• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bende kırmızlar gelmedi henüz belirti yok ama test negatif bir kaç gün daha geçmesini beklicem

yumurtlama doneminde misin cnm? Genelde şeffaf uzayan akıntı oluyor o donemde. Çatladığında da su gibi oluyor. Yumurtlama bittiğinde de beyaz yapışkan uzamayan bir akıntı oluyor pütürlü.
aynen yumurtalama dönemin 4 gün geçti.. su gibi olmadı bu sefer beyaz akıntılı geldi.
ben çatlamiştir dedim beyaz akıntıyı görünce bilemedim.

Hijyenik Hijyenik - 23 Mayıs
aylaege aylaege - 23 Mayıs
zeplin88 zeplin88 - 23 Mayıs

Kızlar son durum nedir?
hafifi ağrılarım var 23 nisandı son adetm takvimm 24 mayısı bat gösteriyordu bugüntest yaptm çıkmadı adet gibi huzursuzlk haff ağrılar ve akntı var yarn sabh yne yapıcam bakalm test ...ovu testine göre 20.gün faln yumrtladım bata 3 gün var daha ozamnda :(((

hafifi ağrılarım var 23 nisandı son adetm takvimm 24 mayısı bat gösteriyordu bugüntest yaptm çıkmadı adet gibi huzursuzlk haff ağrılar ve akntı var yarn sabh yne yapıcam bakalm test ...ovu testine göre 20.gün faln yumrtladım bata 3 gün var daha ozamnda :KK43:((
Ben o zaman 26 Mayıs yazayım BAT'a canım ;)

hissettim bilmiyorum:KK43: şubattan beri uğraşiyorum.. artık umudum tükendi benim maalesef.:KK43: zaman akışına biraktim..
şubattan beri dediğin daha 3 ay olmuş cnm. şu populer konularda ATEŞ ÖLÇME yöntemi var kızlar ovu test alacağımıza onu da yapabiliriz eğer bu ay da gelirse kırmızılar. adetin 1. gününden itibaren her sabah ateşini ölçüyorsun yumurtlamadan bir gün önce galiba yarım derece kadar yükseliyor ertesi gün düşüyormuş ve bu yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. testlerden ucuz ve pratik bir yöntem:))

oooo kızlar ilk aydan hemn strese giriyosnz ovu testi geblk testi peşpeşe sıralıyosunuz 3 yıldr bklyrm pes etmk nedr bu acele nedr sabr braz ya:sinirli::sinirli::sinirli: olucak Allahın iznyle tescillenmiş kısır gbi konuşuyosnz kızıyorum haaa:KK34:

Canım benim normalde ben regl de fln çok nadir çok çok az göğüs um ağır. Yani gebelik belirtisi olarak ta çok göğüs ağrısı olucagini sanmıyorum. Öyle olurmu acaba diye düşünüyorum yani..:KK200: akıntı suan çok nadir regl e 3 gün var :duduk: belirti sorsan ağrı hep var :halay::KK12: ama takmiyorum kaşık fln ağrıyor ay regl olucam deyip geçiyorum süpriz olurmu bilmiyorum test yapsam mi acaba yarın sabah :dondurma: erken gebelik testi değil elimde ko ama yapsam silik çıkar belki:duduk: ne dersin riske girsem mi hahaha
Yaptın mı test, ben bugün kendimle savaşacağım yapmamak için bakalım başarabilecek miyim :KK49:

Back