırlı olsunDuammmm ve diğer arkadaşlar,
Kan testi sonuçlarını aldım beta 52, hamileyim
Rabbim anne olma isteğiyle dolu tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah
@aylaege - 23 Mayıs
@zeplin88 - 23 Mayıs
Eyluldeniz18 - 24 Mayıs
@aylinelfin - 25 Mayıs
@boza - 26 Mayıs
blueest - 26 Mayıs
@hrm - 26 Mayıs
@Hijyenik - 26 Mayıs
haberler nedir:)) 10. hamişimiz varmi aralarinda
Eveeeet ta 22 mayısta baktım hcg 13 tü sonra geçen salı bi daha baktım 32 :) inşallah hamileyim
Yok bu ay nasip değilmiş tek çizgi çıktı silik bile değil yani
Bu arada kan testi değil gebelik testi kaset tipi normel
Valla cnm bn 5 ay denedim olmadi 6.ayda sogan kuru denedim kullandigim ay hamile kaldim allaha sukurler olsun sag salim kucagima alirim inslh@Gojiberries - 2 Mayıs
C capque - 5 Mayıs
K kuzu66 - 8 Mayıs
@Helenece - 10 Mayıs
@ArzuErcann - 12 Mayıs
1 123mine - 13 Mayıs
@1melekvardi - 14 Mayıs
F fufucukkk - 15 Mayıs
D dream7 - 16 Mayıs
Sevgili hamilelerimiz :)
Bir arkadasımızın ricası ile sizden kacıncı denemenizde hamile kaldıgınızı ogrenebilir miyiz? Tabi sakıncası yoksa :)
Sakin inanmayin kizlar o tur seyleride fazla yapmayin enfeksiyon kaparsiniz allah korusunaz önce bir topikte video izledim kadın bardağa idrarını koyup üzerine çamaşır şuyu döküyor ve bira köpüğü gibi köpük oluyor ve köpük inmiyor 1-2 dk kalıyor merak ettim denedim benim köpük anında indi
blueest ve diğer hamişler bizim için deneyebilirler mi bunu bakalım doğruluğu var mı gerçektennn
Sakin inanmayin kizlar o tur seyleride fazla yapmayin enfeksiyon kaparsiniz allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?