• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

oooo kızlar ilk aydan hemn strese giriyosnz ovu testi geblk testi peşpeşe sıralıyosunuz 3 yıldr bklyrm pes etmk nedr bu acele nedr sabr braz ya:sinirli::sinirli::sinirli: olucak Allahın iznyle tescillenmiş kısır gbi konuşuyosnz kızıyorum haaa:KK34:
Sakın ol :KK200::halay: denemeye devam kızlar hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebekler :halay::KK15:
Yaptın mı test, ben bugün kendimle savaşacağım yapmamak için bakalım başarabilecek miyim :KK49:
Kaç gün vardı senino_O 2 gün var beklemeye calisicammmm:lülülü:

şubattan beri dediğin daha 3 ay olmuş cnm. şu populer konularda ATEŞ ÖLÇME yöntemi var kızlar ovu test alacağımıza onu da yapabiliriz eğer bu ay da gelirse kırmızılar. adetin 1. gününden itibaren her sabah ateşini ölçüyorsun yumurtlamadan bir gün önce galiba yarım derece kadar yükseliyor ertesi gün düşüyormuş ve bu yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. testlerden ucuz ve pratik bir yöntem:))
valla hiç yapmıycam ne olursa olsun strese girdim üç aydir tutmadi..
ee o zaman zaman akışına birakmak lazim..
hiç bişeye takip etmiycem. kafat rahat isde.. bu ay olmayacagi hissettim.

valla hiç yapmıycam ne olursa olsun strese girdim üç aydir tutmadi..
ee o zaman zaman akışına birakmak lazim..
hiç bişeye takip etmiycem. kafat rahat isde.. bu ay olmayacagi hissettim.
canım geçen ay beraber bat beklemiştik hatırlıyor musun benim bat 30 mayıs bende bu ay olmadığını hissediyorum

sanirim ben de enfeksiyon kaptim. Afedersiniz sarimsi bi akintim var. hic olmazdi bu tarz akintim. Gebelikten umidi kestim de bari regl olup emin olunca ilac falan kullanayim. Agrim sizim kasintim falan yok sadece akinti. Insallah kotu bisey degildir.

Bende de öyle birsey oluyor ya böyle afedersin sarı ve katı krem gibi çok rahatsız ediyor yaaa :KK43: bir türlü gidemiyorum doktora:hasta:

oooo kızlar ilk aydan hemn strese giriyosnz ovu testi geblk testi peşpeşe sıralıyosunuz 3 yıldr bklyrm pes etmk nedr bu acele nedr sabr braz ya:sinirli::sinirli::sinirli: olucak Allahın iznyle tescillenmiş kısır gbi konuşuyosnz kızıyorum haaa:KK34:

pes eder miyiz hiç, göbekler dolana kadar stressiz devam çalışmalara :KK76: hayırlı zamanda alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

Kaç gün vardı senino_O 2 gün var beklemeye calisicammmm:lülülü:

benim de 3 gün canım, az kaldı az :KK76:

Sarı akıntı kokuluysa ya da yanma yapıyorsa enfeksiyon kızlar ben iki yıl hiç kurtulamamış bir insan olarak çok iyi biliyorum. Şu an benim de çamaşırım sarı oluyor ama ıslaklık yok çok az demek ki akıntım ama kokusuz çok şukur

pes eder miyiz hiç, göbekler dolana kadar stressiz devam çalışmalara :KK76: hayırlı zamanda alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
benim de 3 gün canım, az kaldı az :KK76:
Çarşamba ya kadar sabretmeye karar verdim ha gayret öf şimdiden hastane süsleme bile baktım birsürü sey:anneadayı::KK200:
Sende belirti var mı ben sanmıyorum bu ay

Sarı akıntı kokuluysa ya da yanma yapıyorsa enfeksiyon kızlar ben iki yıl hiç kurtulamamış bir insan olarak çok iyi biliyorum. Şu an benim de çamaşırım sarı oluyor ama ıslaklık yok çok az demek ki akıntım ama kokusuz çok şukur
Koku yok canim. Nedir ne degildir hic bilmiyorum. Muhtemelen enfeksiyon. Yumurtlama donemimden beri var bu akinti. Bat i bekliyorum regl olayim da doktora gideyim diye. Ama hata mi yapiyorum acaba. Ne bilim. Hani hamileysem ilac kullanmis olmak istemiyorum. Ama enfeksiyon varsa zaten gebelik olmazki diyorum. Kafam karman corman. Sizlerde bole ya hamileysem deyip ilac falan kullanmamaya calisiyor musunuz yaaa. Tum arkadaslara bu sorum. Ben mi cok paranoya yapiyorum. Ne agri kesici aliyorum ne alerji ilaclarimi kullaniyorum.

Çarşamba ya kadar sabretmeye karar verdim ha gayret öf şimdiden hastane süsleme bile baktım birsürü sey:anneadayı::KK200:
Sende belirti var mı ben sanmıyorum bu ay
ben de bekleyeceğim inşallah.fark ettiğim bir belirtim yok canım benim, sen de var mı peki?

Koku yok canim. Nedir ne degildir hic bilmiyorum. Muhtemelen enfeksiyon. Yumurtlama donemimden beri var bu akinti. Bat i bekliyorum regl olayim da doktora gideyim diye. Ama hata mi yapiyorum acaba. Ne bilim. Hani hamileysem ilac kullanmis olmak istemiyorum. Ama enfeksiyon varsa zaten gebelik olmazki diyorum. Kafam karman corman. Sizlerde bole ya hamileysem deyip ilac falan kullanmamaya calisiyor musunuz yaaa. Tum arkadaslara bu sorum. Ben mi cok paranoya yapiyorum. Ne agri kesici aliyorum ne alerji ilaclarimi kullaniyorum.
yumurtlama döneminden beri bende de akıntı var canım. ben de yumurtlamadan adete kadar süren bir akıntı oluyor muydu, normal mi diye soracaktım daha önce çok dikkat etmemiştim ara ara oluyor bende diye.
bir de ben tam yumurtlama haftamda enfeksiyon kaptım, hatta danışmıştım burada da. aile hekimim de ne olur ne olmaz diye bir toz vermişti. evlendiğimden beri kurtulamıyorum şu enfeksiyon belasından ben de, bol bol su içince baya faydasını görüyordum. paranoya olmaz mı beyazlarım bağırıyor boya beni diye ama duymazlıktan geliyorum:eek:

canım geçen ay beraber bat beklemiştik hatırlıyor musun benim bat 30 mayıs bende bu ay olmadığını hissediyorum
hatırlıyorum:)
benimde 30 mayıstı adet döngüden 4 hazirana çevirdi.
bu ay zerre kadar hissim yok.. benim büyük itimal temmuz agustosta tutacak gibi hissediyorum. bilemiyorum valla. sadece hissettiğimi söledim.

ben de bekleyeceğim inşallah.fark ettiğim bir belirtim yok canım benim, sen de var mı peki?

yumurtlama döneminden beri bende de akıntı var canım. ben de yumurtlamadan adete kadar süren bir akıntı oluyor muydu, normal mi diye soracaktım daha önce çok dikkat etmemiştim ara ara oluyor bende diye.
bir de ben tam yumurtlama haftamda enfeksiyon kaptım, hatta danışmıştım burada da. aile hekimim de ne olur ne olmaz diye bir toz vermişti. evlendiğimden beri kurtulamıyorum şu enfeksiyon belasından ben de, bol bol su içince baya faydasını görüyordum. paranoya olmaz mı beyazlarım bağırıyor boya beni diye ama duymazlıktan geliyorum:eek:
Ayyy hele o beyaz mevzusuuuu. Benimde dipler dip olmaktan cikti. Cok var beyaz benim bide genetik. Gecen bi ogrencim aaa saclariniz beyazlamis hocam dedi:) sizin sinavlari okurken bir gecede beyazladi deyip espriye vurdum. Hic bole gitmemistim okula. Kendimi o kadar bakimsiz hissediyorum ki. Hamileysek ne yapcaz prki ya. Organik boyalar hakkinda ne dusunuyorsun. Hic kullandinmi

Ayyy hele o beyaz mevzusuuuu. Benimde dipler dip olmaktan cikti. Cok var beyaz benim bide genetik. Gecen bi ogrencim aaa saclariniz beyazlamis hocam dedi:) sizin sinavlari okurken bir gecede beyazladi deyip espriye vurdum. Hic bole gitmemistim okula. Kendimi o kadar bakimsiz hissediyorum ki. Hamileysek ne yapcaz prki ya. Organik boyalar hakkinda ne dusunuyorsun. Hic kullandinmi
Gözlerinden kaçar mı onların hiç, hele yeni nesil bu kadar bakımlı olunca. Bende genetik durum var canım, eşimin babaannesi dahil babası annesi beyaz saçla pazara dahi gitmezler köyde yaşamalarına rağmen. Benim için sorun değil ama onların yanına gidecek olursam ilk üç dört ay sonra organik boyayla boyamayı düşünüyorum. Dillerine düşmek istemiyorum valla :bicak:

Back