Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkında hayırlısı olsun canımKızlar maalesef negatif 0 28
aynen yumurtalama dönemin 4 gün geçti.. su gibi olmadı bu sefer beyaz akıntılı geldi.yumurtlama doneminde misin cnm? Genelde şeffaf uzayan akıntı oluyor o donemde. Çatladığında da su gibi oluyor. Yumurtlama bittiğinde de beyaz yapışkan uzamayan bir akıntı oluyor pütürlü.
değer kaç 28 miKızlar maalesef negatif 0 28
hafifi ağrılarım var 23 nisandı son adetm takvimm 24 mayısı bat gösteriyordu bugüntest yaptm çıkmadı adet gibi huzursuzlk haff ağrılar ve akntı var yarn sabh yne yapıcam bakalm test ...ovu testine göre 20.gün faln yumrtladım bata 3 gün var daha ozamnda ((
0.28değer kaç 28 mi
canım eğer uzayan akıntı bittiyse ertesi gün çatlamış oluyor. senin çoktan çatlamıştıraynen yumurtalama dönemin 4 gün geçti.. su gibi olmadı bu sefer beyaz akıntılı geldi.
ben çatlamiştir dedim beyaz akıntıyı görünce bilemedim.
hayırlısı cnm. sıkma kendini rahat ol da adetin sökülsün bariKızlar maalesef negatif 0 28
olabilir tutmadi bu ay.. zaten pek umudum da yoktu..:/ bat 4 haziran...canım eğer uzayan akıntı bittiyse ertesi gün çatlamış oluyor. senin çoktan çatlamıştır
yani değerlendiremedinmi? nerden biliyorsun tutmadığını??olabilir tutmadi bu ay.. zaten pek umudum da yoktu..:/ bat 4 haziran...
Ben o zaman 26 Mayıs yazayım BAT'a canımhafifi ağrılarım var 23 nisandı son adetm takvimm 24 mayısı bat gösteriyordu bugüntest yaptm çıkmadı adet gibi huzursuzlk haff ağrılar ve akntı var yarn sabh yne yapıcam bakalm test ...ovu testine göre 20.gün faln yumrtladım bata 3 gün var daha ozamnda ((
Hayirlisi olsun insallah canim. Bi dahaki aya kismetse.Kızlar maalesef negatif 0 28
Hayırlısı olsun canım haziranda inşallahKızlar maalesef negatif 0 28
hissettim bilmiyorum şubattan beri uğraşiyorum.. artık umudum tükendi benim maalesef. zaman akışına biraktim..yani değerlendiremedinmi? nerden biliyorsun tutmadığını??
şubattan beri dediğin daha 3 ay olmuş cnm. şu populer konularda ATEŞ ÖLÇME yöntemi var kızlar ovu test alacağımıza onu da yapabiliriz eğer bu ay da gelirse kırmızılar. adetin 1. gününden itibaren her sabah ateşini ölçüyorsun yumurtlamadan bir gün önce galiba yarım derece kadar yükseliyor ertesi gün düşüyormuş ve bu yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. testlerden ucuz ve pratik bir yöntem:))hissettim bilmiyorum şubattan beri uğraşiyorum.. artık umudum tükendi benim maalesef. zaman akışına biraktim..
olur canm inşaalh yarın cift czgi cıkar testteeeBen o zaman 26 Mayıs yazayım BAT'a canım
Yaptın mı test, ben bugün kendimle savaşacağım yapmamak için bakalım başarabilecek miyimCanım benim normalde ben regl de fln çok nadir çok çok az göğüs um ağır. Yani gebelik belirtisi olarak ta çok göğüs ağrısı olucagini sanmıyorum. Öyle olurmu acaba diye düşünüyorum yani.. akıntı suan çok nadir regl e 3 gün var belirti sorsan ağrı hep var ama takmiyorum kaşık fln ağrıyor ay regl olucam deyip geçiyorum süpriz olurmu bilmiyorum test yapsam mi acaba yarın sabah erken gebelik testi değil elimde ko ama yapsam silik çıkar belki ne dersin riske girsem mi hahaha