2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

2 adet dönemimde mayısa denk geldi uzun zamandan sonra ilk kez 1 ay içinde 2 heyecan yaşıyorum.

Allahım her isteyene nasip etsin inşallah en kısa sürede

1 hafta kaldı yine hiç bi belirti his hiç bişey yok ama kocamaaaan bir umut var içimde inşallah bu sefer tutunur yavrucum

canım ben ilk hamileliğimde enfeksiyon varken kalmıştım dr etkilemez demişti. Ayrıca adet günün gelene kadar ilaç kullanabilirsin çocuğa etki etmiyormuş hamileysen bunu da dr söyledi

ben de öyleydim iki yıl hiç iyileşmedi enfeksiyon sonra kendiliğinden düzeldi. Hamileyken kaç kez fitil kullandım. Yumurtlamadan sonra akıntı olur beyaz yapışkan pütürlü ama uzamayan. Tabii eğer hamile kaldıysan bu akıntı fazlalaşabilitmiş ki benim hamileliğimde hiç olmamıştı akıntım herkeste farklı. İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize benim de haftaya perşembe:)

Yogun bi akinti ile birlikte pembemsi bi lekenmem var. ama cok hafif. Hani su regl olmadan once gelen akinti gibi. Genelde 30 gun falan suruyor donemim. Bu ay erken olacagim galiba Regl. Bu aydan iyice umudumu kestim ben

canım ben ilk hamileliğimde enfeksiyon varken kalmıştım dr etkilemez demişti. Ayrıca adet günün gelene kadar ilaç kullanabilirsin çocuğa etki etmiyormuş hamileysen bunu da dr söyledi
Regl olacagim sanirim canim zaten. Erkenden hemde. Sagol bilgi verdigin icin canim. keske daha once sorsaymisim ya. Gecen hafta tam 5 gun suren migren agrilarimla ilacsiz basettim. Neyse en azindan ilacsiz gecmiyor dedigim agrilarla basetmeyi ogrendim en azindan. :)

Benim bazen kokuyor bazen kokmuyor enfeksiyon büyük ihtimalle ama sonradan oluştu bu bebek yapmaya karar verdikten sonra özellikle yumurtlama döneminde ve sonrasında adet olana kadar fazla oluyor

Ben de öyle korkuyordum öğrendiğim iyi oldu bunu teşekkür ederim :)

Böyle krem gibi ama pütürlü oluyor benim de bir türlü doktora gidemiyorum hamile kalmaya engel olmasa iyi

C canım o akıntın kaşıntı yapmıyorsa fizyolojik korkma bende de oluyor her ay yumurtlama bitip adet gelene kadar.

Yogun bi akinti ile birlikte pembemsi bi lekenmem var. ama cok hafif. Hani su regl olmadan once gelen akinti gibi. Genelde 30 gun falan suruyor donemim. Bu ay erken olacagim galiba Regl. Bu aydan iyice umudumu kestim ben
bat ne zaman ki? Eğer bir hafta civarı varsa yerleşme kanaması da olabilir cnm?

Hadiii. Tekrar yumurtlama fiil de belki bu ay tutmuştur:) yumurtlama ağrısı tek taraflı oluyor genelde sende nasıl?
anlamıyorum tarafını ben karnımın alt kısmı komple ağrıyor işte sanki adet olcakmışım gibi belim de çok ağrıyor bide göğüslerim acımıyor ama arada sancı girdi bugün hep ,ama akıntı falan yok anlayamadım yumurtluyor muyum tekrar yoksa kanamam erken mi gelecek hiç bu kadar erken gelmemişti hamilelik belirtisi olarak düşünmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra

ben de bekleyeceğim inşallah.fark ettiğim bir belirtim yok canım benim, sen de var mı peki?

Beklemeye ve regl den sonra denemeye devam
Belirti işte kasik ağrım fln oldu diğerleri ağrıları fln takmiyorum ufak ufak yani..
Çok belirti meselesidir değil regl geçmeden belirtiler olmazmis genelde zaten

Senin regl ne zaman

ruzigarr sen ne durumdasın canım ?
hmmm bence adet diildir cnm senin işin sürekli oturmalı ya belki gaz da yapıyordur, ama iyi duşun canım yumurtlamayı kaçırmadın, benim en son 16. gün ilişki oldu ya erken mi bıraktık çalışmaları:) benim hiçbir şey yok cnm akıntı ağrı vs hiçbişey ama erken daha bir hafta dolmadı yunurtlamadan sonra

gaz değil canım adet olcakmışım gibi kasık ağrısı evet ilk defa bu ay değerlendirebildik yumurtlama günümü ama çok erken geliyor bana gebelik belirtisi için

Cnm aynısı bendede var bikaç aydır iki ayrı özele gittim tahliller yapıldı muayne yapıldı ama hiçbirşey çıkmıyor
anlamadım gitti ayrıca kaşıntıda yapıyor mantardan şüheleniyorum özellere para dökmekten bıktım ben,ayrıca seninde dediğin gibi bende ne olur ne olmaz diye ilaç kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…